Merhaba; ben 4 aylık evliyim ve 10 aylık bir nisanlilik donemim oldu. Eşim ile iki kez görüştükten sonra aileler ile tanıştık. Çünkü daha önceden yaşadığım 5 yıllık boşa giden bir ilişkim olmuştu ve bu kez boşa zaman harcamak istemedim. Nisanliligimin bastaki zamanları çok güzeldi ve bana çok fazla ilgi alaka gösterdi fakat sonradan nisanlim çok değişti ve beni çok fazla değiştirdi. Kapalilik anlamında kimse ile görüşmemi enistelerime bile hal hatır sormami istedi neyseki kavgalarimiz başladı ve bana şiddet uygulamaya başladı. Ondan çok ayrılmak istedim ve hep Özür diledi kendini affettirdi çünkü başta çok ilgi gösterdi ve ben değişeceğini düşündüm. Hep annesine anlattim ayrılmak istiyorum vs diye ama düzelir yapma etme anlatma kizim dedi ve ben susmak zorunda kaldım. Nisan atmak zor geldi ailemi zor durumda bırakmak istemedim bizim akrabalarimiz çok büyütüp hep dedikodu yaparlar. Bir gün annemler yemeğe cagirdi ve eşimle yolda giderken aramızda bir muhabbet geçti ve kuzenimin eşinden bahsettim ve bana onu nasıl gördün diyerek yolda yumruk attı bana gözüm morardi ve ben o an hamileymisim meğer. Neyse eve gittik ve evde hep kavga gürültü sonra o akşam annemlere yemeğe gittik ve kaynanam yine anlattirmadi ve sustu. Ve en sonunda ben en sonunda dayanamadım başka bir tartışmada babamlara anlattim. Karnıma vurmuştu çünkü dayanamadım . Yine kavga ettik 5 gün önce ve her tartışmamiz aptalca saçma nedenlerden ve bu kez babamlarin evindeyim ne yapicam bilmiyorum bu aksam konuşmaya gelicek. Ailem arkamda fakat değişir diye umutları var fakat ben nefret ediyorum ondan artık bana yardımcı olun bu aksam nasıl tepki vermeliyim. Karşımdaki insanın hasta olduğunu düşünüyorum tedavi olmadan donmucegimi söyledim ve doktora gideceğini söyledi sizce inanmalimiyim