• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2dert 1 konuda teknik sıkıntılarım

Zerroo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
586
141
73
Antalya
Akadaşlar kk de avatarın altında bayanın yaşını da rakamla gösterse ona göre anlasak yaşı küçükse zaten ona göre tavsiye versek falan büyükse saygıda kusur etmesek:)

Birde ipad üzerinden siteye fotoğraf yikleyemiyorum dosya yükle diyorum geliyolar sonra sağ alttaki bitire tıklayınca hiçbirşey yüklenmiyor

Bilen yardım etmek isteyen var midur?:43:

Akadaşlar kk de avatarın altında bayanın yaşını da rakamla gösterse ona göre anlasak yaşı küçükse zaten ona göre tavsiye versek falan büyükse saygıda kusur etmesek:)

Birde ipad üzerinden siteye fotoğraf yikleyemiyorum dosya yükle diyorum geliyolar sonra sağ alttaki bitire tıklayınca hiçbirşey yüklenmiyor

aslında genelde yorum yapanların tarzından yaşı tahmin edilebiliyor gerçi genellememek lazım kimisi gelmiş 30yaşına yeni yetme ergenler gibi yorumlar yapıyor yanıltıyor insanı

Yaşımız eskiden yazıyordu,sonra nedense kaldırıldı,bence de geri gelse güzel olur.
İpad de ben de yükleyemiyorum fotoğraf biraz uğraşsak çözeriz de bu sıcakta üşendim.

Yaşımız eskiden yazıyordu,sonra nedense kaldırıldı,bence de geri gelse güzel olur.
İpad de ben de yükleyemiyorum fotoğraf biraz uğraşsak çözeriz de bu sıcakta üşendim.

Bayaa uğraştım halbuki bende var bi salaklık:43:
Hakikaten sıcak

Laale hazır yakalamışken...
Siz de geri gelseniz güzel olur.
Yorumlarınızı göremiyoruz epeydir:)

kızlar bu yaş mevzusu kompleks yapmasınya

yorumlar yaşına başına bak dıye başlamasın sonra :30::30::30:

Bayaa uğraştım halbuki bende var bi salaklık:43:
Hakikaten sıcak

Estağfurullah olur mu öyle laf?
Buralar yanıyor,yanıyor...

Laale hazır yakalamışken...
Siz de geri gelseniz güzel olur.
Yorumlarınızı göremiyoruz epeydir:)

Çok çok teşekkürler..
Aslında hep buradayım ben.
Gönlüm hep burada.
İşyerimde net yasaklandı arada ipadle giriyorum.
Akşamları girmeye çalışıyorum mutlaka.
Burası benim kıymetlim inanın..

eskiden evli bekar falan da yazıyordu.
sonra sorunlar çıktı bekarların yorumları sen bekarsın anlamazsın gibi eleştiriliyordu.
kaldırıldı sonra.
ama yaş mevzusu iyi olabilir katılıyorum. :34:

Yaş mevzusuna katılmıyorum.

Burada öyle insanlar var ki ne kadar akılcı bir yorum olursa olsun yaş hanesinde küçük bir yaş yazıyorsa hiç dinlemez, hatta saldırır.

Bekara ne anlarsın diyenlerin, genç bir kıza neler söyleyeceğini düşünmek bile istemiyorum.

bence medeni hal ve yaş kesinlikle koyulmasın
şimdi bile bekarlar ne anlar, yaşın küçük ne anlarsın hatta başınıza gelmeden anlamazsınızlarla dolu kk
bir de bunlar gelirse seyret cümbüşü :23:

Back
X