• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2bucuk yaş acil

zeyey99

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
16
2bucuk yaşında kızım kabizla uğraşıyoruz fitil fln taktim kayısı meyve suyu verdim popo ağzı aciyormu nedense agliyor napicam bilen varmı entagremina probiyotik icirdim çorba fln verdim ama boğazı hiç düzgün değil yemeklerle arası bu yüzden oluyor olabilir kabız doktorun verdiği şurubu da verdim hala yapmadi acile götürsem lavman yapar bağırsak tembel alışır.diye korkuyorum ilaçla fitilde yapınca ama 3 4 gundur flln yapmıyor acil.yardim edin

2bucuk yaşında kızım kabizla uğraşıyoruz fitil fln taktim kayısı meyve suyu verdim popo ağzı aciyormu nedense agliyor napicam bilen varmı entagremina probiyotik icirdim çorba fln verdim ama boğazı hiç düzgün değil yemeklerle arası bu yüzden oluyor olabilir kabız doktorun verdiği şurubu da verdim hala yapmadi acile götürsem lavman yapar bağırsak tembel alışır.diye korkuyorum ilaçla fitilde yapınca ama 3 4 gundur flln yapmıyor acil.yardim edin
Fitil, kayisi vs bunlara ragmen kaka yapmadi mi? Kayisiyi geciyorumda fitile ragmen yapmamasi pek mumkun degil.

Gliserin kanzuk ise bahsettiginiz fitil dogru yerleştirmemis olabilirsiniz.

Şuan uyuyo yarım saat oldu taktım öncesindeki fitil kırıldı elimde yarısını taktim sonra açınca çıkmıştı fitil şuan bütün taktım bakıyorum yapcakmi diye

Benim kızımda da çok oluyor. Geçmiş olsun. Bizde işe yarayanları yazıyorum. Siyah kuru erik en etkilisi, suda kaynatıp bızlatıyorum koyu oluyor puding gibi, sabah aç karna ılık ılık yediriyorum , sabah ve akşam aç karna z.yagi da verin, z.yagini her şeye katin çorba yemek ne yiyorsa üzerine ekleyin, kefiri sade içmediği için karadut özü katıp veriyorum, yulafta pişirip içine armut, kuru erik , kuru incir bizlatip verin, aklıma gelenler bunlar.birde popoda kanama olmuştu, Dr o zaman bir krem önerdi, birde ılık suya oturma, bir kaç gün yaptık faydalı oluyor. inşallah hemen geçsin gitsin

Fitile rağmen yapmaması normal gelmedi bana da

Fitli çıkarıp durudu 3.denemem bu yeni taktım şimdi de ağlıyor çok hangi kremdi acaba dün sıcak suya oturdum biraz bizde surelim evde varsa ağlıyor poposu açıyor

Fitli çıkarıp durudu 3.denemem bu yeni taktım şimdi de ağlıyor çok hangi kremdi acaba dün sıcak suya oturdum biraz bizde surelim evde varsa ağlıyor poposu açıyor
Bu fitile ragmen yapamama degilki annesi, fitili (gliserin kanzuk icin yaziyorum) azicik islatip poposundan iceri dik ucu gelecek vaziyette yerlestiriyorsunuz ve icerde kalmasini sagliyorsunuz, icerde kalmazsa ise yaramaz.

Bu fitile ragmen yapamama degilki annesi, fitili (gliserin kanzuk icin yaziyorum) azicik islatip poposundan iceri dik ucu gelecek vaziyette yerlestiriyorsunuz ve icerde kalmasini sagliyorsunuz, icerde kalmazsa ise yaramaz.

3kere denedim yapamadi çıkarıp durdu kirletip bezi durmuyorda agliyor.takana kadar mecbur lavman yaptik yaptı şimdi kayısı fln vericem yerse

3kere denedim yapamadi çıkarıp durdu kirletip bezi durmuyorda agliyor.takana kadar mecbur lavman yaptik yaptı şimdi kayısı fln vericem yerse
Cennet hurması ve Mısır kabak havuç
İşe yariyor

Kozalak şurubu favorim. 11 yaş üzeri deselerde doğduğundan beri kullanıyorum. 2 yaşında çok şükür bir yan etkisini görmedik eser miktarda veriyorum fakat her zaman değil .süt icirdigim zamanlar kabak çekirdeği içi veriyorum ( Nevşehir kabak çekirdeği) oda ise yarıyor . kabızlıkken zamanında kendim çok çektim bebeğimin ağrısı olsun istemiyorun

Benim kızımda 2 yaşında geçen hafta kabız oldu 3 gün yapamadı fitil kullanmak istemedim sabah akşam çay kaşığıyla zeytinyağı verdim kayısı kompostosu yaptım birde ara ara kuru incir verdim sonunda geçti

Benim kızımda 2 yaşında geçen hafta kabız oldu 3 gün yapamadı fitil kullanmak istemedim sabah akşam çay kaşığıyla zeytinyağı verdim kayısı kompostosu yaptım birde ara ara kuru incir verdim sonunda geçti

Kayısı yemedi bnde aldm kuru kayisida bnde öyle yapım dün yaptı lavmandan sonra zeytinyağı da verdik herşeyi yemiyor inat biraz çorba bile iciremiyorum o yüzden oluyor

Merhaba bizde 3 aydır çekiyoruz. Yara varsa eğer asla fitil vermeyin. Bize doktor sabah akşam dupalac 15 ml şurup ver dedi. Verince ishal oluyor yapıyor. Yalnız bol su içecek. Sonra yine sıkıyor. Tekrar kabız oluyor 3 aydır kısır döngüdeyiz. Siz döngüde değilseniz önerim şurup verin sabah akşam ve beslemesine dikkat edin ve asla oralı olmayın. Üstüne basmayın rutin haline bırakın. Biz ilk zamanlarda lavman yaptırıyorduk ciddi koru oluştu ve ciddi yaralar oluştu. Şu an psikolojik yapmıyor. Zamanı geri alsaydım kesinlikle şurup kullanırdım ve çorba vs takılır. Kaka lafını etmez ve durumu kurtarırdım

Merhaba bizde 3 aydır çekiyoruz. Yara varsa eğer asla fitil vermeyin. Bize doktor sabah akşam dupalac 15 ml şurup ver dedi. Verince ishal oluyor yapıyor. Yalnız bol su içecek. Sonra yine sıkıyor. Tekrar kabız oluyor 3 aydır kısır döngüdeyiz. Siz döngüde değilseniz önerim şurup verin sabah akşam ve beslemesine dikkat edin ve asla oralı olmayın. Üstüne basmayın rutin haline bırakın. Biz ilk zamanlarda lavman yaptırıyorduk ciddi koru oluştu ve ciddi yaralar oluştu. Şu an psikolojik yapmıyor. Zamanı geri alsaydım kesinlikle şurup kullanırdım ve çorba vs takılır. Kaka lafını etmez ve durumu kurtarırdım

O suruptan var günde bir kere veriyorum ben ama yapamadi onu verince hemen etki etmedi çok canı yaniyor ikinip duruyordu

Back
X