29haftalik hamileyim ve erken doğum riskim var doktorum hiçbir tahlil istemedi sizce napmaliyim

Esra Bayram

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
3
0
1
38
Hamileligimi 8haftamda öğrendim hamile olduğumu bilmeden röntgen cekindim 20tane antibiyotik iğne kullandım 1000lik antibiyotik ve öksürük ilacı kullandım hamile olduğumu öğrendiğimde bana bebeğimin dusebilecegini söylediler şimdi 29+5 haftalık hamileyim ama şimdide doktorum bugüne kadar hiç tarama testi istemedi ozel muayenehanesi ne gidiyorum gerek yok tarama testlerine burda benim ultrason um 4boyutlu diyor testlerle kafanı karistima diyor sizce napmaliyim nolur bana bir akıl verin

Hamileligimi 8haftamda öğrendim hamile olduğumu bilmeden röntgen cekindim 20tane antibiyotik iğne kullandım 1000lik antibiyotik ve öksürük ilacı kullandım hamile olduğumu öğrendiğimde bana bebeğimin dusebilecegini söylediler şimdi 29+5 haftalık hamileyim ama şimdide doktorum bugüne kadar hiç tarama testi istemedi ozel muayenehanesi ne gidiyorum gerek yok tarama testlerine burda benim ultrason um 4boyutlu diyor testlerle kafanı karistima diyor sizce napmaliyim nolur bana bir akıl verin

Mutlaka başka bir doktora gitmelisiniz. Ömrümde ilk defa duydum tarama testine gerek yok diyen doktor ki zamanı geçmiş 2li taramanın ve organ taramasının şu haftadan sonra bu testleri olamazsınız. Başka doktora kesinlikle en kısa zamanda gidin

ultrason 4 boyutlu olunca her şeyini zaten görebiliyorsun;) ense kalınlığı daha önemli zaten tarama testlerinde. İçini ferah tut bence.

Herhangi bir kromozom bozukluğu varsa göremez 4 boyutluda . Ben de 4 boyutlu hizmet veren bir hastaneye gidiyorum ama tüm testleri istedi ve yapıldı. Yoksa neden detaylı ultrason ve tarama testleri var mutlaka yaptırın. Tarama testlerini değilde detaylı ultrasonu

O nasil doktormus oyle.... diplomasi varmi gercekten bir arastirin derim... malum devlet hastanesinde 7 yildir hemsire olarak calisan ilkokul mezunlarini gordu bu gozler...

Back
X