Gebeliğe Hazırlık 2defa koyu cizgi gormek .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kizlar gecen hafta sali ovulasyon haftasiydi t çizgisi c ile eşit koyuluktaydi ertesi gün siliklesmeye başladı bugün son bi tane kaldı öylesine yaptım idrara filan sıkışmadan sıvı alinimina dikkat etmeden ikinci cozgi yine koyu cikti boyle birsey yaşayan var mi

Kizlar gecen hafta sali ovulasyon haftasiydi t çizgisi c ile eşit koyuluktaydi ertesi gün siliklesmeye başladı bugün son bi tane kaldı öylesine yaptım idrara filan sıkışmadan sıvı alinimina dikkat etmeden ikinci cozgi yine koyu cikti boyle birsey yaşayan var mi
Adetinize kaç gün var?

İkinci yumurtlama olabilir ovulasyon testi alma imkanınız varsa bence birkaç gün takip yapın
Bazen gebelik olunca da boyle oluyormus gibi biseyler okumuştum boşuna umut etmiyim o zaman tesekkur ederim eczaneler kapalı elimde de başka test kalmadı nobetci eczaneye de bunun için gitmeye utanırım cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için

Bazen gebelik olunca da boyle oluyormus gibi biseyler okumuştum boşuna umut etmiyim o zaman tesekkur ederim eczaneler kapalı elimde de başka test kalmadı nobetci eczaneye de bunun için gitmeye utanırım cok tesekkur ederim cevap verdiğiniz için
Yok haklısınız öyle olan da var o yüzden sordum adetinize kaç gün var diye belli de olmaz tabi Allah gönlünüze göre versin inşaaalllah

Merhaba gebelik testi yaptinizmi

Back
X