2o yasinda bir anne baska kadina asik olabilirmi?

lezbiyenlik çok eski tarihlerden beri var olan bir durum bence abartmamak lazım
ama her şeyden önce insanın kendini tanıması lazım
lez olup da bir erkekle evlenmek çok ciddi bir tercih :50:

ay alemsin valla ben ona dikkat etmemiştim yeni gördüm şimdi daha da kafam karıştı :27:

şimdi gelip bizi azarlayacak valla :52:

Valla azarlasa da anlamayız bence. Benim iq yetmiyor yazdıklarına. Ama mune azalarsa kötü olur dağılalım :9::10:

lezbiyenlik çok eski tarihlerden beri var olan bir durum bence abartmamak lazım
ama her şeyden önce insanın kendini tanıması lazım
lez olup da bir erkekle evlenmek çok ciddi bir tercih :50:

Biseksüeldir muhtemelen çünkü kocasıyla isteyerek evlenmiş..

Olabilir.
Biseksüeldir. 20 yaşında heteroseksüel bir annenin başka adama aşık olabileceği gibi, o da başka kadına aşık olmuştur.

Enteresan tarafı bunu bu kadar dışarıda, bu kadar açık yaşaması tabii evli bir kadın olarak. Zaten insanlar eşcinselliği, biseksüelliği kabullenemezken bir de evliyken bu kadar açık yaşamasına şaşırdım.

Kizlar son yazmamdan bu yana kendisi ile gorusmedim
kendiside gelmiyor artik
son gorusmede bunun esini aldatmak oldigunu bir anne oldugunu anlatmistim
Esimde anlatip bir daha gorismememi istedi birde kendisi iyidir sakindir ama cok sinirlendiginde gozleri donup karsisindakime zarar verebilcek kadarda ofkesi yuksektir
esiminde benden talebi uzere o gelmedikce gitmeyi dusunmuyorum.
annesi geliyor ogluyla hep net basinda oldugunu yazisirken hep guldugunden bahsediyor

benim anlayamadığım birşey var uzak akrabanız öyle bile olsa bu neden size sıkıntı oldu ki?eviniz ayrı aşınız ayrı he eşi adına üzüntü duyuyorum derseniz siz zaten onu uyarmış düşüncenizi '' bunun eşini aldatmaktan farksız olduğunu'' ona iletmişsiniz, daha da ilerletip kendi eşinize anlatmışsınız ne gereği var ki? ve neden görüşme deniyor? lezbiyense toplumdan soyutlanmalı mı lezbiyenlik vürüs mü bulaşır mı? bundan mı endişe ettiniz?
eğer sizin düşüncenize göre yaptığı ayıp ise size birşeyi hatırlatmak isterim '' MEVLANA DEMİŞTİR Kİ '' BAŞKALARININ AYIPLARINI GÜNAHLARINI ÖRTMEKTE GECE GİBİ OLUNUZ'' burda anlattınız bin tane insan öğrendi eşinize de anlattınız... zaten hepiniz çok masumsunuz bi tü kaka o kızcağız değil mi? onun yaptığı şeyi bilmem ama sizin yaptığınız en azından insanlığa yakışmadı :20:

benim anlayamadığım birşey var uzak akrabanız öyle bile olsa bu neden size sıkıntı oldu ki?eviniz ayrı aşınız ayrı he eşi adına üzüntü duyuyorum derseniz siz zaten onu uyarmış düşüncenizi '' bunun eşini aldatmaktan farksız olduğunu'' ona iletmişsiniz, daha da ilerletip kendi eşinize anlatmışsınız ne gereği var ki? ve neden görüşme deniyor? lezbiyense toplumdan soyutlanmalı mı lezbiyenlik vürüs mü bulaşır mı? bundan mı endişe ettiniz?
eğer sizin düşüncenize göre yaptığı ayıp ise size birşeyi hatırlatmak isterim '' MEVLANA DEMİŞTİR Kİ '' BAŞKALARININ AYIPLARINI GÜNAHLARINI ÖRTMEKTE GECE GİBİ OLUNUZ'' burda anlattınız bin tane insan öğrendi eşinize de anlattınız... zaten hepiniz çok masumsunuz bi tü kaka o kızcağız değil mi? onun yaptığı şeyi bilmem ama sizin yaptığınız en azından insanlığa yakışmadı :20:

Arkadasim dusuncelerimiz farkli olabilir saygi duyarrim
Evet uzak akrabamiz ama ayninsokakta oturuyoruz bebebkliginden beri kendisini taniyor be slk gorusuyoruz
ben buraya isin icinden cikamadigum icin arkadaslardan fikir aldim ki
kendisinin isiminimi verdim kendisini desifremi ettim ki insanliga yakismadi dicek kadar etkilendiniz
Esime gelince biz esimle herseyimizi paylasiriz sahsin kendisinle bu konuyu konustugumda cok farkli tepki alip olaylar baska yere gelebilirdi
bu durumda esimle sakladigum icin sorun yasamak istemedim
ki hala dogruyu yaptigima inaniyorum
esim ise erkek yada bayan esini aldatan birisiyle gorusmemi istemiyor fikri sabit cok yakin bir arkadasini bu sebepten kendi hayatindan cikartti

