3,5 haftalıkmışşşş :))

hiranurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
3
0
36
İstanbul
arkadaşlar herkese merhaba yaklasık bır 4 aydır sizleri uzaktan takıp edıyordum hamılelık belırtılerı okumaktan artık uzman oldum :))) hamıle kalanlar,yanılanlar,test yaptırım sonucu ıcın dua edenler,belirtileri için yorum yapanlar hepınızın yorumlarını hep okuyordum evlendıgımden berı sonunda 4. ayda tutturdum bende meleğimi :) hedef belırlemıstım kendıme hamıle kaldııgımı ogrendıgım zaman buraya uye olacagım dıe nıhayet kontrol dısı agır bır uyku kasık agrısı ve cınsellıkten uzaklasma sıkayetlerı ıle gebelık testı yaptım pozitif cıktı doktora gıttım kan tahlılı aldılar sonuclarına baktı meleğim 3,5 haftalıkmıs ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu hepınızı öpüyorum :)))alkisalkisalkis

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş darısı isteyen herkesin başına

aminnnnn ultrasonda keseyi gördü doktor onun resmını bana verırken bıle agladım keseyı gördüğümde böle oldum demek kalp atısını duysam goruntusu yawas yawas belırse hatta kucagıma alsam ne olcak merak edıyorum :)))

canım hayırlı uğurlu olsun rabbim sıkıntı çektirmeden kucağına almanıda nasip etsin bende şu aralar gebelik belirtileri yaşıyorum ama bakalım hayırlısı.

Back
X