3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Ben çocukken kaçkez tacize uğradım bak çocukken diyorum.......çocuklar tek başlarına markete dahi gònderilmemeli

Sorcha kardeşim 10 yaşında ve burnumuzun dibindeki taş çatlasa 10 dakika uzaklıktaki ara sokakta bi'okula gidiyo. Yemin ederim 5 dakika geç gelse yaşlanıyorum evde, senaryoların biri gidiyo biri geliyo beynime. Allah göstermesin acılarını...

Ailede içime sinmeyen, huylandıran bi'şey var. Çocuğun kayıp adam "twitterıma gir paylaş", "çocuk değil sanki pez..nk, manyak" diyebilecek kadar güçlü. Anne desen cenazede teşekkür ediyodu sanırım arayanlara. Ya bu insanlar normalde de böyle güçlü insanlar ya da bilmiyorum neyse.

Az once yazdim kapi calinca cikmak zorunda kaldim
Annenin cenazede uzunca tesekkur etmesine ne demeli??diye yazmistim.

Canım kim "çocuk değil sanki pez...nk, manyak ?" demiş

Az once yazdim kapi calinca cikmak zorunda kaldim
Annenin cenazede uzunca tesekkur etmesine ne demeli??diye yazmistim.

Heh evet işte annesiydi değil mi o?
Ben şok oldum o an ağzım açık izledim. Benim haberi alınca yüreğime yumruk oturdu yutkunamadım kadın gayet düzgün cümleler kurdu, unutmadı teşekkürü.

çocuğa mı demiş onu?

babanın da sürekli röpörtaj vermesi bana tuhaf geliyo
yine olayın ayrıntılarını anlattı diye bi haber gördüm
böyle bi durumda insanın konuşacak hali kalmaz diye düşünüyorum
ya da ben mi çok duygusalım anlamadım :26:

Son düzenleme:
2 gündür aradığın çocuğun bulunmuş ölmüş bile olsa koşarsın yanına.. tıpkı babaannenin yaptığı gibi.. babası yüzü görünmeyecek biçimde yere yığılmış, anne ortada bile yok. GARİP?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Heh evet işte annesiydi değil mi o?
Ben şok oldum o an ağzım açık izledim. Benim haberi alınca yüreğime yumruk oturdu yutkunamadım kadın gayet düzgün cümleler kurdu, unutmadı teşekkürü.

Benim gordugum evladini kaybetmis anneler ayakta zor duruyor sakinlestiriciden bitkin durumda aglamaktan yuzu gozu sismis gozlerini acamiyor kkonusamiyor (( ne biliyim belki bir gunde kabullenmistir ölümu :/ belki inanci cok coook fazladir imani kuvvetlidir ne biliyim :/ yada baska bisey(!)

O sari kadin babannemi annemi

İzleyebiliyorum kuzum , ayıpsın. Yasaklara boyun eğmek yok :)

Konuşma yapan üvey anneymiş
CuteMom bir kaç sayfa evvel paylaştı.

Valla o derece olması için dini çok çok derinden yaşaması lazım. Nicemiz öyle de ölüm karşısında yine boşluğa düşer gibi oluyoruz. "Ölüm acısından bir damla, dağ üzerine konsa, dağ tamamen erirdi" denilmiş, bilmiyorum

Şokta desen of bilmiyorum ya bakalım ne çıkacak bu olayın içinden, hiç gösterildiği gibi hissetmiyorum.

Off bu olay benim aklıma direk Müge Anlı'ya çıkan Bihter olayını hatırlattı. Çocuğun katili annesi çıkmıştı O kadar çok örnek gördük ki bu ölümlerde hep en yakınlar çıkıyor. Bu olayda da bana aileden biri çıkcak gibi geliyor. Olayın kesinlikle cinayet olduğunu düşünüyorum ben bu çocuk konuşamıyor dahi gündüz vakti o kadar "Pamir Pamir" diye bağırarak arama yapmışlar. Bu çocuk tepki hiç mi vermez. Üstelik babası bir rahatsızlığı olmadığını söyledi çocuk anaokuluna da başlayacakmış normalde bu hafta. Yani çocuk normal. Yabancı biri de öldürse herhalde aptal değil gelip yan villanın havuzuna ceset atsın. Kimsenin günahına girmek istemem ama baba bişeyler biliyor. Baba çok şov yapıyor. Tabutu tek başına taşımalar, sürekli röportaj vermeler. Hareketleri çok abartılı normal gelmiyor da işte giden minik bir melek oldu. Bundan sonra konuşsak neye yarar! Offf!!!

Ben anneyide babayida anlamadim hic hic anlamadimm..

Babanenin acisi hepsinden öte hepsinden baskaydi... Gerçek bir anne baba gibiydi gerçek bir aciydi göz yaslarim durmadi o minik ayaklarini operken...

Off günaha girmek istemiyorum söyleyecek çok şey varda...

O sari kadin babannemi annemi

Havuzdan.cikarinca görmek icin cirpinan ayaklarini öpen kişi babanesi

Bana da çok sakin sessiz geldi aile.. Ya sakinleştiriciler den sesi solukları kesildi , gizli araştırma yapılıyor..

Yada , yani işin için den bambaşka şeyler mi çıkacak ay allahım sen koru !!

Pamir in babası "ağlamayı bilmez" dediğinde 20 sene öncesine gittim.
Hiperaktif 4,5 yaşında dünya güzeli bir kız çocuğu vardı aile dostumuzun.
Çocuk bizim etrafta görüp hiperaktif dediğimiz çocuklardan değildi.
Oda ağlamayı ve korkmayı bilmezdi.
Aklınıza gelemeyecek heryere tırmanır, sürekli kaybolurdu.
Birkeresinde onlara gittiğimizde 10 dk ortadan kayboldu, lojmanın bahçesine çıktığımızda çocuk trafo direğine tırmanmıştı.
Kurtarmak için itfaiye çağrıldı ve o hala gelmeyin atlarım diyordu.
Canı istediğinde indi ordan.
O yavrucakta bekçi görmeden 2 metrelik duvarı tırmanıp yola çıkmış ve bir kamyonun altında kalmıştı(Allah rahmet eylesin).
O bahçeden nasıl kaçtığını hiç sorgulamadık çünkü tırmanamayacağı hiçbir yer yoktu ve durdurmanın imkanıda yoktu.
Ben Pamir inde ileri düzeyde bir Hiperaktivite hastası olduğunu düşünüyorum , atlamıştım muhakkak biryerden.
Aile onu durduramadığı için ararken mutlaka biryerlerden çıkar diye düşünmüştür.,rahatlıklarını da buna bağlıyorum.
Allah sabır versin gerçekten çok zor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…