Bence sen karişmamalisin cunku bu tip insanlar toplumun disladigini dusundugunden gizli yasamak ister.senden ona bu konuda sorular yonelttigin icin yakinlik hissedip anlatmaya vea isaretler vermeye calismis olabilir..biliyorum ona bu durumlarida yakistiramiyo ve yardimci olmak istiyosn fakat sen isin icine girersen araniz iyice bozulabilir..durumun sekli senin istemedigin sekilde gelisebilr.ters tepebilir mesela....benim kizdigim nokta o cocuk ne olcak..kucuck bebek...esinede yazik ...benim diyceklerim bu kadar.

Bence sen karişmamalisin cunku bu tip insanlar toplumun disladigini dusundugunden gizli yasamak ister.senden ona bu konuda sorular yonelttigin icin yakinlik hissedip anlatmaya vea isaretler vermeye calismis olabilir..biliyorum ona bu durumlarida yakistiramiyo ve yardimci olmak istiyosn fakat sen isin icine girersen araniz iyice bozulabilir..durumun sekli senin istemedigin sekilde gelisebilr.ters tepebilir mesela....benim kizdigim nokta o cocuk ne olcak..kucuck bebek...esinede yazik ...benim diyceklerim bu kadar.

Dogru diyorsin arkadasim
ben ona daha cok esinden ve cocugundan bahsettim cunku ciddi anlamda kiyamiyorum heleki o yavruya
Ben esi ve yavrusu icin gerekli konusmayi yaptim
dediginiz gibi karismamanin cok daha dogruolduguna karar verdim
Ama kadin yada erkek farketmeksizin bununbir aldatma oldigunu kendisine soyledigim ocin en azindan huzurluyum
cunku bana eee kadin olunca aldatmak sayiliyormu diye sordu dusunun

Sen üzerine duseni yapmissin zaten canim.gerisi kendisini ilgilendirir.kendisini dusunmiyen insn baskasini ( cocugunu esinj)hic dusunmez...Allah sonunu hayır etsin...sende cok iyi niyetlisin anladigim kadariyla.bence bu hayatta ailenden baskalarini dusunme bile tatlim.:)))sevgiller

İyi de o kiz bilgiyasarin karsinda guldugu zaman annesi sormuyomu ne varda neye guluyosun diye sonucta dikkatini cekmiski size soylemis anne
Durum cok ilginc ya evli cocugu var asla birakmam esimi diyor ve kiza camasir aliyo ve karsi tarafta evli bu nasil bi durumdur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uzerine duseni yaptiysn artik bu sorun ya da hayat sadece onun kendisini ilgilendirir. gormzden gel eger esi snein ailenden biri degilse

İyi de o kiz bilgiyasarin karsinda guldugu zaman annesi sormuyomu ne varda neye guluyosun diye sonucta dikkatini cekmiski size soylemis anne
Durum cok ilginc ya evli cocugu var asla birakmam esimi diyor ve kiza camasir aliyo ve karsi tarafta evli bu nasil bi durumdur

Tabi ki soruyormus ama cvplamiyirmus zamaninda annesinin uzerine yurumuslugude var ole cok ustune gitmez
esi annesi hep alttan alir cok sabirli insanlar

Yani simdi hic bilmiyorum bu konulari bi egilimmidir psikolojikmidir ama eger tedavi edilecek bi durumsa erken davranmak gerekir herzaman

canim yaaa sok oldum okuyunca
karismamk en dogrusu gerekni yapip uyarmisain ya yeter bencede
ama keske bi yardim alabilse uzmandan mutlaka bi sebebei vardir egiliminin
ama encok esine annesine bebegine uzuldum okdar anlayisli sabirli onu her haliyle temizlik yemek cocuk bakmio falan ya
bu halleriyle kBul edip destekliolarken onun ailesine yaptigi bu duyma uzuldum

Töbeler olsun yarabbim :18::18: bence konuştuğu kişi ile kesinlikle sevgili.
Bende sevdiğim arkadaşlarıma aşkım diye hitap ederim ama seni çok seviyorum sevgilim ne ya .. bide hediye iç çamaşırı mı alacağım :19: hadi onuda geçtim taksitle pc alacakmış .. çok şaşkınım ama bu onların tercihi. Demek ki duyguları o yönde işliyor. Yapacak birşey yok.Karşısında ki bayan olduğu için eşide böyle birşeyi anlayamaz. Valla bu durumda senin yapabileceğin hiçbirşey yok. Sakın yorumda yapma karışmada tatlım çünkü o aradan sıyrılır sen kötü olursun :15:

Back
X