• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalık kanseri 😔

merhabalar, çok geçmiş olsun ..Rabbim ya Şafii ismiyle şifalandırsın inşallah 🙏 ilk tedavinizin yan etkileri çok oldu mu ben de pataoloji raporuna göre 3a evresi dendi.. haftaya tedavim başlayacak.. siz nerede görüyorsunuz tedaviyi
Ben İzmir’de Çiğli bölge hastanesinde Murat Akyol’a gidiyorum ama ameliyatımı Buca kadın doğumda Selçuk erkılıç yaptı mükemmel bir doktordu hayattımın şansı diyebilirim. Hiç birşeyden korkma ilaçlar herkeste aynı etkiyi yapmıyor şükür ilk kürümde 3 gün mide yanmam ve bulantım oldu zaten ilaç veriyorlar hafifletiyor ikinci kürümüde dün aldım şükür daha hafifledi galiba vücudum alıştı herşey sende bitiyor biz yeneceğiz herşeyi ve herşey güzel olacak 🙏

Son düzenleme:
Ben yumurtalik kanseri atlattim. (36 yaş) Hicbir belirti vermemisti, bebek olmuyo diye gittigim hicbir dr anlamadi. Tup bebek ilaci basladigim hafta tümör patladı, acil ameliyat. patolojide ogrendim. 6 kur kemo aldim. Şükür temizim ve birdaha hasta olmayacagim. Simdi yeniden bebek için uğraşıyorum. Insallah nasip olur :)
Ya ne mutlu bir haber allahım güzel haberlerinle gelmeni nasip eylesin inşallah bin şükür temizlenmek biz şifa bekleyenlere de nasip olsun 🙏 benim herşeyim alındı şanslı olamadım o konuda ama olsun bin şükür ki 2 buçuk yaşında bir oğlum var varlığına şükürler olsun senin için dua edeceğim allahım güzellikleri hayırlısıyla getirsin inşallah 🌺🙏

Sonuç çıktı bugün iyi gelmedi malesefki kemoterapi alacağım yarın doktorla görüşeceğim herşey o kadar hızlı oluyor ki şaka gibi geliyor bana belki de hasta hissetmiyorum kendimi ondan olabilir bilemiyorum ama yumurtalık çok sinsi bir kansermiş bunu anladım 😔
Hasta değilsiniz ki zaten eminim cok kısa bir sürede atlatacaksınız emin olun böyle bir sürecin en iyi tedavisi moral her zaman moralinizii iyi tutup iyiyi düşünün dualarım sizinle 💌

Hasta değilsiniz ki zaten eminim cok kısa bir sürede atlatacaksınız emin olun böyle bir sürecin en iyi tedavisi moral her zaman moralinizii iyi tutup iyiyi düşünün dualarım sizinle 💌
Şükür moralim çok iyi en önemlisi o dediğiniz gibi herşey benim elimde bunun farkındayım o yüzden elimden geldiğinde takmamaya ve biran önce iyi olmaya odaklandım 🙏🌺

Ben İzmir’de Çiğli bölge hastanesinde Murat Akyol’a gidiyorum ama ameliyatımı Buca kadın doğumda Selçuk erkılıç yaptı mükemmel bir doktordu hayattımın şansı diyebilirim. Hiç birşeyden korkma ilaçlar herkeste aynı etkiyi yapmıyor şükür ilk kürümde 3 gün mide yanmam ve bulantım oldu zaten ilaç veriyorlar hafifletiyor ikinci kürümüde dün aldım şükür daha hafifledi galiba vücudum alıştı herşey sende bitiyor biz yeneceğiz herşeyi ve herşey güzel olacak 🙏
çok teşekkür ederim cevabınız için...Rabbimin izni ile tüm hastalar şifa bulacak ...🙏🙏

Geçmiş olsun.tumorun cinsi ve evresi nedir.patoloji raporu nda yazar

Disgerminom 1.evreydim. bekar ve 23 yasimdaydim.rahmetli Ali Ayhan hocanın hastasıydım.ruhu şad olsun çok iyi bir doktorydu.
Hiç duymadım doktorunu Allah rahmet eylesin , ne mutlu ilk evrede yakalamış olman çok sevindim adına herşey senin için en iyisi olsun inşallah

Çok geçmiş olsun.bende 20 yıl önce over kanseri olmuştum.4 kür kemoterapi aldım. Çok şükür iyiyim.kontrollerime gider gelirim.fakat sizle tümör lerimiz farklı.
Evet farklıymış benim ki biraz daha ileri bir evre oldu benim 6 kür bakalım benimde inşallah 20 yıl geçer çok isterim güzel yaşamayı

