Yok ürolojiden değil. Özel bi laboratuvarda yaptırdık biz her yerde yapılmıyor diye biliyorum. 10 gün içinde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsamMerhaba sperm dna hasarını ürolojiden mi yaptırdınız acaba birde sonuç ne zaman çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ürolojiden değil. Özel bi laboratuvarda yaptırdık biz her yerde yapılmıyor diye biliyorum. 10 gün içinde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsamMerhaba sperm dna hasarını ürolojiden mi yaptırdınız acaba birde sonuç ne zaman çıkıyor
Tamam çok teşekkür ederimYok ürolojiden değil. Özel bi laboratuvarda yaptırdık biz her yerde yapılmıyor diye biliyorum. 10 gün içinde çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Merhaba, lütfen açtığım konu başlıklarını okuyun. Bu durumla ilgili bir çok doğal takviye yazdım. Ayrıca instagram hesabımda paylaştım. Takip edip okuyabilirsin postlarımı. mandalinaliboyozKızlar selam. Benim amh değerim 3,82 15 yumurtam toplandı olgunlardı ama embriyoların gelişimleri kötü oldu bunun sebebinin yumurta kalitesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yumurta kalitesi arttırmak için kullandığınız ve etki gördüğünüz takviyeleri paylaşabilir misiniz?
Profilinizi görüntüleyemiyorum amaMerhaba, lütfen açtığım konu başlıklarını okuyun. Bu durumla ilgili bir çok doğal takviye yazdım. Ayrıca instagram hesabımda paylaştım. Takip edip okuyabilirsin postlarımı. mandalinaliboyoz
Bunlar hangi takviyeler yumurta kalitesi için mi fayda gördünüz benimde Amh çok düşük olan foliküllelrde boş çıktı korkuyorum yine başladık yine boş çıkacak diyeMaxijuno ve stromega ben çok fayda gördüm
Başka bir başlıktan biliyorum canım çok üzüldüm senin için takip ediyordum sürecini. Allah sabır versin gerçekten çok zor. Benim de üçüncü gün embriyosuydu transferim ama ben direk negatif gördüm elimde de embriyo olmadığı için sıfırdan başlayacağız tedaviye bu ay başlayacaktık ama bir sonraki adete erteledik senin de fazla yumurtanı toplanmış embriyoların gelişimleri iyi gitmedi muhtemelen bizimki gibi biz de bunun nedenini merak ediyoruz aslında neden böyle oldu diye 15 yumurtadan 13 tanesidölenip sadece bir tane embriyo oluştu o da üçüncü günMerhaba benimde 20 yumurtam toplandı 9u döllendi ama 2 tanesi 3.güne ulaşıp donduruldu. 2sinide transfer oldum pozitif gördüm fakat kalbi durdu 7.haftada kürtajla sonlandırdık.. şimdi tekrardan başlama enerjisi gelsin istiyorum ama çokta yıprandık. forumlarda dolaşıp duruyorum sıkıntıdan. Henüz 2 gün oldu kürtaj o yüzden toparlanamadım. Rabbim yardımcımız olsun hepimize![]()
Başka bir başlıktan biliyorum canım çok üzüldüm senin için takip ediyordum sürecini. Allah sabır versin gerçekten çok zor. Benim de üçüncü gün embriyosuydu transferim ama ben direk negatif gördüm elimde de embriyo olmadığı için sıfırdan başlayacağız tedaviye bu ay başlayacaktık ama bir sonraki adete erteledik senin de fazla yumurtanı toplanmış embriyoların gelişimleri iyi gitmedi muhtemelen bizimki gibi biz de bunun nedenini merak ediyoruz aslında neden böyle oldu diye 15 yumurtadan 13 tanesidölenip sadece bir tane embriyo oluştu o da üçüncü gün
Evet canım kesinlikle öyle Allah ol dedikten sonra olacak inşallah biraz daha sabretmemiz gerekiyor demek ki daha fazla çabalamamız gerekiyor. Bana bir kaç kişi bu durumda tedavi gördüğüm kliniği değiştirmelisin dedi o yüzden biraz kafam karıştı ne yapsam bilemiyorumAmin cnm Allah hepimize sabırlar versinn.. olacağı varsa neyapsak olacak gözüyle bakar oldum. Tabiki çabalamak gerekiyor kolaylıkla olmayacağı belli oldu
Evet canım kesinlikle öyle Allah ol dedikten sonra olacak inşallah biraz daha sabretmemiz gerekiyor demek ki daha fazla çabalamamız gerekiyor. Bana bir kaç kişi bu durumda tedavi gördüğüm kliniği değiştirmelisin dedi o yüzden biraz kafam karıştı ne yapsam bilemiyorum
Bende doktorumdan memnunum o yüzden düşünmüyorum aslında değiştirmeyi. Aslında doktor değil de merkez benim kafamı karıştıran taraf.Evet banada dediler ama ilk deneme sonrası nasıl yol izleyeceklerini dinlemek için görüşmeye gideceğim. Yaklaşımları belli edecek aslında. Enerjiye inanıyorum doktordan hiçbirzaman kötü enerji almadım. Açıkçası popüler doktorlarda bana reklam şişirmesi geliyor
Bende doktorumdan memnunum o yüzden düşünmüyorum aslında değiştirmeyi. Aslında doktor değil de merkez benim kafamı karıştıran taraf.