Ya o ANNE , o BABA gereğinden fazla sakin değil mi sizce de ? :26:
Bana çok tuhaf geliyor. Ben anne değilim , teyzeyim . Benim yeğenim boğulsa ben perişan olurum .
Adam kalkmış başbakan , maşbakan şöyle böyle diyor. Anlamadım yani. Başlarım başbakana derim ben, çocuğum gittiyse benim.
Hani en başından beri aile için çok üzüldüm hala daha da tü kaka diyemem.
Fakat Pamir'in meselesinde bir b.kluk olduğunu düşünüyorum, daha doğrusu hissediyorum ben .
Yani 1.90lık adamın bile aşamayacağı çitleri bir çocuk nasıl aşar ? Bu kadar ihmal nasıl olur ? Anlam veremiyorum .
Konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor .
Sorcha kardeşim 10 yaşında ve burnumuzun dibindeki taş çatlasa 10 dakika uzaklıktaki ara sokakta bi'okula gidiyo. Yemin ederim 5 dakika geç gelse yaşlanıyorum evde, senaryoların biri gidiyo biri geliyo beynime. Allah göstermesin acılarını...
Ailede içime sinmeyen, huylandıran bi'şey var. Çocuğun kayıp adam "twitterıma gir paylaş", "çocuk değil sanki pez..nk, manyak" diyebilecek kadar güçlü. Anne desen cenazede teşekkür ediyodu sanırım arayanlara. Ya bu insanlar normalde de böyle güçlü insanlar ya da bilmiyorum neyse.
Sorcha kardeşim 10 yaşında ve burnumuzun dibindeki taş çatlasa 10 dakika uzaklıktaki ara sokakta bi'okula gidiyo. Yemin ederim 5 dakika geç gelse yaşlanıyorum evde, senaryoların biri gidiyo biri geliyo beynime. Allah göstermesin acılarını...
Ailede içime sinmeyen, huylandıran bi'şey var. Çocuğun kayıp adam "twitterıma gir paylaş", "çocuk değil sanki pez..nk, manyak" diyebilecek kadar güçlü. Anne desen cenazede teşekkür ediyodu sanırım arayanlara. Ya bu insanlar normalde de böyle güçlü insanlar ya da bilmiyorum neyse.
Az once yazdim kapi calinca cikmak zorunda kaldim
Annenin cenazede uzunca tesekkur etmesine ne demeli??diye yazmistim.
Canım kim "çocuk değil sanki pez...nk, manyak ?" demiş
çocuğa mı demiş onu?
Heh evet işte annesiydi değil mi o?
Ben şok oldum o an ağzım açık izledim. Benim haberi alınca yüreğime yumruk oturdu yutkunamadım kadın gayet düzgün cümleler kurdu, unutmadı teşekkürü.
2 gündür aradığın çocuğun bulunmuş ölmüş bile olsa koşarsın yanına.. tıpkı babaannenin yaptığı gibi.. babası yüzü görünmeyecek biçimde yere yığılmış, anne ortada bile yok. GARİP?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım youtube açabiliyo musun bilmiyorum ama;
http://youtu.be/_b4EDnYi3aI link bu. Pamir kayboldu babasının açıklamaları diye aratırsan çıkıyo hemen.
Evet, bu görüntüde de gayet rahat. Sanki büyük bi'çocuk gitmiş de nasılsa bulunur aman der gibi :/
Benim gordugum evladini kaybetmis anneler ayakta zor duruyor sakinlestiriciden bitkin durumda aglamaktan yuzu gozu sismis gozlerini acamiyor kkonusamiyor(( ne biliyim belki bir gunde kabullenmistir ölümu :/ belki inanci cok coook fazladir imani kuvvetlidir ne biliyim :/ yada baska bisey(!)
Benim gordugum evladini kaybetmis anneler ayakta zor duruyor sakinlestiriciden bitkin durumda aglamaktan yuzu gozu sismis gozlerini acamiyor kkonusamiyor(( ne biliyim belki bir gunde kabullenmistir ölümu :/ belki inanci cok coook fazladir imani kuvvetlidir ne biliyim :/ yada baska bisey(!)
İzleyebiliyorum kuzum , ayıpsın. Yasaklara boyun eğmek yok :)
O sari kadin babannemi annemi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AngryPenguin yine kafam karıştı.
Adamlar ısrarla bi'çocuk orayı geçemez diyo ama aile tırmanıyo demiş. Nasıl çocuk yahu bu hiperaktif olsa bile büyük bi'adamın zorla yaptığı şeyi yapabilir mi yani? Şimdi yetkililerin söylediği de doğru çevresi yüksek engellerle kapatılmış bi'özel mülk sözkonusu, kim düşünür burayı bi'çocuk aşacakta havuza düşecek. İçi evlat acısıyla yanan bi'aileyi suçlarken utansam da hepimiz biliyoruz ki malesef ailenin ihmali var. İki kere çocuk evden çıkıp gidiyosa nasıl çocuğu duymacak şekilde uyuyabilirsin? Nasıl önlem almazsın? Bilmiyorum sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş ama sanırım o iki kere evden kaçma olayı pek gözlerini korkutmamış ki fazladan bi'önlem almamışlar bu kapı açma olayına.
Örneğin şu yazdığın bilgi "SG: Sabah 9.30'da bahçıvan bulmuş, bahçeye koymuş, zili çalıp kapıyı çekmiş. Evin dış anahtarı posta kutusunun içinde. Çocuk giderse eve geldiğinde açıp girsin diye orada bırakıldığı iddia ediliyor. Böyle gariplikler var." bu nasıl bi'rahatlık aklım almıyo sanırsın çocuk 3.5 yaşında değil de 10lu yaşlarda aklı eriyo. Okurken sürekli şaşırdım kaldım. Bi'anne değilim ama 10 yaşındaki kızkardeşimin bebekliğini vs her aşamasını gördüm. Bi'gün prize dokunsa ikinci gün önlemi alınırdı. Çekmeceden bıçaklarımı alırdı yerleri üst raflara doğru değişirdi. Bu aile bi'de bunu daha önce yaşamış taa nerde bulmuşlar o korkuya rağmen gösterdikleri tavır beni şok etti.
Beni o yaşlarda kaybetmiş annemler ve kendi ihmalleriymiş. Kurban bayramında 13 yaşındaki komşumuzun kızıyla yakındaki bakkala gitmeme izin vermişler koca kız bi'şey olmaz bakkal yakın gider gelirler diye. Dondurmayı görünce ben kaldırıma oturmuşum o da farketmeden eve gitmiş arkadan geliyorum diye. Sonrası kurban bayramı diye ortada dolanan dilenciler, kadınlar, tüm gün bulamama. Şimdi 23 yaşındayım hala günde 5 saat arar hatta en büyük tartışma konumuzda hep budur. Olacağı varsa oluyo demek ayrı bi'şey. Sen önce önlemini alacaksın ki sonrasını Allah'a bırakıp emanet edeceksin. Çok yazık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?