Ger
gerçekten böylemi dusunuyorsun tşk ederim herkes boşuna takiyorsun çok güzel olcak tadını çıkar diyor sanırım istemediğim anda hayatıma girdiği için böyle hissediyorum çevremdekiler yaşını boşuna takıyorsun sen göstermiyorsun bile diyorlar psikiyatri den randevu aldım belki hafif bir sakinleştirici verebilir yani zatwn çocuk 19 a gelince unv. Kendi yolunu çiziyor artık yaş hesapları yapmıyorum çocuğun doğduğunu bile göremeyenler var yada yarına çıkacağımız belli degilkiTamda senin yorumlarini okuyordum bunu yazmissin az evel yapma bunu kendine lütfen doktora git ama ilac vermez sanirim hamilesin diye ya da hamilelere uygun bir ilac verir eger cok stresli olur isen cocuk doğduğunda surekli ağlayan sinirli bir cocuk olabilir karnindakini düşün sakin olmaya çalış meditasyon yap dua et.
17 yasindaki kızında sana yardimci olacak zaten inan bugun babama da bahsettim ne olacakki diyor 41 yastan o kadının kızı yardimda eder diyor babam 70ine dayanmış biri ikinci bahar oldugunu soyleedim evet öyle Allah biliyor bu islerin zamanini ne zaman verirse diyor bence o cocuk senin hayatını cok olumlu yonde değiştirecek ve kaygilandiklarin olmicak görürsün :)