- 26 Ocak 2014
- 380
- 256
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay alemsin valla ben ona dikkat etmemiştim yeni gördüm şimdi daha da kafam karıştı
şimdi gelip bizi azarlayacak valla![]()
lezbiyenlik çok eski tarihlerden beri var olan bir durum bence abartmamak lazım
ama her şeyden önce insanın kendini tanıması lazım
lez olup da bir erkekle evlenmek çok ciddi bir tercih![]()
Valla azarlasa da anlamayız bence. Benim iq yetmiyor yazdıklarına. Ama mune azalarsa kötü olur dağılalım![]()
benim anlayamadığım birşey var uzak akrabanız öyle bile olsa bu neden size sıkıntı oldu ki?eviniz ayrı aşınız ayrı he eşi adına üzüntü duyuyorum derseniz siz zaten onu uyarmış düşüncenizi '' bunun eşini aldatmaktan farksız olduğunu'' ona iletmişsiniz, daha da ilerletip kendi eşinize anlatmışsınız ne gereği var ki? ve neden görüşme deniyor? lezbiyense toplumdan soyutlanmalı mı lezbiyenlik vürüs mü bulaşır mı? bundan mı endişe ettiniz?
eğer sizin düşüncenize göre yaptığı ayıp ise size birşeyi hatırlatmak isterim '' MEVLANA DEMİŞTİR Kİ '' BAŞKALARININ AYIPLARINI GÜNAHLARINI ÖRTMEKTE GECE GİBİ OLUNUZ'' burda anlattınız bin tane insan öğrendi eşinize de anlattınız... zaten hepiniz çok masumsunuz bi tü kaka o kızcağız değil mi? onun yaptığı şeyi bilmem ama sizin yaptığınız en azından insanlığa yakışmadı![]()
Bence sen karişmamalisin cunku bu tip insanlar toplumun disladigini dusundugunden gizli yasamak ister.senden ona bu konuda sorular yonelttigin icin yakinlik hissedip anlatmaya vea isaretler vermeye calismis olabilir..biliyorum ona bu durumlarida yakistiramiyo ve yardimci olmak istiyosn fakat sen isin icine girersen araniz iyice bozulabilir..durumun sekli senin istemedigin sekilde gelisebilr.ters tepebilir mesela....benim kizdigim nokta o cocuk ne olcak..kucuck bebek...esinede yazik ...benim diyceklerim bu kadar.
İyi de o kiz bilgiyasarin karsinda guldugu zaman annesi sormuyomu ne varda neye guluyosun diye sonucta dikkatini cekmiski size soylemis anne
Durum cok ilginc ya evli cocugu var asla birakmam esimi diyor ve kiza camasir aliyo ve karsi tarafta evli bu nasil bi durumdur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.