3-4 kilocuk :(

Pelinaycik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
61
19
3
44
Kızlar bir ayda 3-4 kilo verdiren ve her evde bulunabilecek şeylerden yapılan basit bir diyet tarifiniz var mi

diyet listesine uymanıza gerek yok.Ben 15 günde 2 kilo vermiştim nasıl yaptığımı söyliyim isterseniz çünkü diyet listesi değildi kafama göre yaptım.Sabahları uyanınca kahvaltı yapmadan önce bi bardak nescafe içtim mutlaka.Bazen şekersiz içtim bazen şekerli çok kasmadım keyfime göre.O nescafe hem biraz tutuyor hemde daha az yemeyi sağlıyor.Kahvaltıda da kibrit kutusu büyüklüğünde yağsız peynir filan saçmalıklarına oralı olmadım.Gayet süzme peynir yedim belki orantı olarak iki kibrit kutusudur ama ufacık bi parça değil katiyyen yani.Zaten süzmeden başka bişey yiyemiyorum.Her neyse yanında işte domates salatalık mutlaka, bi tatlı kaşığı çilek reçeli, 2-3 zeytin.2 dilim kepek ekmeğiyle yedim bunları.
Bunun dışında işte sürekli çaydı nescafeydi tükettim zaten ama çaya şeker kullanmadım.Bazen çok acıkırsam ya 4-5 tane çizi bisküvi yedim ya bi avuç fındık yedim ya bi avuç ceviz yedim öyle atıştırmalık bişeyler işte.Yemek olarakta evde ne varsa yedim o gün ne yapıldıysa ama az yedim.Mesela atıyorum evde kuru fasülye pilav var.Bi tabağa 5-6 yemek kaşığı pilav koydum, yanına 7-8 yemek kaşığı fasulye.Yoğurt salata.Yemeğin arkasındanda 2-3 bardak su içtim mutlaka.Bu kadar yani özel bişey yapmadım özel bi yemek hazırlamadım.Ama atıyorum gün içinde çok acıktıysam çorba yaptım ekmeksiz 1-2 kase çorba içtim.Genelde mercimek çorbasıydı bu çünkü çok seviyorum.bide akşam 7bucuk 8den sonra hiç bişey yemedim.Bir iki gece açlığım dayanılmaz oldu o yüzden bastırmak için bi dilim kepek ekmeğiyle azıcık peynir yemiştim, bikerede süt ısıtıp içmiştim büyük bi bardak.Sütte yoğurttada aman yağsız olsun diye uğraşmadım kasmadım o kadar.Bide fırsat bulabilirsem günde yarım saat-40 dk yürüyüş yaptım ama her gün değil. Mesela 15 gün diyet yaptıysam 9 günü yürüyüş yaptım gibi.Böylece 2,5 kilo verdim.
Özetle kahvaltıda kepek ekmeği 2 dilim, çaylar şekersiz, gece yemek yemek yok, gün içinde başka ekmek yok.Ama doydum yani çünkü makarnada pilavda çorbada ne bulduysam yedim.Böyle işte.Sizde bu tarz bişey yaparak 1 ayda 5-6 kilo bile verebilirsiniz bence.Benim diyet 14-15 gün sürdü çünkü:)

Çok fazla birşey yapmaya gerek yok bunun için sabahları kahvaltılık gevrek ye öğle ve akşam ekmek hamur işi yeme ve 7 den sonra yine yeme bol bol su iç birde tempolu yürüyüş yap kesin verirsin ;)

Su icme zamanlarina dikkat et. Kahvaltini saglam yap.
Yagli asitli yiyeceklerden kacin, gece yeme.yuruyus yap ip atla bu kadar..

Doydugunuzda yemek yemeyi birakin, tadi güzel diye fazladan yemeyin. Sabahlari 2-3 bardak su ve aksam 6 dan sonra hic birsey yemeyin, sadece su için.
Bublari yaparsaniz kendiloginden gider 3-4 kilo

Diyet listesi insanlari sikar. Daha az, daha saglikli beslenme tarziyla hareketli bir hayati benimsediginiz surece saglikli ve kalici olarak kilo verirsiniz.

akşam aç yatıp sabah miden karnına yapışmış şekilde uyanıyorsan doğru yoldasın demektir. sabah iki haşlanmış yumurta, öğle ve akşam yemeklerinde çorba ve sulu sebze yemeği. son yiyecek saat altıda. extra atıştırma yalnızca badem fındık ceviz üzüm. bir ayda değil üç altı kilo bile verebilirsin. muhtelif zamanlarda defalarca ve defalarca denenip muhteşem sonuçlar alınmıştır :KK69:

Bol su,yürüyüş,akşam erken yenen akşam yemeği,ekmeği sadece kahvaktıda ye o da tam tahıllı olsun .Bir ayda verirsin.

Ben 67 kiloyum 52 olmak istyrm bana da diyet önerileri

Back
X