3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

bizzat aramaya katılanlar da söylüyor dün oraya bakıldı diye, sonradan atılmış olma ihtimalini düşünüyorlar. umarım otopsi yapılır da gerçek çıkar ortaya :26:

Insaiial altından farklı birşey çıkmaz, en yakınlara bakılmalıydı didik didik te bakılmış zaten banada sonradan atılmış gibi geldi, ta ilk baştan işin içinde bir iş var diye düşündüm, ama yinede bilemiyorum. Ilahi takdir.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gunahini almayayim ama ben hala babada bir tuhaflik goruyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

Belkide bahcivana yüklemek istiyorlar. Babanin süpheli haraketleri var. Ah yavrum niye kiydilar sana Birde ortada kücücük bir cocuk var bunun politikasimi olur. Böyle seyleri görmemezlikten gelip o ortaligi bozmak isteyenlere firsat vermemek lazim.

Birde havuzdan çıkartıldığında karnında vs şişlik yokmuş buda tuhaf bir durum :26:

Benimde ilk duydugumdan beri aklim almiyor buyuk insan gibi cikip gitmesini...
Acaba ekibi ormana yonlendirip cocugu burayami attilar:26:
Hergun kotu heber izlemekten hicbirseyi oldugu gibi kabul edemiyorum (
Tv de evini gostetiyor oyuncaklari salincagi oooffffff Rabbim ailesine sabir ver...

Konduramıyorum ama dışardan bir gözlemci olarak banada şüpheli geldi. Bir çok kişi arama yaptı Türkiye Pamir için seferber oldu. Havuza baktım videodan gercekten çok bulanık düşüp boğulma ihtimali yüksek ama su yüzünde olmazmıydı. .çitten atlayan çocuk diğer komşu çıtlerınden de atlar diye neden yakın villalara ayrıntılı bakılmadı. Özel mülk olayı var tamamda sivil gönüllüler bile bakmıştır oraya. Ben olsam aklıma gelirdi bu, diğerlerinin de aklına gelmiş olmalı.

Bir cok kişi seninle aynı fikirde ama konduramıyor işte. Gerçi baba ormanda değildir buralardadır diyor açıklamasında. Ormana gidemez tulum vardı kayar diyor. Ama havuza sonradan atılma ihtimali yüksek.

Çok üzüldüm rabbim ailesine sabır versin,ama anlıyamadıgım nokta var pamir bebek havuza düşüp bogulduysa suyun yüzüne çıkması gerekmez mi suyun dibinde kalmaz ben öyle biliyorum bogulma olaylarında hep suyun yüzüne çıkıyorlar.

Pamir'in bulunduğu havuz dün de aranmış!
Sarıyer Zekeriyaköy'de dün sabah saatlerinde evinden çıkan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cansız bedenine ulaşılmasının ardından ortaya atılan "O havuz dün de arandı" iddiası, İstanbul Valisi tarafından da doğrulandı. Vali Mutlu, "Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" diye tweet attı.

Cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 05 Nisan 2014 Cumartesi

A+A-
* Fotoğraf, Pamir'in evinin bulunduğu sokaktaki farklı bir havuzdaki aramaya aittir.
Sarıyer'de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik yan villanın havuzunda ölü bulundu. Dün sabahtan beri aranan Pamir'den kötü haber saat 14.40 sıralarında geldi. Yan villanın havuzunu kontrol eden dalgıçlar küçük çocuğun cesediyle karşılaştı. Kötü haber Pamir'in ailesi kadar çalışmalara katılanları yasa boğdu. Küçük çocuğun cesedi havuzdan çıkarılarak bekleyen ambulansa konuldu.

HAVUZ DÜN DE ARANMIŞ!

Kaybolduktan 30 saat sonra ölü olarak bulunan Pamir'in anne ve babası ile arama ekibine katılan gönüllü yurttaşlar, cesedin çıktığı havuzun dün arandığını söylemeleri cinayet iddialarını gündeme getirdi. Bu iddiaların ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da bir açıklama yaptı. Mutlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada Pamir'in bulunduğu havuzun dün de arandığını doğruladı.

VİLLANIN ETRAFI ÇEMBERE ALINDI

Pamir'in bulunduğu evin etrafı kontrol altına alındı. Yetkililer olay yeri inceleme ekipleri havuz ve etrafında araştırma yapıyor. Jandarma villa etrafını çembere aldı. Yetkililer dışında kimse olay yerine yaklaştırılmıyor. Baba Serdar Dikdik ise bu Sabah kurtarma ekiplerine oğlunun ayağında ayakkabı bile olmadığını bu nedenle yakın çevrede aranması gerektiğini söylemiş, "Bu mahalleden çıkacak"demişti. (Gazeteport)

Çok büyük bir acı allah kimseye yaşatmasın. Anlamadığım şu ki dün aranan havuzda nasıl görülemedi bu çocuk. Aklıma başka şeyler geliyor kameralar izlensin öldürülüp buraya bırakılmış olmasın. bu yaştaki bir cocuk kaç kg ağırlıgında olabilir en fazla su yuzune cıkması gerekmezmiydi of bilmiyorum çok büyük bir acı allah sabır versin.

evet ayrıca su yutmuş olması ve vücudu şişmiş olması gerekir :26:

anladığım kadarıyla detaylı aranmadı fotoda görüldüğü gibi el feneri tutularak aranmış dibine bakılmamış olabilir.

İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cesedi cansız bedeni yan bahçenin havuzunda bulundu. 30 saati aşkın süreyle aranan Pamir için yakın çevredeki havuzlar ve bahçelere bakılmamış mıydı? Kafalarda soru işaretleri doğdu. AKUT ve Sar arama kurtarma yetkilileri bu konudaki soruları yanıtladı.

http://www.cnnturk.com/video/turkiye/pamir-aranirken-yan-bahcedeki-havuza-bakilmadi-mi

anladığım kadarıyla detaylı aranmadı fotoda görüldüğü gibi el feneri tutularak aranmış dibine bakılmamış olabilir.

Su bulanık gerçekten görmemiş olabilirler ama bilemiyorum cocuk butun bır gece suda kalmış olsaydı şişmezmiydi burusmazmıydı.. bakalım bunda kesin başka birşey var bence.

Bana özel mesaj la resmi atarmisiniz ?

Allah onu cennettinin en güzel yerine koymuştur. Melek yüzlü cocukk nur içinde yat

Telden gonderilmiyor gonderiliyoraa da bilmiyorum beceremedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…