Yaa işte hayat böyle. Yakışıklı dediğiniz cevap bile vermez, çirkin dediğiniz ilgilenir.
Unutmuştur bile sizi, karşınıza çıkacağını sanmam. Hayırlısı olsun.
Canmm cok tskederim..ama daha bi kez gorustuk iste..umarim.msj ortaya cikmaz olurda gorusmeye devam karari alirsak...darisi basina artiikelanur84 .!.:Canım benim hayırlı olsun :).faceden eklediğin kisiyide boşver kafana tabzaten konusmamissiniz bile .çok sevindim güzel haberlerine
Onu yermek icin demedim ama gercekten hani gormeniz lazim...boy,pos var tipi guzel ama bi ersin korkut suratida yok degil :)'Cirkin' hic hos bi kelime degil sen de Azra Akin degilsin herhaldeee !?
Evet ama msj attigimi bide olmadik seyler yazdigimi falan derse nasil ispatlarimki??insanoglu bu belki onu sevmeyen biri mutsuz olsun diye yapar vs..diye bin tane sey geldi aklima iste..Kalkıpta `` bu kiz bana msj atmisti`` diyecek kadar öküz değildir herhalde. Derse bile erotik msj atmamissiniz,neden utaniyorsunuz 
Bilmiyirumki iste bende ondan korkuyorum..ona benzettigim icinse fena biBence ufenaştur. Görüştüğün kişiyi eskisine benzetmen tehlikeli sanki nunu. Emin misin bu durumdan? Kalbini yokla arkadaşım. Hakkında hayırlısı olur inşallah çok mutlu ol.
Daha sevgi falan yokki..ilk tanisma sadece ...ama sicakkanli biri...cirkin dememdeki kasit boyle hani boyle kadinlarin ilgisini cekicek tipte aman aman bi guzelliginin olmamasi...yoksa fiziginde bi sorun yok..evet o zamanki aklimla ne cesaret varmista yapmisim bende bilmiyorum ;(İnsan sevdiğine ya da hoşlandığına neden "Çirkin" der anlamam, seven kalbe sevdiği dünya yakışıklısı gelmez mi? Diğer konuya gelince kesin çıkar ortaya. Ne cesaret varmış sizde de ... Bu durumdan dolayı da ilişkiyi ilerletmekten korkuyorsunuz sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?