Akadaşlar kk de avatarın altında bayanın yaşını da rakamla gösterse ona göre anlasak yaşı küçükse zaten ona göre tavsiye versek falan büyükse saygıda kusur etmesek:)
Birde ipad üzerinden siteye fotoğraf yikleyemiyorum dosya yükle diyorum geliyolar sonra sağ alttaki bitire tıklayınca hiçbirşey yüklenmiyor
Bilen yardım etmek isteyen var midur?
aslında genelde yorum yapanların tarzından yaşı tahmin edilebiliyor gerçi genellememek lazım kimisi gelmiş 30yaşına yeni yetme ergenler gibi yorumlar yapıyor yanıltıyor insanı
Akadaşlar kk de avatarın altında bayanın yaşını da rakamla gösterse ona göre anlasak yaşı küçükse zaten ona göre tavsiye versek falan büyükse saygıda kusur etmesek:)
Birde ipad üzerinden siteye fotoğraf yikleyemiyorum dosya yükle diyorum geliyolar sonra sağ alttaki bitire tıklayınca hiçbirşey yüklenmiyor
Bilen yardım etmek isteyen var midur?
daha önce hiç yorumunuza rastlamadım yorum yapamayacağımBen kaç gösteriyorum kıız:))
Yaşımız eskiden yazıyordu,sonra nedense kaldırıldı,bence de geri gelse güzel olur.
İpad de ben de yükleyemiyorum fotoğraf biraz uğraşsak çözeriz de bu sıcakta üşendim.
Yaşımız eskiden yazıyordu,sonra nedense kaldırıldı,bence de geri gelse güzel olur.
İpad de ben de yükleyemiyorum fotoğraf biraz uğraşsak çözeriz de bu sıcakta üşendim.
Bayaa uğraştım halbuki bende var bi salaklık
Hakikaten sıcak
Laale hazır yakalamışken...
Siz de geri gelseniz güzel olur.
Yorumlarınızı göremiyoruz epeydir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?