Bebek Beslenmesi 3.5 aylik bebekleriniz kac kilo?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

dern35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
39
2
98
İstanbul
3.5 aylik bebeklerinizin boyu ve kilosu ne kadar bayanlar? Benim bebegim zayif bir bebek degil aslinda ama yaklasik 3 haftadir pek kilo almiyor gibi.Doktor kontrolumuze daha var. Ben de 3.5 aylik bebeklerin gelisimini merak ettim. Paylasirsaniz sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3.5 aylik bebeklerinizin boyu ve kilosu ne kadar bayanlar? Benim bebegim zayif bir bebek degil aslinda ama yaklasik 3 haftadir pek kilo almiyor gibi.Doktor kontrolumuze daha var. Ben de 3.5 aylik bebeklerin gelisimini merak ettim. Paylasirsaniz sevinirim.

anım ablamın oğluda öyle oldu ilk iki ay çok kile aldı 3.ayda durdu yarım kilodan az almış şimdi 4 ayımızı bitirdik 8.5 kilo oldu :) maşallah. bi sorun olacağını zannetmiyorum

Uc aylik bebegim var kilosu 6.200gr,iyi suan ancak kizlar bisey sormk istiyorum bnm bebegim ilk ay 1350,ikinci ay700gr,ucuncu ayda 500gr aldi,sutum var ama yaramiyor sanirim acaba mama takviyesi mi yapmaliyim

Uc aylik bebegim var kilosu 6.200gr,iyi suan ancak kizlar bisey sormk istiyorum bnm bebegim ilk ay 1350,ikinci ay700gr,ucuncu ayda 500gr aldi,sutum var ama yaramiyor sanirim acaba mama takviyesi mi yapmaliyim

Bebeklerimiz hareketlendi diye kilo alimlari yavasladi sanirim.bildigim kadariyla ayda 500 gramin altina dustuyse mamaya baslatiyorlar. Ben senin yerinde olsam anne sutune devam ederdim. Tabiki en dogru bilgiyi rutin kontrollerini yapan doktorlari verir.saglikla buyusunler insallah.

bebeğinizi kimseyle karşılaştırmayın ve kıyaslamayın, her bebek kendine has ve özeldir büyümesi de öyle

Back
X