- 23 Haziran 2023
- 602
- 1.133
- 43
- Konu Sahibi yagmurzelis
Geriye bakma artık.Haketmiş hakettiğini almış.Özür dilesen tekrar iletişime gecmek için bahane ediyor aranıyor diyecek kafa ona calışıyor cünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyin özürü ya amannnn4 yıllık eski sevgilimle uzun zaman sonra yüz yüze geldik o kadar tesadüf şekilde oldu ki. O zamanlar çocuktuk tabi ama sorunlarımız çok büyüktü. Kendisi kapanmamı çalışmadan evimde oturmamı bekleyen biriydi. Dizini kır evinde otur beni bekle çocuklarına bak kafası yani. O zamanlar asla bunu kabul etmedim ve ayrıldık. beni küllü kafir yerine koyardı açık olduğum için ezerdi laflarıyla. 6 ay psikolojim düzelmemişti. Birden aynı ortamda buldum kendimi. Sonradan köşede konuştuk. Ortamda tam istediği gibi kız bulduğunu ama kızın bunu şutladığını söyledi. Kızdan sonra alkole düşmüş vs. Tabi o zamanlar alkol denedim diye beni ne konumlara sokmuştu. Ayrılırken ona demiştim ki istediğin gibi birini bul ama mutlu olma. Bende dayanamadım yüz yüze bunu söyledim. İyi biriydin ama bunları yaşadığına mutlu oldum Kimseyi hayatta küçümsemiceksin vs dedim. Bende sinir olduğun şeyleri yapıyorsun dedim. Baya yüzüne yüzüne söyledim. Oda alındı havalara girdi sonradan hayatım için iyi dileklerde bulundu. Sonradan üzüldüğünü düşündüm acaba söylemese miydim vs diye. Söylemesem de hep içimde kalırdı böyle bir ortam varken yani. Düşünceniz ne? Özür dilemeli miyim
Gereksiz bir sohbet olmuş. Bu saatten sonra iletişime geçmeyin hayatınıza odaklanın.4 yıllık eski sevgilimle uzun zaman sonra yüz yüze geldik o kadar tesadüf şekilde oldu ki. O zamanlar çocuktuk tabi ama sorunlarımız çok büyüktü. Kendisi kapanmamı çalışmadan evimde oturmamı bekleyen biriydi. Dizini kır evinde otur beni bekle çocuklarına bak kafası yani. O zamanlar asla bunu kabul etmedim ve ayrıldık. beni küllü kafir yerine koyardı açık olduğum için ezerdi laflarıyla. 6 ay psikolojim düzelmemişti. Birden aynı ortamda buldum kendimi. Sonradan köşede konuştuk. Ortamda tam istediği gibi kız bulduğunu ama kızın bunu şutladığını söyledi. Kızdan sonra alkole düşmüş vs. Tabi o zamanlar alkol denedim diye beni ne konumlara sokmuştu. Ayrılırken ona demiştim ki istediğin gibi birini bul ama mutlu olma. Bende dayanamadım yüz yüze bunu söyledim. İyi biriydin ama bunları yaşadığına mutlu oldum Kimseyi hayatta küçümsemiceksin vs dedim. Bende sinir olduğun şeyleri yapıyorsun dedim. Baya yüzüne yüzüne söyledim. Oda alındı havalara girdi sonradan hayatım için iyi dileklerde bulundu. Sonradan üzüldüğünü düşündüm acaba söylemese miydim vs diye. Söylemesem de hep içimde kalırdı böyle bir ortam varken yani. Düşünceniz ne? Özür dilemeli miyim
Ohaİyi yapmışsın
Beter olsun
Bir de buna türbanlı ama bakireyim diyip öncesinde anal seks yapmış ya da kızlık zarı diktirmiş yalancı birini dileseydin keşke
Elin yobazina ne üzülüyorsun ya kurtulmussun işte bırak bir daha konuşma içindekileri dökmüşsun sayfa kapandı bitti.O zamanlar çok üzülmüştüm ya sonra söylediğim beddua aklıma geldi ağzımdan birden çıktı. Sen git bunların üstüne bi alkol daha iç vs dedim dalgaya aldım sonrada aşırı kinliymişim ona karşı aslında birden oldu. Yüzündeki o üzüntüyü gördüm yani vicdanım acıdı