- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
merhaba arkadaşlar ,
yaşlaşık 3 ay önce oca 7 sinde tartıya çıktığımda 90 kiloydum ve kafaya koydum kilo vericem die. niketim diyete başladım spora yazıldım,herşeyden az az sağlıklı bir şekilde kndimi kısıtladım ve haftada 4 gün spora gittim.. şuan 78 im aslında 76 olmam lazımdı ama haftasonu çok kaçamak yapınca almışım şimdide irademi kaybediyorum ne yappmalıyımm
ayrıca bacaklarım çok inceldi ama bi tüürlü sırtımdan fazla gitmedi benm sorunum sırtımdaki yağlar şimdi spor salonunda sırta çalışıyrm ama ilk günki gibi azim yok.. yeterki isteyin zayıflayabiliyosunuz ben istedm oldu ama yeterli değil geri almamalıyım hızlı kilo verdiren spor hareketleri yiyecekler varsa banada yardımcı olursanz sevinirim 
yaşlaşık 3 ay önce oca 7 sinde tartıya çıktığımda 90 kiloydum ve kafaya koydum kilo vericem die. niketim diyete başladım spora yazıldım,herşeyden az az sağlıklı bir şekilde kndimi kısıtladım ve haftada 4 gün spora gittim.. şuan 78 im aslında 76 olmam lazımdı ama haftasonu çok kaçamak yapınca almışım şimdide irademi kaybediyorum ne yappmalıyımm