benimde 2 yaşında bir oğlum var. o da iştahsızdı. günde üç öğünden fazla yemek yediriyorum bazen çok az yiyor ama iştahı açıldı. bi de bazen kendi yemeğimmiş gibi tabağı elime alıp yemeği ben yiyiyorum o da hemen yanıma gelip yemek istiyor.
iştahsızsa eğer biz bir markanın balık yağını kullanıyoruz.
Benim oğlumda 2.5 yasında.7-8 ay sadece ayran corbası ile beslendi.Başka hiçbirşey yediremiyordum.
Bu ilacın cok faydasını gördüm.İstersen özelden adını yazarım.
Yemeyen çocuk gerçekten çok zor.
çizgi film seyrettirin, oyuncak trenlere bindirin, sokağa açık havaya çıkartın, birde çocuğu iyice acıktırın çocuğun acıkmasına fırsat vermezseniz herşeyden tiksinir yemez, bırakın sabahtan akşama kadar yedirmeyin eninde sonunda yiyecek, ama annelerimiz çocuğu aç bırakmaya kıyamıyor maalesef böylede zorluklarını çekiyorsunuz.
Siz sürekli yedirmekte ısrarcıysanız ilginizi çekmek için de yemiyor olabilir.
Üzerine gitmeyin, ısrarcı olmayın. O yemek istemeden yemek vermeyin.
Acıktığında zaten kendisi isteyecektir.
hiç ona oğlum yemek yiyecekmisin deme al tabağı eline karşısında yemek ye mutlaka isteyecektir.iştahlı ye off çoktan güzel olmuş.ben şimdi hiç hasta olmuyucağım de.tv doktor demişte çocuğa direk değilde birinle konuşurken çocuğunun aklına sokmaya çalışın.bu yemek çocukları hiç hasta etmez sağlıklı olur çocuklar dediğiniz zaman çocuk onu zihninde tutuyormuş.