3,5 yas kizim otizmli mi

hulya_yamanturki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
4
0
1
merhabalar oncelikle herkese hayirli ramazanlar... siteye yeni uye oldum burdaki konulari uye olmadan da takip ediyordum.Arkadaslar kizim 41 aylik aslinda cok akilli bir cocuk herseyi normal goz temasj var her denileni yapiyor anliyor komutlari yerine getiriyor tek sorun akici konusmamasi.mesela iki uc kelimelik cumleler kurabiliyor ama adini sorunca soylemiyor nasilsin deyince nasilsin diyor bunun yani sira nasilsin iyimisin diyince iyiyim diyor krese gidiyor 2 haftadir tam gun gonderiyorum.BAyanlar aranizda tecrubeli anneler vardir lutfen bana bir fikir verin.

Yahu çocuğu doktora götürsenize.
Çocuk çok küçük, ben o yaşta kakamla oynayıp saçıma başıma sürüyormuşum.
İzliyormuşum kakamı. Hiç süphelenmemişler. Çocuktur demişler.
Çok korkuyorsanız doktora götürün. Otizm kötü bir şey değil ayrıca. Zor evet ama kötü bir şey değil.
Üstelik dahi potansiyeli bile var:)
Biz nerden bilelim :/

oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim.Evet bnde sizin tani koyamayacaginizi biliyorum elbet lakin insan iste danismak dertlesmek istiyor.Doktora gtrduk daha dgrusu krese gelen cocuk pskyttrisi bakti denver testi yapildi orda kndi adini anne babanin adini soyleyememis yada usuyunce ne yaparsin gibi sorulara cvb verememis.Diger gelisimleri normal cok sukur.Ama yinede kusku iste

cevabiniz icin tesekkurler aslinda ismimi falan biliyor bazen anne der bazen ismimle hitap eder ama sorunca cevap veremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…