Canım bizimde cok uzun sürmüyo ama okadar da az sürmüyo yani ense kalınlığını ölçüp bırakmış Demekki başka Ölçüm yapmamışYokmu cvp verck kimsee
ewet canm hic anlamadm cok kisa surdu dedigin gibi bi boyunu olctu tmmCanım bizimde cok uzun sürmüyo ama okadar da az sürmüyo yani ense kalınlığını ölçüp bırakmış Demekki başka Ölçüm yapmamış
Kaç mm dedi boyna cnmEw
ewet canm hic anlamadm cok kisa surdu dedigin gibi bi boyunu olctu tmm
ikili testte ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor,onun için kısa sürmüş olabilir.Bazı doktorlarda baya inceliyorlar,cinsiyet için daha erken olduğu için bakmamıştır yada görememiştir.Benimde ilk zamanlar muayenelerim kısa sürüyordu,sanırım küçük olduğu,en uzun ayrıntılı ultrason zaten 30 dk sürende var 1 saat sürende :) tabi için rahat edicekse başka doktorada gidebilirsinBu hafta ikili taramaya gittim ama doktor maksimum 1 bucuk dakika bakti. Normal mi bu ben 10 dakika falan her yerini incelicek saniyodum ama hic lle olmadi ozele gidiyorum hatta doktora rica ettim cinsiyetini jnceleseydiniz azicik dedim hic orali olmadi ben hic bise anlamadm. Sizinki kac dakika surmustu kizlar ultrason incelemeniz. Yoksa universiteye gitmeyi dusunuyorum yani artik
ikili testte ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor,onun için kısa sürmüş olabilir.Bazı doktorlarda baya inceliyorlar,cinsiyet için daha erken olduğu için bakmamıştır yada görememiştir.Benimde ilk zamanlar muayenelerim kısa sürüyordu,sanırım küçük olduğu,en uzun ayrıntılı ultrason zaten,onda bütün organları inceleniyor 30 dk sürende var 1 saat sürende :) tabi için rahat edicekse başka doktorada gidebilirsin
63 mm canmKaç mm dedi boyna cnm
ikili testte ense kalınlığına ve burun kemiğine bakılıyor,onun için kısa sürmüş olabilir.Bazı doktorlarda baya inceliyorlar,cinsiyet için daha erken olduğu için bakmamıştır yada görememiştir.Benimde ilk zamanlar muayenelerim kısa sürüyordu,sanırım küçük olduğu,en uzun ayrıntılı ultrason zaten 30 dk sürende var 1 saat sürende :) tabi için rahat edicekse başka doktorada gidebilirsin
Kızlar perşembe günü ikili test için doktora gidicem.kan testine aç tok gitmek farkeder mi..nette etmez diye okudum ama yine sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?