• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.5 ayda 13 kilo

limonludondurmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
1.345
722
123
31
merhaba arkadaşlar ,

yaşlaşık 3 ay önce oca 7 sinde tartıya çıktığımda 90 kiloydum ve kafaya koydum kilo vericem die. niketim diyete başladım spora yazıldım,herşeyden az az sağlıklı bir şekilde kndimi kısıtladım ve haftada 4 gün spora gittim.. şuan 78 im aslında 76 olmam lazımdı ama haftasonu çok kaçamak yapınca almışım şimdide irademi kaybediyorum ne yappmalıyımm :( ayrıca bacaklarım çok inceldi ama bi tüürlü sırtımdan fazla gitmedi benm sorunum sırtımdaki yağlar şimdi spor salonunda sırta çalışıyrm ama ilk günki gibi azim yok.. yeterki isteyin zayıflayabiliyosunuz ben istedm oldu ama yeterli değil geri almamalıyım hızlı kilo verdiren spor hareketleri yiyecekler varsa banada yardımcı olursanz sevinirim :(

Neler yaptiniz paylasirmisiniz çok iyi kilo vermissiniz maşallah.....bende 15 kilo vermek istiyorum neler yaptınız anlatirsaniz sevinirim...

Neler yaptiniz paylasirmisiniz çok iyi kilo vermissiniz maşallah.....bende 15 kilo vermek istiyorum neler yaptınız anlatirsaniz sevinirim...

canım herşeyden yedm ama az yedm günde 6 öğün bol su içtim ve en önemlisi haftada 4 gün spor salonuna gittim böyle verdm çok şükür toparladm şimdi hala devam ediyrm şuan 76.5 iç hedefim 70 altına düşmek..

Ben 1:45boyundayim ve kilom 84du diyetisyene gittim su anda74kiloyum ama bu aralar cokk abarttim yemeleri arkadaslar banada yardim edin egrr kalici kilo veren oluyosa lutfen paylassin cok zorlaniyorum nevsime hakim olamiyorum ipin ucunu azcik biraktimmsil bastan oluyo deneyimlerinizi bekliyorum

Back
X