evet yaa özel hastane fiyatları neden bu kadar değişiyor bende anlamadım..eşim emekli sandığına bağlı bende merak ediyorum bakalım kaç isteyecekler..çok derlerse devlette yaptırırım..doğum ücretleride çok değişiyor hastaneye göre..onuda soracağım dr a..
arkadaşlar ben ikilide yaptırdım üçlüde ama amniyosentez yaptıran varsa onun ücreti ne doktorum benden amniyosentez yaptırmamı istedi ve çok korkuyorum gelen rzıyım ama gene korkuyorum bunun ücretini bilen varmı
arkadaşlar ben ikilide yaptırdım üçlüde ama amniyosentez yaptıran varsa onun ücreti ne doktorum benden amniyosentez yaptırmamı istedi ve çok korkuyorum gelen rzıyım ama gene korkuyorum bunun ücretini bilen varmı
selam canım amniyosentezi istanbul semiha şakir doğum evinde parasız yapıyorlar bende oradan yaptırdım 1 ay önce çok dikkatliler 3 doktor giriyor amniyosenteze ve çok dikkatliler orayı tavsiye edebilirim
evet yaa özel hastane fiyatları neden bu kadar değişiyor bende anlamadım..eşim emekli sandığına bağlı bende merak ediyorum bakalım kaç isteyecekler..çok derlerse devlette yaptırırım..doğum ücretleride çok değişiyor hastaneye göre..onuda soracağım dr a..
Özel hastaneler fiyatlarını, verdikleri hizmetin ve çalıştırdıkları hekimlerin kalitesine göre belirliyorlar. Bu sitede siyaset konuşulmuyor ve ben de konuşmam zaten ama şunu belirtmeden geçemedim: Burada asıl sorun özel hastanelerin fiyatlarının yüksek olması değil, devletin özel hastanelerden yararlanan çalışana ve emekliye çok küçük bir oranda destek olması.
Ülkemizde şu anda sosyal haklar konusunda ön planda olan kitle, sigortasız çalışan/hiç çalışmayan insanlardan oluşmaktadır. Devlet bu insanları "mağdur"muş gibi ele alarak içinde bulundukları durumu yüceltmeye ve ödüllendirilmeye devam ederse, bu insanlar nüfus planlaması yapmaya, sigortalı iş bulmaya, çocuklarını okutmaya özendirilmezlerse bugünkü sistem bozularak yıllarca devam edecektir.
Bu sistemde, gebe bir çalışan hanım kendi standardındaki sağlık hizmetlerinin neredeyse tümünü kendi cebinden öderken, eşi ile birlikte çalışmayıp evde oturan bir hanım kendi standardındaki sağlık hizmetlerinin tümünden ücretsiz yararlanmakta, bir de üstüne çeşitli yardım kuruluşlarından (hayır yaptığını söyleyerek aslında ticaret yapan çeşitli sivil dernekler gibi) destek alarak ödüllendirilmektedir. Bu anlayış sosyal devlet anlayışı değildir, ne olduğunu okuyan herkes sanırım bilmektedir.