Herşey o kadar hızlı olduki kısaca anlatacağım spiralim vardı taktıralı yaklışık 1 yıl oldu akıntım ve sağ tarafımdan bir batma ağrısı vardı doktora gittim çıkarttırmak için ve çıkardıktan sonra sağ tarafında yapısı hoşuma gitmeyen bir kist var ca değerlerine bakalım ve ilaçlı mr yapalım dedi ca 125 - 160 geldi ve mr da karnımda sıvı ve sağ tarafımda 5.5 cm kitlersel birşey vardı doktor ameliyat dedi ama kapalı olacak yumurtalığını koruyacağım falan dedi taki ameliyata girene kadar ameliyatta herşey tersine döndü kapılı ameliyat açığa döndü ve yumurtalık rahim lenf düğümleri bağırsak üstü zar karın üstü zar apandisit alındı çünkü kitle iyi değildi ve karaciğerin alt kısmı ve leğen kemiğinin üst kısmında metastaza benzeyen bazı şeyler gördü doktor hepsini temizledi şimdi patoloji sonucunu bekliyorum ona göre kemo başlanacak 30 yaşındayım çevreme belli etmememek için güçlü duruyorum ama bir yanım korkuyor iki buçuk yaşında bir oğlum var allahm ona güzel bir ömür versin. Sadece güzel bir mesaj almak istiyorum başına böyle gelen varmı ve atlatıp kurtulan varmı henüz sonuç gelmedi yarın çıkacak ne geleceğini hiç bilmiyorum sadece bekliyorum 🥹
Ikk önce herkesin Allah şifasını versin Rabbım tez zamanda kurtulmayı nasip etsin
Dun itibari ile annemin 3 adet yumurtaligunda kist görüldü 19 ocak ameliyat gunu verildi ameliyat öncesi tetkikleri yapılıyor şuan bobreklerde sorun çıktı nefroloji bölümündeler ben ne yapacağımı nasıl neyi düşüneceğimi bilemiyorum annem kocaeli sehir hastanesinde ben ise balikesirdeyim bugün yola çıkıyorum yaninda olmak için bana önerilerinizi bekliyorum ANNE kelimesi içimi hiç bukadar acitmamisti neolur yardım edin

Öncelikle çok geçmiş olsun bunu atlatacağınızdan yavrunuzla güzel günler geçireceğinizden hiç şüphem yok, Allahın da izniyle kadın olmak gerçekten çok mucizevi bir şey fakat sürekli de organlarımızı taratmamız gerekiyor. Anladığım düzenli jinekolojik muayenesini olan bir kadınsınız, normal vajinal usgde mi gözüktü acaba yumurtalığınızdaki kitle. Ney üzerine mra yönlendirdi doktor acaba?

Öncelikle çok geçmiş olsun bunu atlatacağınızdan yavrunuzla güzel günler geçireceğinizden hiç şüphem yok, Allahın da izniyle kadın olmak gerçekten çok mucizevi bir şey fakat sürekli de organlarımızı taratmamız gerekiyor. Anladığım düzenli jinekolojik muayenesini olan bir kadınsınız, normal vajinal usgde mi gözüktü acaba yumurtalığınızdaki kitle. Ney üzerine mra yönlendirdi doktor acaba?
Teşekkür ederim öncelikle geçmiş olsun dileğiniz için şöyle oldu spiral vardı bende onu çıkartmak istedim akıntım artınca dedim ki spiral enfeksiyon yaptı çıkarttıktan sonra vajinal baktı sonra mr istedi Ca değerlerine baktı kanser olarak çıkmadı çikolata kisti belirtileri denildi taki ameliyat masasında açık operasyona dönene denk

Teşekkür ederim öncelikle geçmiş olsun dileğiniz için şöyle oldu spiral vardı bende onu çıkartmak istedim akıntım artınca dedim ki spiral enfeksiyon yaptı çıkarttıktan sonra vajinal baktı sonra mr istedi Ca değerlerine baktı kanser olarak çıkmadı çikolata kisti belirtileri denildi taki ameliyat masasında açık operasyona dönene denk
Çok geçmiş olsun. Gerçekten her şey nasip kısmet hayatta. Vajinal usg de kist gözüktü ama değil mi doktor şeklinden şemalinden şüphe duymuş sanırı. İlk mesajınızdan öyle anladım ? Kusura bakmayın belki birileri birimiz okuruz da dikkat ederiz. Çünkü kadınlar olarak muayenelerimizi aksatmayalım diye soruyorum sizlere de

Çok geçmiş olsun. Gerçekten her şey nasip kısmet hayatta. Vajinal usg de kist gözüktü ama değil mi doktor şeklinden şemalinden şüphe duymuş sanırı. İlk mesajınızdan öyle anladım ? Kusura bakmayın belki birileri birimiz okuruz da dikkat ederiz. Çünkü kadınlar olarak muayenelerimizi aksatmayalım diye soruyorum sizlere de
Evet gözüktü papilla çıkıntıları olan yapışık bir kist gördü kistik lezyon olarak ameliyata alındım zaten

Sonuç çıktı bugün iyi gelmedi malesefki kemoterapi alacağım yarın doktorla görüşeceğim herşey o kadar hızlı oluyor ki şaka gibi geliyor bana belki de hasta hissetmiyorum kendimi ondan olabilir bilemiyorum ama yumurtalık çok sinsi bir kansermiş bunu anladım 😔
Çok geçmiş olsun. Umarım t3davi faydalı olur. Bu süreçte moralini düşürme. Doktorun dediği yiyecek ve içeceklerden farklı koca karı ilaçlarına yönelme. Bebisin ile birbirinizi size bağışlasın Allahim

Çok geçmiş olsun. Umarım t3davi faydalı olur. Bu süreçte moralini düşürme. Doktorun dediği yiyecek ve içeceklerden farklı koca karı ilaçlarına yönelme. Bebisin ile birbirinizi size bağışlasın Allahim
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için şükür ki bitiyor son kürüm kaldı ocağın 2 alacağım 15 gün sonra pet çekileceğim ona göre herşey şekillenecek Allah şifa bekleyen herkese şifasını versin allahım sağlıkla sınamasın kimseyi çok zor heleki küçük bir çocuğun varsa 😔

Back
X