2li taramada ultrasonunuz kac dakika surdu?

buussra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
684
158
133
Bu hafta ikili taramaya gittim ama doktor maksimum 1 bucuk dakika bakti. Normal mi bu ben 10 dakika falan her yerini incelicek saniyodum ama hic lle olmadi ozele gidiyorum hatta doktora rica ettim cinsiyetini jnceleseydiniz azicik dedim hic orali olmadi ben hic bise anlamadm. Sizinki kac dakika surmustu kizlar ultrason incelemeniz. Yoksa universiteye gitmeyi dusunuyorum yani artik

Ew
Canım bizimde cok uzun sürmüyo ama okadar da az sürmüyo yani ense kalınlığını ölçüp bırakmış Demekki başka Ölçüm yapmamış
ewet canm hic anlamadm cok kisa surdu dedigin gibi bi boyunu olctu tmm

ikili testte ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor,onun için kısa sürmüş olabilir.Bazı doktorlarda baya inceliyorlar,cinsiyet için daha erken olduğu için bakmamıştır yada görememiştir.Benimde ilk zamanlar muayenelerim kısa sürüyordu,sanırım küçük olduğu,en uzun ayrıntılı ultrason zaten 30 dk sürende var 1 saat sürende :) tabi için rahat edicekse başka doktorada gidebilirsin

En iyisi doktoru degistirmk sanirim

benim doktorum tam 20dk inceledi 4boyutlu ultrasonda cünkü ense kalınlıgını ölcmek icin uygun poz vermesi gerekiyor dedi hareketli olduğundan bekledik cinsiyet yorumuda yaptı yogun ve kalabalık ise doktorunuz hastası coksa ondan kısa sürmüşte olabilir

Ikili tarama testi çok uzun sürmedi benimde 10 dk belki de uygun pozisyon için bekledi doktor zaten cinsiyeti mızı söylemişti ama

Kızlar perşembe günü ikili test için doktora gidicem.kan testine aç tok gitmek farkeder mi..nette etmez diye okudum ama yine sormak istiyorum

bizimki uygun pozisyona girmediğinden yarım saat kadar sürmüştü, burnunu göstermemişti

Sadece ense kalınlığı ölçtüğü için kısa sürmüstür. Bizimki de 5 dk falan sürdü ama ensesini dönmedi ondan yoksa 1 dk da yeter. Hiç kendinizi sıkmayın. Ne güzel doğru pozisyonda yakalamış hemen ölçmüş. Bu arad ben üniversite hastanesine gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…