Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
29 Yaşında Rahim Ağzı Kanseri Ameliyatı Trakelektomi Olan?
Merhaba teşekkür ederim, dün 2.kontrolüm bitti, MR temiz, smear için hala sonucu bekliyoruz. :) Şuan için bir sorun görmediğini söyledi doktorum. 2 yıl boyunca 3 ayda bir kontrollerim devam edecek..
Merhaba teşekkür ederim, dün 2.kontrolüm bitti, MR temiz, smear için hala sonucu bekliyoruz. :) Şuan için bir sorun görmediğini söyledi doktorum. 2 yıl boyunca 3 ayda bir kontrollerim devam edecek..
Maalesef soğuk konizasyon sonrası adenokarsinom 1b1 çıktı. Ameliyat oldum. Rahim ve lenfler alındı. Şimdi tekrar pataloji sonucu bekliyorum. Ameliyat başarılı geçti. Bu pataloji sonucuna göre tedavi tamam mı devam mı belli olacak inşallah bununla gelmiş geçmiş olacak
Maalesef soğuk konizasyon sonrası adenokarsinom 1b1 çıktı. Ameliyat oldum. Rahim ve lenfler alındı. Şimdi tekrar pataloji sonucu bekliyorum. Ameliyat başarılı geçti. Bu pataloji sonucuna göre tedavi tamam mı devam mı belli olacak inşallah bununla gelmiş geçmiş olacak
Merhabalar herkese geçmiş olsun. Ben de daha 26 yaşındayım ve adeno tanısı ile konizasyon oldum kasımda. Sınırlar temiz geldi ama çocuğum olmadığı için hemen bir çocuk sonrasında rahim alınma önerildi. tüp bebeğe başlayacaktık tekrardan pet ve mr istediler. Kendim e nabızdan pet sonuçlarına baka baka deli ettim kendimi. Sanki temizlenmemiş gibi geliyor. Umarım bir şey yoktur da bir bebek şansım olur
Bana hiç trakelektomiden bahsetmediler ama direkt rahim alma dediler. Hangi şehir hangi hastaneydi sizin?