2li,3lü test,amniyosentez fiyatları ne kadar?

funda72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
4.470
6
116
52
Muğla
kıslar bu üç test hakkında bilgi verirseniz sevinirim.fiyatlarını merak ediyorum.kimi yer çok yüksek fiyata yapmış,kimisi daha ucuza.gerçi hamiş değilim ama önceden bilgim olsun istiyorum.giitiğim hastanede çok pahalı olrsa alternatif olur benim için.yaptırmak isteyen arkadaşalarda yararlanır. a.s.

benim ikilime hiç üçret ödemedim yanlızca 10 tl muayene ücreti vardı.üçlüyede 11.5tl ödedim.daha bu gün kan verdim .

benim ikilime hiç üçret ödemedim yanlızca 10 tl muayene ücreti vardı.üçlüyede 11.5tl ödedim.daha bu gün kan verdim .
hiç ücret ödemedinmi?nerde yapıldı tahlilin?üçlü testte çok ucuzmuş.özel sigortan falanmı var.yoksa devlet hastanesindemi yaptırdın?

Ben 2 li teste 110 tl verdim.
3lü testte gerek yok dedi doktorum.

demek yaptırdığın yere göre fiyatta oynama oluyor.özeldemi yaptırdın canım sen?

ben özelde yaptırdım ıkıtellı batı bahatta 30 tl falan olması lazım sıgortalı.
kımı arkadaslar sıgortalı oldugu halde 250 tl falan verıyolar heralde onların test kagıtları altın kagıt:1closedeyes:

Fundacim hamile misin?

ahh canım benim keşke olsam.ben biraz fazla pipirikmiyim delümüyüm bilmem. kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu-
daha ortada bişey yokken araştıryom. sırnaşık şey
olurda hamiş kalırsam diye ön araştırma yapmıyorum yani.bu ay yumurta takibi yapılıyo canım.hayırlısı bakalım belki kalırım bende hamile.

peki bu testleri medipol,.hospitalium,central hospital,çınar,şafak hastanesinde yaptıranlar vamı kıslar

arkadaşlar..mesajlarınızı okudum ama hala bir fikir sahibi değilim amniosentez fiyatıyla ilgili:sm_confused: ayrıca bir de bu fiyatları yazarken sosyal güvence katkılı mı katkısız mı söylerseniz çok iyi olur.. çook kafam karıştı çook:a015:

amniyosentez fiyatını henüz bilmiyorum.
geçen hafta 2litest+ultrason yaptırdım 150 TL ödedim.
Kadıköyde Sonomedde yapıldı yaptırılan yerin güvenirliği çok önemli.
Sosyal güvence katkısız söylediğim ücret

sevgili yesoemo bugün amniosentez yapıldı ..kendi sorumu da kendim yanıtlayayım bari çünkü epey baktım nette bu konuyla ilgili, çok bilgi yok:1no2: amniosentez özel bir hastanede 1100 tl fiyat söylendi..sonra araştırdım bu işi üniversitede yaptırırsanız sosyal güvenceyle ücretsiz(yalnız burda bir detay var incelemeyi bir hoca yapsın dediğinizde 100tl katkı payı veriyorsunuz)sosyal güvencesiz 500 tl civarı yapılıyor.. ben özel hastanede sosyal güvenceyle 503tl ye yaptırdım..vee en önemli kısmı şu ki bu işlem acıtıyor diyenlere kesinlikle inanmayın..ben ki iğne fobisi olan bir insanım korkulacak hiç ama hiç birşey yok ..sıradan bir injeksiyon neyse o hisa.s

valla bu bahsettiklerinizi hiç duymadım daha önce gerçi hamile değilim ama kalmayı düşünüyorum ama biraz kenara para koysak ii olacak sositososito

ben 3 lü testi bugün yaptırdım hiçbi ücret ödemedim heryerde degişiyo anladıgım kadarıyla eşim emekli sandıgına baglı ve özel hastanede yaptırdım.

Bende 14 ağustosda 16.haftamda amniyosentez oldum.
Ayrıca 3'lü testim içinde kan verdim.
Bir üniversite hastanesinde yaptırdım.
SSK sağlık güvencem olduğu için her ikisi içinde hiç para vermedim.

Ayrıca amniyosentez olacaklara bende asla korkmamalarını öneririm, gerçekten çok kısa bir işlem ve asla canınız acmıyor.

Kızlar ikili testte önemli olan ense kalınlığını ölçmek ki bunu kendi doktorunuz normal muayenesinde yapıyor (en azından benimki öyle yaptı) bunun için ekstra bi ücret almadı kan tahlilimide aynı gün doktorumun önerdiği labaratuara verdim . Buda 115 Tl tuttu benim özel sağlık sigortam olduğu için 19 tl verdim. Geçen ay yaptırdım yaptırdığım labaratuarda Pakize Tarzı labaratuarıydı. Labaratuar çok önemliymiş. Doktorum özellikle düzen yada pakize tarzı labaratuarlarını önerdi. Zaten diğer labaratuarların çoğu fason çalışıyormuş. Yani birçok labaratuar düzene yolluyormuş. Hatta başka illerdende ankaradaki düzen labaratuarlarına gönderenler varmış.ıkilinin sonucunu görünce üçlü istemedi doktorum. Amniyo sentez içinde eğer yapacak uzman yüksek riskli gebelik uzmanı ve isim yapmış bir kişi ise 750 ile 1500 TL arasında değişiyor fiyatlar. bu arada benim bahsettiklerim hep özelde ben hiç devlete gitmedim.

arkadaşlar benim de sosyal güvencem var devlet hastanesinde ücretsiz,özel hastenenin biri 20 tl dedi,benim devam ettim hasrane ise 75 tl dedi.bu özel hastane arasında bu kadar farkı anlayabilmiş değilim.bilen varsa Allah rızası için anlatsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…