• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

29 yaşımda bekar olmak

Çok gençsiniz kızlar ...kafayı bunlara takmayın......yanlış bir evlilikle herşey daha zor olur.....kendinizi geliştirmeye bakın...dil öğrenin ...mesleginize yatırım yapın.......hazır evde sorumluluk yokken spor yapın......kendine yatırım yapan kadınların yaşı olmaz.......ille çocuk diyorsan tek başına çocuk büyütmeyi göze alacak kadar güçlü bir kadın olacaksın
Niye çok bilmiş konuşuyorum biliyor musunuz 30 yaşımda ben de trenin kaçtığını düşünerek evlendim........sonra yürümedi ve boşandım.......şimdi 36 yaşımdayım........ben çocuk yapmaya cesaret edemedim.......hakkınızda hayırlısı olsun

çok teşekkür ederim arkadaşım..ama bende çok üzüldüm bu haline neden bu umutsuzluk ?

Ben martta 27 oluyorum, uzun suredir yalnizim. Hem iliski anlaminda bir sey yok, hem de ailemde uzakta yasiyorum.

Ben de bilemedim, benim istediklerimle olmadi, ben beni isteyenleri begenmedim derken.....bu sonuca geldim. Kucuk bir kasabada yasiyorum ve etrafimda bekar yasitim hic kimse yok, aslinda sinirimi bozan sey bu.

Ben 30 yaşındayım ve bu aralar bu konuya çok takıldım ve yalnız olmaktan sıkıldım hiçbişeyden tat alamıyorum ve mutsuzum hayatımdaki diğer güzellikleri bu sıkıntı yüzünden göremiyorum nasıl bu sıkıntının üstesinden helebilirim bilmiyorum benimkisi inş. 30 yaş sendromudurda kısa sürer :41:

nişanlı olmama rağmen hala kafaya taktığım bir konu.. 'geç kalmışlık'.. 28 yaşındayım. oysa hayırlısı böyleymiş demek ki.. :ssz:

bende 29 olcam bazen bende umutsuzluğa kapılmıyor değilim ne zaman birini bulcamda ne zaman evlencemde nezaman çocuk yapçam diyee galiba bende yavaştan yavaştan umudumu yitiriyorum kızlar menepoza gircem yakında diom gülüyolar :1::1::1:

hala bekarım ya ne ara çocuk olcak ne ara evlencem

bğnde 27 yaşındayım erke arkadaşım 32 yaşında tanışalı 5 ay oldu ama o evliliği ağırdan aylıyor hala bana günevemedi. kendim için değilde onun için endişeleniyorum ne zaman bebeğimiz olacak bizim diye.
bezen birini bulmakta yetmiyor anlayacağın.. bir anda herşey bitebilir

Daha 25 yaşımın ortasındayım...Ben de olmayacak herhalde diye umutsuzluğa kapılmıştım...
Düğünlerde ne zaman evleniyorsun diye sıkıştıran teyzeler ve erken yaşta evlenen kız çocuklarının birikmesiydi bu durumun sorumlusu...
Bul artık beni dediğim günün ertesi günü buldu beni!
1.5 aylık bi ilişkimiz var, aileler bile tanıştı...
Nasipten öte köy yok...
Bunu anladım...

Daha 25 yaşımın ortasındayım...Ben de olmayacak herhalde diye umutsuzluğa kapılmıştım...
Düğünlerde ne zaman evleniyorsun diye sıkıştıran teyzeler ve erken yaşta evlenen kız çocuklarının birikmesiydi bu durumun sorumlusu...
Bul artık beni dediğim günün ertesi günü buldu beni!
1.5 aylık bi ilişkimiz var, aileler bile tanıştı...
Nasipten öte köy yok...
Bunu anladım...

Senin konunu özellikle takip edenlerdenim. Pek yorum yapmam ama senin adına çok seviniyorum. Dualarımdasın. Rabbim ağzınızın tadını hiç mi hiç bozmasın. Aminnn

Senin konunu özellikle takip edenlerdenim. Pek yorum yapmam ama senin adına çok seviniyorum. Dualarımdasın. Rabbim ağzınızın tadını hiç mi hiç bozmasın. Aminnn
Amin ,inşallah. Güzel dualarınız için teşekkür ederim, Rabbim herkese nasip etsin hakettiği mutluluğu inşallah ,çok teşekkür ederim:16:

Back
X