- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
Yanii :)))Bildirim olarak tabiki gelir :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanii :)))Bildirim olarak tabiki gelir :)
Konu sahibi benim. Yaptığınız yorumu birde size yapıldığını düşünün.Esimin annesi esimi 40 li yaslarinda dogurmus. Ne dugunumuzu gordu ne torununu. Bence gec bir yas. Hele birde saglik sorununuz varsa bence denemeyin.
Yok doğurmadım :)) tek çocukla kaldım.Konu sahibi belki dogurmustur :)
Benim yeni konumu açmam lazım anlanadimBildirim olarak tabiki gelir :)
Su konuda herkesin lafi yarin ne olacagi belli degil oldu. Evet belli degil. Ama daha oncede dedim hayatin rutin akisi var. Esimin bir ablasi birde abisi var.annesi esimi 40 li yaslarinin sonlarinda dogurmus. Ablasinin abisinin mezuniyetini dugununu torunlarini vs gordu. Esimin ise universite mezuniyetini bile göremedi. 70 yasinda vefat etmesine ragmen. Bahsettigim rutin akis bu. 50 yasinda cocuk sahibi olmak isteyen biri bunuda dusunmeli. Hayat toz pembe degil.Konu sahibi benim. Yaptığınız yorumu birde size yapıldığını düşünün.
Evlimisiniz bekar mısınız? bilmiyorum ama. profilinize bakmadım.
Diyelim şartlar onu gösterdi. Anne olmak isteyen olmasın mı yani??
Bu arada ömrümüzün ne olacağını sadece Allah bilir..
Benim babamda 57 yaşında öldü kardeşimin evlendiğini göremedi mesela kardeşim 24 yasindaydi kimin ne kadar ömrü var belli değil yani böyle yorumlar niye bana düşüyor anlamadım nice şehitlerimiz var çocuğunun doğduğunu bile göremeyenler moral bozmayın lütfenSu konuda herkesin lafi yarin ne olacagi belli degil oldu. Evet belli degil. Ama daha oncede dedim hayatin rutin akisi var. Esimin bir ablasi birde abisi var.annesi esimi 40 li yaslarinin sonlarinda dogurmus. Ablasinin abisinin mezuniyetini dugununu torunlarini vs gordu. Esimin ise universite mezuniyetini bile göremedi. 70 yasinda vefat etmesine ragmen. Bahsettigim rutin akis bu. 50 yasinda cocuk sahibi olmak isteyen biri bunuda dusunmeli. Hayat toz pembe degil.
siz önce konuyu iyi okuyup doğru anlayın.Su konuda herkesin lafi yarin ne olacagi belli degil oldu. Evet belli degil. Ama daha oncede dedim hayatin rutin akisi var. Esimin bir ablasi birde abisi var.annesi esimi 40 li yaslarinin sonlarinda dogurmus. Ablasinin abisinin mezuniyetini dugununu torunlarini vs gordu. Esimin ise universite mezuniyetini bile göremedi. 70 yasinda vefat etmesine ragmen. Bahsettigim rutin akis bu. 50 yasinda cocuk sahibi olmak isteyen biri bunuda dusunmeli. Hayat toz pembe degil.
Evet yeni konu açabilirsin o zaman sadece size yorumlar gelir.Benim yeni konumu açmam lazım anlanadim
41 yaş hiçte geç bi yaş değil. ki ben o zaman hamile kalmayı düşündüm. Ama kızım kardeşim olsun demedi oda etkili oldu.birde ben çalışan biriyim. Annem ilgilenemezdi daha.Benim babamda 57 yaşında öldü kardeşimin evlendiğini göremedi mesela kardeşim 24 yasindaydi kimin ne kadar ömrü var belli değil yani böyle yorumlar niye bana düşüyor anlamadım nice şehitlerimiz var çocuğunun doğduğunu bile göremeyenler moral bozmayın lütfen
Ben eskişehirde yim psikiyatriye gittim ilaç verdi 1 ay sonra tekrar çağırdı yaş konusunda geç olmadığı ı söylüyor herkes kardeşlerden anlaşır severler diyor ara verince işte korkuyom küçük bebek vs ikinci bebegi ben silmiştim aklımdan o yüzden oluyo41 yaş hiçte geç bi yaş değil. ki ben o zaman hamile kalmayı düşündüm. Ama kızım kardeşim olsun demedi oda etkili oldu.birde ben çalışan biriyim. Annem ilgilenemezdi daha.
Eğer İstanbul'da oturuyorsanız. Büyükşehir Belediyesi’nin psikolojik danışma merkezleri var ücretsiz .153 no telefonu arayın randevu alın. Lütfen mutlaka yardım alın psikolojiniz hiç iyi değil.
Evet yine takıyorum böyle yorumlar herkesin fikri ama canımı sıkıyor zaten yeteri kadar bozuk psikolojim benim 17 yaşında kızım istemiyordum ama hamile kaldım nasip işi Allah ayarlıyor vakti gelince veriyor tedbire alsan boş aldırıp günaha giremedik zatwn eşimde çok istediIkinci cocuk icin gec bence ileri yaslarda evlenip bir cocuk yapanlari anlayabiliyorum o duyguyu tatmak istiyorlar ama yas gectikce iki kucuk cocuga bakmak daha zor olsa gerek tabi yas arttikca hastalik riskide artiyor
yarın ne olacağı belli değil dıye evden dışarı çıkmayalım.kazandığımız paraları yemeyelim. ya da hiç biriktırmeyelim .vs vs
nasipten öteye yol yok.
korkularınızdan ilk önce arının bence.
aksi hali hamileliğiniz stresli ve kötü geçer ,haliyle bebek etkilenir bu sefer biyolojik olarak sağlıklı bir bebek olsa da stresli ve huysuz bir bebek olur.
olmaz diye de bir şey yok.heleki vijdan yaptırılacak hiç bir şey yok.20 li yaşda erken derler,30 hayatın baharı derler, 40 geç derler.illaki bütün çocukları 25-35 yaşa mı sığdırmak gerek?
Bu sitede çok destek olan var ana moral bozanlara var malesef zatwn psikoloJim bozuk yok geç yok erken intihara suruklicekler artık çıkıyorum bir dahada girmiyorum böyle yerlere hepinize tşk ediyorum. Hersey gönlünüzce olsun
Arkadaş sıkıntısını net olarak anlatırsa elimden geleni yaparım.derin sularda
Astoria
Bu üyemiz çok sıkıntıda hamileliği konusunda
Önerileriniz olur diye etiketledim.
Psikiyatriye gitmiş fakat bi türlü kendisini rahatlatamıyoryardımcı olabilir misiniz?
Çok teşekkür ederim.Arkadaş sıkıntısını net olarak anlatırsa elimden geleni yaparım.