Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bb kötü değil boyutu küçük sadeceKızlar 2BB kötü mü
Aklıma o kadar kötü şeyler geldiki 5.gün embriyosu 2BB transferi oldum bugün 9.günüm korku bastıBb kötü değil boyutu küçük sadece
Hiç korkma rabbim ol derse olur 5.güne kadar yaşamış bak ne güzel maşallah inşallah sana da sımsıkı tutunmuşturAklıma o kadar kötü şeyler geldiki 5.gün embriyosu 2BB transferi oldum bugün 9.günüm korku bastı
Korkmaa lütfen bc ile hamile kalanlar dahi var tedirgin olma kısmeti var ise olacaktır. Allahım nasip eylesinAklıma o kadar kötü şeyler geldiki 5.gün embriyosu 2BB transferi oldum bugün 9.günüm korku bastı
Verdim ama değer 2.30 negatif yaniKan verirseniz çıkar aslında bugün
Yok onu sormadımBenim 4. Gün 2bb olan bi yumurtam vardı 5. Gün 3ab olmuştu. Onu sordunuzmu
Bugün kan verdim 2.30 çıktı çok üzüldümHiç korkma rabbim ol derse olur 5.güne kadar yaşamış bak ne güzel maşallah inşallah sana da sımsıkı tutunmuştur
Doktorum 27 sine ver dedi ben bugün verdim ama 2.30 negatif çıktı değişirmi 4 günde hiç yaşayan oldu muKan verirseniz çıkar aslında bugün
Benim öyle oldu 5 gün kala verdm sıfır son e gün kala verdim 42 ile öğrendimDoktorum 27 sine ver dedi ben bugün verdim ama 2.30 negatif çıktı değişirmi 4 günde hiç yaşayan oldu mu
Çok erken vermişsin bence çıkabilir lütfen umutsuz olmaBugün kan verdim 2.30 çıktı çok üzüldüm
4 günde yükselirmi senceÇok erken vermişsin bence çıkabilir lütfen umutsuz olma
Allahım inşallah yaBenim öyle oldu 5 gün kala verdm sıfır son e gün kala verdim 42 ile öğrendim
Bence her şey olabilir 6.gün silik çizgi ile öğrenmiştim 10.gün testim iyice silikleşti akşamına kayboldu çizgim yani 4 gün içerisinde bu yaşanıyorsa seninde pozitif olabilir4 günde yükselirmi sence