2soru1hata

Bence unutmuştur. Görüştüğün kişiyi eskisine benzetmen tehlikeli sanki nunu. Emin misin bu durumdan? Kalbini yokla arkadaşım. Hakkında hayırlısı olur inşallah çok mutlu ol.

unutmasa bile ne olcakki adi ustunde eskide kalmis olay birsey sorarsada ben senin gecmisinle nasil ilgilenmiyorsam sende benimkinle ilgilenme dersin kapatirsin kimseye hesap vermek zorunda degilsin hadi hayirlisi

Yaa işte hayat böyle. Yakışıklı dediğiniz cevap bile vermez, çirkin dediğiniz ilgilenir.

Unutmuştur bile sizi, karşınıza çıkacağını sanmam. Hayırlısı olsun.
yanlista anlasilmak istemem adama cirkin diyerek ama cidden ersin korkuttan hallice ama bi sevimlilik var adamda boy,pos var..konusmasi tatli...insallah dediginiz gibi cikmaz digeri karsima..gerci daha nolucagimizbelli degil ya ilk gorusmeyle...

elanur84 .!.:
Canım benim hayırlı olsun :).faceden eklediğin kisiyide boşver kafana tabzaten konusmamissiniz bile .çok sevindim güzel haberlerine
Canmm cok tskederim..ama daha bi kez gorustuk iste..umarim.msj ortaya cikmaz olurda gorusmeye devam karari alirsak...darisi basina artiik

'Cirkin' hic hos bi kelime degil sen de Azra Akin degilsin herhaldeee !?
Onu yermek icin demedim ama gercekten hani gormeniz lazim...boy,pos var tipi guzel ama bi ersin korkut suratida yok degil :)

Kalkıpta `` bu kiz bana msj atmisti`` diyecek kadar öküz değildir herhalde. Derse bile erotik msj atmamissiniz,neden utaniyorsunuz 
Evet ama msj attigimi bide olmadik seyler yazdigimi falan derse nasil ispatlarimki??insanoglu bu belki onu sevmeyen biri mutsuz olsun diye yapar vs..diye bin tane sey geldi aklima iste..

Bence ufenaştur. Görüştüğün kişiyi eskisine benzetmen tehlikeli sanki nunu. Emin misin bu durumdan? Kalbini yokla arkadaşım. Hakkında hayırlısı olur inşallah çok mutlu ol.
Bilmiyirumki iste bende ondan korkuyorum..ona benzettigim icinse fena bi
durum olur...bakalim tekrar bi goruselim
ozaman belli olur herhalde...tskederim :)

Arkadaşımın ablasının başına böyle bişey gelmişti
eski sevgilisi bir bankada çalışıyordu görücü usulü biriyle tanıştı o da aynı bankada
adam nişanlıyken söylemiş biz sevgiliydik diye
nişanlısı da iyi ki ayrılmışsınız böyle bir eş bana nasip oldu demiş

İnsan sevdiğine ya da hoşlandığına neden "Çirkin" der anlamam, seven kalbe sevdiği dünya yakışıklısı gelmez mi? Diğer konuya gelince kesin çıkar ortaya. Ne cesaret varmış sizde de ... Bu durumdan dolayı da ilişkiyi ilerletmekten korkuyorsunuz sanırım.

belki çirkin seviyordur:=) ben de öyleyimdir mesela, yakışıklı adamlardan korkarım, egoları tavan yapmıştır ve hep çirkinlere bakarım

Tsadi"Bukrem, post: 37826525, member: 426409"]Arkadaşımın ablasının başına böyle bişey gelmişti
eski sevgilisi bir bankada çalışıyordu görücü usulü biriyle tanıştı o da aynı bankada
adam nişanlıyken söylemiş biz sevgiliydik diye
nişanlısı da iyi ki ayrılmışsınız böyle bir eş bana nasip oldu demiş[/QUOTE]
Tesadufe bak bunlarda bankaciii....

Daha sevgi falan yokki..ilk tanisma sadece ...ama sicakkanli biri...cirkin dememdeki kasit boyle hani boyle kadinlarin ilgisini cekicek tipte aman aman bi guzelliginin olmamasi...yoksa fiziginde bi sorun yok..evet o zamanki aklimla ne cesaret varmista yapmisim bende bilmiyorum ;(

Konuyu hortlatmak gibi olucak ama sonuç ne oldu çok merak ettim :)
Düzgün bir ilişki kurabildiniz mi bu beyle?
Diğer durum ortaya çıktımı?

Aralarında ki bağa bağlı tutupta o kız bana mesaj atmıştı kim bilir kimlerle böyle rahatça görüşüyor vs diyebilir

Valla gorusmeye devam ediyoruz..ilgisi asikar ama daha acilamadi garibim oburunun adi gecti bi kez bisey anlatiyordu.. 2sene gecti ustunden unutmustur diye dusunuyorum..banada facete msj atan olmustu ama adini degil bas harfini bile hatirlamiyorum..buda unutmustur umudundayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…