2soru1hata

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Bugun arkadasim beni isyerinden bi arkadasiyla tanistirdi...cirkin ama sempatik biri fena gecmedi tanismamiz..tekrar gorusmek istediginide soyledi,tamam dedim..bu cocuk benim unutamadigim bi okuz var onunla ayni isimde ve tip falanda (digeri daha bi yakisikliydi yaa)andiriyor..acaba diyorum o yuzden mi isindim,olumluyum su an??

Bi diger sorumda ben nasi yaptim
boyle bi hata bilmiyorum yaa 2sene
onceydi.bu araci arkadasimin isyerine
ugramistim.orda bi cocuk cok hosuma
gitmisti ne akla hizmet boyle bisey
yapmisim anlamda veremiyorum yaa cocugu faceten bulup msj atmistim..iste;isyerinizde
gordum sizi cok hoslandim gibisinden
hatirlamiyorumda tam ama sacmalamistim boyle bisey..oda cvp vermemisti..simdi
bunlar ayni yerde calisiyorlar..sizce
olduki biz gorusmeye devam ettik,bu
durum ortaya cikar mi??

Hic birsey gizli kalmiyor canim illa cikar. Hem takma da yeni tanisiyorsunuz isinmis olabilirsin herseyi zaman gosterecek ya pisersin yada sogursun benzerlik oldugu icin ayri bir ilgi hissetmn normal

Hatırlamaz bile bence, ilk sorunuza gelince de eskisine benzediği için değil de belki sizin tipiniz budur yani böyle erkeklerden hoşlanıyorsunuzdur. Bir şans verin eskiyi düşünmeyin.

Hic birsey gizli kalmiyor canim illa cikar. Hem takma da yeni tanisiyorsunuz isinmis olabilirsin herseyi zaman gosterecek ya pisersin yada sogursun benzerlik oldugu icin ayri bir ilgi hissetmn normal
Haklisiniz..hicbisey gizli kalmiyorda insallah bu kalir ;(

Hatırlamaz bile bence, ilk sorunuza gelince de eskisine benzediği için değil de belki sizin tipiniz budur yani böyle erkeklerden hoşlanıyorsunuzdur. Bir şans verin eskiyi düşünmeyin.
hatirlamasin yaa...Olabilir,esmer,uzunlar herzaman hos gelmistir gozume..biraz cirkince ama sevimli

Hmm, evet ozaman gormustur. Yaa kisiye gore degisir. Olgmaiyse tutup da " senin su an gorustugun kiz benle tanismak istedi" diye gereksiz bir aciklama yapmaz
Yaa biraz soguk nevela bi tipti ama yakisikliydi allah icin..icine kapanik bi tip olarak hatirliyorum...umarim olgundurda cikmaz ortaya

Öyle bir mesaj atmış olman karşı tarafı soğutamaz eğer senden gerçekten hoşlanırsa.
Boşuna kafana takıyorsun.
Küçük bir mesele bu.

Öyle bir mesaj atmış olman karşı tarafı soğutamdiyeğer senden gerçekten hoşlanırsa.
Boşuna kafana takıyorsun.
Küçük bir mesele bu.
Aslinda evet daha olmus bisey yok ama olaki olursa diye icimi bu suphe kapladi iste..ortaya cikarsa diye...cunku aksamda msj atti..gorusmek istedigini dile getirdi...

Herkesin hoslandigi belirli tipler vardir bu yüzden benzer tiplerden hoslanmaniz normal bana göre.
Diger konu da cok önemli bir durum degil hoslanmissiniz yazmissiniz bunda kötü bir sey göremedim.
Isindiysaniz tadini cikarin tanimaya calisin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Yaa işte hayat böyle. Yakışıklı dediğiniz cevap bile vermez, çirkin dediğiniz ilgilenir.

Unutmuştur bile sizi, karşınıza çıkacağını sanmam. Hayırlısı olsun.

Canım benim hayırlı olsun :).faceden eklediğin kisiyide boşver kafana takma zaten konusmamissiniz bile .çok sevindim güzel haberlerine

Kalkıpta `` bu kiz bana msj atmisti`` diyecek kadar öküz değildir herhalde. Derse bile erotik msj atmamissiniz,neden utaniyorsunuz 

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…