hiç ücret ödemedinmi?nerde yapıldı tahlilin?üçlü testte çok ucuzmuş.özel sigortan falanmı var.yoksa devlet hastanesindemi yaptırdın?benim ikilime hiç üçret ödemedim yanlızca 10 tl muayene ücreti vardı.üçlüyede 11.5tl ödedim.daha bu gün kan verdim .
Ben 2 li teste 110 tl verdim.
3lü testte gerek yok dedi doktorum.
Fundacim hamile misin?
fundacığım
ben ikili testi 170 ytl ye
3 lü testi 75 ytl ye ypatırdım
arkadaşlar..mesajlarınızı okudum ama hala bir fikir sahibi değilim amniosentez fiyatıyla ilgili:sm_confused: ayrıca bir de bu fiyatları yazarken sosyal güvence katkılı mı katkısız mı söylerseniz çok iyi olur.. çook kafam karıştı çook:a015:
sevgili yesoemo bugün amniosentez yapıldı ..kendi sorumu da kendim yanıtlayayım bari çünkü epey baktım nette bu konuyla ilgili, çok bilgi yok:1no2: amniosentez özel bir hastanede 1100 tl fiyat söylendi..sonra araştırdım bu işi üniversitede yaptırırsanız sosyal güvenceyle ücretsiz(yalnız burda bir detay var incelemeyi bir hoca yapsın dediğinizde 100tl katkı payı veriyorsunuz)sosyal güvencesiz 500 tl civarı yapılıyor.. ben özel hastanede sosyal güvenceyle 503tl ye yaptırdım..vee en önemli kısmı şu ki bu işlem acıtıyor diyenlere kesinlikle inanmayın..ben ki iğne fobisi olan bir insanım korkulacak hiç ama hiç birşey yok ..sıradan bir injeksiyon neyse o hisa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?