R Relaxyeni Guru Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 424 110 303 13 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Relaxyeni #1 Arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam.daha önce burnum sızlamıyordu fakat bir haftadır bi sızlama var.böyle bi durum yaşayan varmı aranızda.
Arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam.daha önce burnum sızlamıyordu fakat bir haftadır bi sızlama var.böyle bi durum yaşayan varmı aranızda.
E Ezoo23 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2013 346 55 98 14 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Relaxyeni #2 Soguktan olabilir, havalar sogudu ja. Bende de olmustu 3 aylik burnumda. Simdi bile sizlio arada 5 aydayim oysa. Havalardan diyorum
Soguktan olabilir, havalar sogudu ja. Bende de olmustu 3 aylik burnumda. Simdi bile sizlio arada 5 aydayim oysa. Havalardan diyorum
R Relaxyeni Guru Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 424 110 303 14 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Relaxyeni #3 Ezoo23 .!.: Soguktan olabilir, havalar sogudu ja. Bende de olmustu 3 aylik burnumda. Simdi bile sizlio arada 5 aydayim oysa. Havalardan diyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim olabilir.dışarı çıkıp dönünce daha çok oluyor çünkü.içimi rahatlattınız.
Ezoo23 .!.: Soguktan olabilir, havalar sogudu ja. Bende de olmustu 3 aylik burnumda. Simdi bile sizlio arada 5 aydayim oysa. Havalardan diyorum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim olabilir.dışarı çıkıp dönünce daha çok oluyor çünkü.içimi rahatlattınız.