• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 yaşımda bekar olmak

karsıma hep dengesızler cıkıyor tmm bende sutten cıkma ak kasık degılım ama her daim terk edılırum 1 haftalık adam bıle terk ettı gıttı benı ben evlenemıcemmı ne

ben de kımseyle çıkmadım, ya platonık aşk oldu ya ımkansız aşk oldu,yani olamadı gıtti bir türlü,hayırlısı...

26 yasımdayım.. 8 senedır kımseyle cıkmadım..:19:ve sankı umudum tukenıyor gıbı..:18:elımden gelenıde yapsam bı turlu ıstedgım seyı elde edemıoyorum braktım akısına..:44: kader bu olsa gerek.. allah buyuk :45:

bende 26 im dayım. 1.5 yıl çabaladm. Olmadı. Olmayınca olmuyor. Ben kovaladıkça kaçtı. Elde var sıfır. Çok üzüldüm. Hala da geçmedi üzüntüm. Yaşadıklarım çok yıprattı. Aşka sevgiye inancım kalmadı. Bir daha başkasına nasıl adım atıcam. Bu yaştan sonrada zor geliyor.

30 a yaklaştıkça tehlike çanları çalıyor ister istemez...

bende 26 im dayım. 1.5 yıl çabaladm. Olmadı. Olmayınca olmuyor. Ben kovaladıkça kaçtı. Elde var sıfır. Çok üzüldüm. Hala da geçmedi üzüntüm. Yaşadıklarım çok yıprattı. Aşka sevgiye inancım kalmadı. Bir daha başkasına nasıl adım atıcam. Bu yaştan sonrada zor geliyor.

26 yaş daha çok iyi bir yaş canım. zamanla atlatacaksın eminim. bunun için çaba sarfet yeter.

Kesin mav ın konusudur dedim ve bingo :) Arkadaşım Allah sanada en hayırlı bi yerden kapı açar inşaallah.
Benim abimde bir kızla tanıştı görücü üsülü..kız 29 yaşında iş olacak gibi inş.anlaştılar iyi gidiyor.. abim 30 yaşında.ailesi olarak yaşı büyük diye algılamadık evlilik yaşı 30lara çıktığı için.

efendim 33 yaşındayım bekarım, korkmayınız 35'e kadar yolu var 35 sonrası korkunuz hatta panik olunuz : )

bence yaşın bir önemi yok ,sevmediğin ısınamadığın biriyle evlenip sonra pişman olmaktan daha iyidir . bu işler gerçekten kısmet işi şimdi yok dersin olmuyor dersin sonra bi bakmısın herşey hemen olmuş bitmiş evlenmişsin. ben kadere çok inanırım her şey yeri ve zamanı gelince gerçekleşiyor bence . senin de kısmetin şuan biyerde sadece zaman var olması için :3:Allah herkesin gönlüne göre versin şansın bahtın açık olsun inş :16:amin :39:

Ben 28de evlendım 4 yıl sonra sımdı bosanıyorum cocuklu dul oldum 32 yasında
bence bekar kalın daha ıyı,evlılıkte bı halt yok zaten okuduysanız burdakı
dertlerı:))

Ben 28de evlendım 4 yıl sonra sımdı bosanıyorum cocuklu dul oldum 32 yasında
bence bekar kalın daha ıyı,evlılıkte bı halt yok zaten okuduysanız burdakı
dertlerı:))

insan yaşamadığı şeyi bilemez ya eminim sizde ne umutlar ve hayallerle evlenmişsinizdir. yolunda gitmemiş bir şeyler ama bir çocuk size anne diyor şu anda ve ben bunun anlamını tadını bilmiyorum maalesef.
hakkınızda hayırlısını dilerim inş. bundan sonra daha mutlu olursunuz.

