3+1 isteyipte kavuşamanlar buraya....

ne kadar benziyo bizim hayatlarımız ya inanamadım, ben yazdım bu konuyu sandım o derece yani ALLAHIM banada bi ev yarabbim duy sesimi ....

Bende 2+1 de oturuyorum.Özellikle mutfak çok küçük rahat hareket edemiyorum (((((((((((((((((

Ama uzun bir süre bu evde oturacağız.Lojman oldugu için.Yinede şükürler olsun

canım valla haline şükret :)) oda yeterr valla allahım herkesin gönlüne göre nasip eder inşalah

insan haline cidden şükretmeli beterin beteri var az önce başka bir konu okudum cidden gözlerım doldu...biz 3+1 dıye yırtınırken insanlar nasıul geçinicem ya işten kovulursma korkusuyla yaşıyor..çok kötü birşley allah kimseyi böyle durumlara düşürmesın biz satılık ev ararken çk yer gezmiştk öyle 1+1 ler varki mutfağı yayla gibi bir salonu var 3 oda büyüklüğünde yatak odasına 2 takım sığar o derecede büyük kocaman koridoru vr 2+1 olup da kutu gibi odaları olcağına kocaman 2 odası olsun mutfağı byük olsun yeter ınanın insanı daha cok cezbedıyor daha hoş :) bütün eşyalarınızı sıkış tepiş olmadan yaya yaya kullanabılıyorsunuz :)

siteler resmen ölü hayat önünde bır tane havuzu var dıye ınanın bu kadar parayı kimse bayılmaz mantıklı değil hem de 87 metrekare bir eve ..avcılarda yenı akademıa evlerı var bizde gittk baktık bülbül yuvası kadar 380 .000 lira istiyorlar... Hem o kdr parası olsa bile insanın böyle yüklü bir meblağı tek bır daıreye yatırmak mantıksızlıkk... Insanlarımız gidip para evrıyorlar küçücük evlere vermeseler firmalar bu fiyatlardan satamazlar...

evleneli yaklasık 2 sene oldu babamın çok olmasada gayrimenkulleri var eşim mimar kayınpederimi insaat mühendisi ve oldukca gayrimenkulleri var onlarında.. evlenmeden önce kiradamı oturcaksınız diye sorduklarında yok artık deyip gülüyordum.. ama şimdi 1+1 dairede 700tl ye kirada oturuyorum.. tekl avantajı ailelerimize yakın olması evin yeri cok kötü ve çatı dairesi yani tavanlar egri bügrü.. nisan ayında eve hırsız girdi ve yaklasık 20binliralık zararımız var.. en deger verdigim takılarım çalındı..
korktuk 3 ay kaynanmlarda kaldık.. ne kadar iyi olsada iki tarafta ev üzerine ev olmuyo.. kalk dedim kocama burda mutsuz olacagımıza evimde huzursuz olurum..
aylardır ev alacaklar diye bekliyoruz

3+1 i geçtim 2+1 olsun benim olsun

caanımm valla az çok benziyoruz benim rahmetli kayınpederimde gayrimenkullerle ilgili çok çalışmış allahta nasip etmiş işte şimdi oğulları yürütmeye çalışıyor..hayırlısı ile ama bende bi tane bile yok kayınvalidemle oturuorum dedikleriniz gbi ev üstüne ev olmuyor tam 7 sene oldu hala bi eve geçicezz ama.....aması var iştee ne zaman kim bilir...benim eltimde sırf bize yakın diye 2 oda 1 salona 1.050..tl veriyor...yanii semtine göre çok değişiyor..allah herkesinn gönlüne göre nasip eder inşalalh

hakketten çok istemişler ben bakırköyde oturuyorum çok merkezi bir yer 2008 yılında yapılmış 5+1 dubleks binaları 550 milyara satıyorlar.....orası uçmuşş uçmuşşş:)))

canım halimize çok şükredioruz ama belli bir yerden sonra olmuyor :))) zorlasanda olmuyor...allah herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah bu 1+1 de olur 5+1 de olur yeterki bizim olsun evin hanımı birtek biz olallım :))

merhaba kızlar Allah hepnizin gönlüne göre versin inş. inanın çok birşey istemiyorsunuzzz inş. en kısa zamanda istediğiniz evlerinize kavuşrusnuz.
ben burayı okuyunca kendimi çok ayıplaıdm vee kızdım((
ben 5 yıllık evliyim direk kendime evime geçtim kriada oturmadım evimde 3+1 net 120 m2 çocuğum bile yok
ve bana çok küçük geliyor 5-6 odalı bir daha büyük banyolu daha büyük mutfaklı daha büyük balkonlu bir ev istiyorum bir yıldırrr ev bakıp duruyordum yeilerde vazgeçmiştim iikide vazgeçmişim sizlern yazdılarını okuyunc anakörlükten başka birşey yapmıyormuşum gibi geldi.
bunları yazdım beni ayıplamayın lütfenn hepinizin gönlüne göre olsun herşeyyy

canım niye ayıplıyalım insan oğlunun doğasıda var bu allah verdikçe ister verdikçe ister nefsimizi doyuramıyoruz...allahu teala nefse dünyayı vermiş daha yokmu demiş düşün yani....herşeyin hayırlısıı valla açıkası görüşümü söylememi istersenn büyükk evi ne yapıcaksın yaaa söle 120-130 iyi bence hem daha sıcak bir yuvan olur içç içe samimi :)) ben kayınvalidemle oturuyorum 246 m2 ama artık sığamıyoruz :) çocuk şimdi anaokuluna giiyor sneye okulu başlıcak bi oda şart eğer kısmettimde varsa olursa ben 120-130 diye hep hayal ediorum :))) hayırllısıı tabiki...sen dediğin gibiii haline şükretttve inan büyük ev çok güzel olmuyor...

Hayat böyle değilmidir zaten elimizdekinin hep daha fazlasını isteriz.
bende evlenip direk kendi evime geçtim ama 3 yıl sonra ev küçük gelmeye başladı(90 metrekareydi)
daha büyük bir ev alıp taşındık (155 metrekare )ama hala bir kileri olmadığı için söyleniyorum.
bence evinizin içindende sıkılmış olabilirsiniz,birkaç değişiklik yapabilirsiniz.

ayyy e çokmuş 3+1 isteyen . topiği görmeden önce aklım evdeydi benimde. bende avr. yakasından eşimin iş değiştirmesi nedeniyle karşıya yerleşecem. eşim işe kolay gidip gelebilmek için karşıda kalıyor. akşam işten çıkınca ev bakamıyor bende bebekle gidip ev arayamam. bu haftasonu eve gelmeyip ev arayacak eşim. 1,5 aydır sadece haftasonları görüşüyoruz eşimle ve ben çok sıkıldım bu durumdan. kızım babasını sayıklayıp duruyor hergün. dileğim 3+1 sıfır bir daire inşallah hepimize nasip olur. herkese iyi geceler...

Ne olur banada dua edin bende isteyen herkes için dua ediyorum edicemde rabbim benide kiradan kurtarsın şöyle bol güneşi olan kocaman ferah bi ev nasip etsin inşAllah...Elin evinin sağını solunu düzeltmekten bıktım ne yapsam elimin emeği ele kalıyo bi evim olsun parkesini öpcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…