o sadece bir tarama testi moralini hiç bozma ultrason iyiyse ... benim ikili testim riskli çıkmıştı amniosentez yaptrdım ve düşük tehlikesi yaşadım sonra sonucum temiz çıktı ve şunu anladım bir tarama testi için bebeğimi riske atmaya değermiydi ustelik aldırmakta istemiyorken cevap hayır...
EVET ONLARDA SORUN YOK DEMİŞTİburun kemiği oluşmuş mu?
ENSE KAÇTI_? BİRDE 3 LÜ YE GEREK YOK DEDI DOKTOR BANA DIREK 21.HF DETAYLI USG YAPICAZ DEDİense birde burun kemiği oluşmuş mu onu önemsedi benim doktorum.... yanlış olmasın canım 164 belki oyleydi tam hatırlamıorum ama riskim vardı 148 de 1 mıydı neydi
KAFA KARIŞTIRMAKTAN BAŞKA BİR İŞE YARAMIYORLAR1 buçuk yıl önceki sonuca baktım da 26 ymiş ama free hcg bakılmiş normalle farkı var diye biliyorum belki ondandır. 1.2 ymis ense kalınlığı da.
önemli olan burun kemiği.
bu sadece tarama testi kesin sonuç vermiyor ki bende sonuçlar risksiz aralıkta cıkmasına ragmen 30. haftadan sonra bagirsak goruntusunden dolayı suphelendi dr ama sukur bir sey yok.
Doktorunuz sorun yok demiş.
Neden ona güvenmek yerine netten araştırma yapıp kendi kendinizi endişeye sokuyorsunuz ki ?
il? ona göre bir doktor onercem canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?