Bende 26 yim 4,5 senelik iliskim 3 ay once bitti ama nedendir bi rahatlik var anlatamm yani takmiyorum bu ara 30a kadar yolu var simdilik bi kendimi toparlayim erkek nasil olss bulunur kader kismet diyorum :))

bende 26 yaşındayım bekarım evlenemediğime çok ama çok üzülüyorum karşıma hiç düzgün insan çıkmadı.düzgünlere de ben bişi hissetmedim duygu olarak.evli olanlar haliyle napcan bekarlık sultanlık diyor ama öyle değil işte sultanlık falan değil ne güzel olurdu evli olsydık hayat arkadaşımız olsaydı derdimizi sıkıntığımınız paylaşabilceğimiz yüzüne baktığımızda huzur bulduğumuz ama nerde yok işte.bi yemeke yaptığımızda eline sağlık demesi bile dünyalara bedel olurdu.evlencek adayım bile yol yalnızım kızlar işte bnde siz gibi umarım karşımıza iyileri çıkar

valla bende 30 yaşındayım ve herkesin ii bir aday die nitelendirdiği biriyle sözlendim,herşey iyi olur sandım ve bingo...sözlendiğim gece ertesi gün sürekli ağladım bi türlü mutsuz olamadım..hep evlenmek istiyordum sözlü olmak vs. ama aşık olmadığım kişiyle sözlenmek beni yedi bitirdi sonunda bozdum sözü..yani ne için dua ettiğinize dikkat edin kızlar..üstelik sözlüm gerçekten iyi biriydi yapabilirim sandım ama yapamadım..herşeyin hayırlısını dilemek lazım...

Eksik dua etmemek gerek. Sevgilim olsun deyip duruyordum oldu ama eski sevgilimle oldu, o da uzun sürmedi yıpranmış bir ilişkiden devam ettik sil baştan olmuyor. Aklıma geldikçe gülüyorum. Rabbim sen daha iyi bilirsin gönlüme göre hayırlısını nasip eyle :109:

aynen allah gönülümüzdeki muradı versin inşallah, sözlümden ayrıldım ama doğrumu yaptım onu bile bilmiyorum.Allah pişman etmesin ne diyim..

Mesele evlenmek değil ki... doğru kişi seçip,doğru karar verip ve doğrularla vakti gelince yuva kurmak önemli.Evlenmek için evlenenler mutlu olamazlar.Herkes evlenmek zorunda değil,evet hayalidir her insanın ama mutsuz olmaktansa bekar kalmak daha iyi... Herkesin gönlü ne isterse o olur inşaallah hayırlı ise olsun hayırlı değilse olmasın üzülmeyin.Her evlenen mutlu olamıyor ne yazık ki...

Mesele evlenmek değil ki... doğru kişi seçip,doğru karar verip ve doğrularla vakti gelince yuva kurmak önemli.Evlenmek için evlenenler mutlu olamazlar.Herkes evlenmek zorunda değil,evet hayalidir her insanın ama mutsuz olmaktansa bekar kalmak daha iyi... Herkesin gönlü ne isterse o olur inşaallah hayırlı ise olsun hayırlı değilse olmasın üzülmeyin.Her evlenen mutlu olamıyor ne yazık ki...

kesmeşeker doğru diyorun bu deiklerinin hepsini içim söyleidği için ayrılım ben, ayrılmaya karar vermekte bunu gerçekleştirmekte hiç kolay olmaı biliyormusun..sözlüm o kadar iyi, aanlayışlı, destek, hayatı kolaylaştıran biriyiki onu bazen özlüyorum, insan yalnız kalmaktana korkuyor, haaa aşık değildim o nedenle ayrıldım, şimdi ayrıldım aşıkmı oldum hayır yine aşık değilim..hala aynı şeyleri hisseiyorum.onu yanımda damat olarak hayal edemedim,i kocam olarak göremedim hala öle..düğün günü kuaföre ağlarım ie kabuslar gördüm..ama işte belli bir yaşa gelince toplum baskısımıır ne bilmiyorum.korkuyorsun, ya yalnız kalırsam die..ben tüm bunlara rağmen yine cesur avraım..vbe pek çok kişinin de hayal ettikleri kişilerle evlenmeiklerini biliyorum.ama ben kalıramaım tüm iyi şeylere rağmen aşk olmayınca mutlu olamaım..yapamadım..ilerde keşke yapsayım dermiyim bilmiyorum allah pişman etmesin diyebilirim sadece..

Back
X