Gordugune eminim..cunku once ekliyip beni kabul edince msj atmistim..;(Digeri mesajini gormemistir belki?
Hmm, evet ozaman gormustur. Yaa kisiye gore degisir. Olgun biriyse tutup da " senin su an gorustugun kiz benle tanismak istedi" diye gereksiz bir aciklama yapmazGordugune eminim..cunku once ekliyip beni kabul edince msj atmistim..;(
Haklisiniz..hicbisey gizli kalmiyorda insallah bu kalir ;(Hic birsey gizli kalmiyor canim illa cikar. Hem takma da yeni tanisiyorsunuz isinmis olabilirsin herseyi zaman gosterecek ya pisersin yada sogursun benzerlik oldugu icin ayri bir ilgi hissetmn normal
hatirlamasin yaa...Olabilir,esmer,uzunlar herzaman hos gelmistir gozume..biraz cirkince ama sevimliHatırlamaz bile bence, ilk sorunuza gelince de eskisine benzediği için değil de belki sizin tipiniz budur yani böyle erkeklerden hoşlanıyorsunuzdur. Bir şans verin eskiyi düşünmeyin.
Yaa biraz soguk nevela bi tipti ama yakisikliydi allah icin..icine kapanik bi tip olarak hatirliyorum...umarim olgundurda cikmaz ortayaHmm, evet ozaman gormustur. Yaa kisiye gore degisir. Olgmaiyse tutup da " senin su an gorustugun kiz benle tanismak istedi" diye gereksiz bir aciklama yapmaz
Aslinda evet daha olmus bisey yok ama olaki olursa diye icimi bu suphe kapladi iste..ortaya cikarsa diye...cunku aksamda msj atti..gorusmek istedigini dile getirdi...Öyle bir mesaj atmış olman karşı tarafı soğutamdiyeğer senden gerçekten hoşlanırsa.
Boşuna kafana takıyorsun.
Küçük bir mesele bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?