• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2haftalık sürecim bugün başladı,hedef 3kilo

2haftada hedefe ulaşabilirmiyim :)

• evet

• hayır

• belki

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
688
58.2 yle bugün başlıyorum sevgili günlük, kendimce kürlerle destekleyerek, 2haftada 55görücemi ümit ediyorum, bismillah

Başlangıç 58.2
Hedef 55
Boy 168
Vücut cm yarın ölçüp yazıcam 2hafta sonra farkı görelim. Gün gün kilo bildirimimi yazıcam sana:)
Gaza ihtiyacım var geçen yaz 53ü görmüştüm ve çok mutluydum kendimi bi saldım pir saldım bu nedir dur artık yaaa....

Edit:
18.01.2017:--58.2--
19.01.2017:--56.9--giden 1.300

Son düzenleme:
Günaydın bugün bomba gibiyim az önce uyandım,bugün çocuklar okula gitmek istemediler bende müge anlı var diye 10 da kalktım iyi uyumuşum, neyse tartıya çıktım az önce yeminle şok oldum 56.9 u görünce şakamı bu:oha: dedim, bigünde 1.200gr gitmiş,:spor:

Dün sabah 11de kahvaltı yaptık doyana kadar yedim herşeyden, sonrasında yatana kadar yemek yemedim, sadece kendi yaptığım kek yedim akşam ,biskrem yedim 2tane,çay kahve içtim günboyu ve 1lt tarçınlı suyumu bitirdim yatana kadar ,yatarkende tarçınlı ılık aütümü içtim gece 3tü uyuduğumda, eşimle baya muhabbete dalmışız geç yattık ama erken kalkabildim çok sevinçliyim tartı beni şok etsede çook mutlu oldum :super:son gaz devam:kahve:
IMG_20170119_102841.webp
:halay::KK200::KK200::KK200:

Pardon yanlış hesaplamışım 1.300gr gitmiş :)
Bugün tarçınlı suyumla güne başladım, ekmeğimi ekmek yapma makinasında yapıyorum ben, oyüzden şuan onun pişmesini bekliyorum 11buçuk gibi eşimi uyandırıcam kahvaltı için sabırsızım çok acıktım....

Günaydın,, Bugün sabit çıktım,dün akşam çok kek ve mısır yedim yaa, bide suyu arttırıcaktım ama yine 1lt içebildim, ama bugün dikkat edicem yarına bakalım nolucak:)

Back
X