Cok doğru söylüyorsun cnm bazen çok güzel olcak Allah basıp etti tabiki karşı değilim hiçbir zaman emanet yolladı onu en iyi şekilde yetiştirmeye nasip etsin işte bazen karamsarlık vs sarıyor bebek bakmak vs zor değil tabiki insan evladına bakmamız hiç arş verince rahata alışmak vs korkutüyo ama eşimde destek annemde zatwn gündüz çoğunlukla evde eşim 3 sene sonrada emekli ben bakarım diyor okul kreş vs götür getir rahat olacak böyle olursa işte yaş yaş torunmu diye sorarlarsa diye korkuomm yaAllah im canim sen hamilesin kalmis az bisey ne kafana takiyosun bunlari kalmis 3 ayin geri iade yapabilirmisin yok. bende 34 yasindayim esim 10 yas buyuk 9 yasinda kizim var ikinciye hamileyim gencken olsaydi yasa bagli olsaydi yani ben 28 29 yasindan beri ikinciyi istiyorum ozmana olurdu
kismet vakit saat . eski kadinlar 40 inda doguruyo simdi herkes okuldu isti derken 35 te dogru evleniyo .40 indada anca ikinciyi doguruyo. hem o kadar kucuk evlenipte senelerce cocugu olmayan var. mesela bi tanidik 17 sene olcak evleneli olmuyo iste neyapsin 40 yasindayim diye olursa aldirsinmi okadin oyle dusunme sakin rahat ol kalmis 3 ayin. hem senin cocugunun ablasi olacak ne guzel sana yardimda eder . edepsizlik edipte torunmu diyene yok tekne kazintisi sonradan oldu dersin gecer gider.
kimene..
hayatini kendin icin yasa baskasi ne diycek diye cocugunu uzme suan sabi o ..