Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısınız aynı yorumları ben de yaptim kendisine.o da düzelmek istiyor .hatalari kolay unutup kabullenmiyor .para konusunda da sanki kocasının ailesi sürekli kendilerini somurecekmis gibi düşünüyormuş .bir kaç olay yaşamışlar.
adam arkasına dönmeden tabana kuvvettttMrb arkadaşlar şuan bir arkadaşım adına yazıyorum sizlere kendisi fikir istiyor sizlerden.biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden;
Bir eş düşünün sizin aldığınıza, giydiğinize,gezdiğinize kısaca hiçbişeyinize karışmaz sizi parasız bırakmaz . Ailenize iyi davranır.sizi üzmemek kırmamak için gayret eder.ancak siz ailesinden hickimseden hoslanmasaniz. Eşiniz tel de bile konussa surat assaniz. Annesi hastalansa eşiniz memlekete gidip onlara destek olmak istese ama siz parayı sorun edip kavga çıkarsanız .onlara 1 kuruş vermesine konuşmasına bile karissaniz. Geldiklerinde surat asıp hürmet etmeseniz. Eşinizin davranislarini sürekli kontrol etmeye çalışsanız.
İşte arkadaşlar olay bu .adam 4.kez bu kızı affediyor. Ciddi bir boşanma eşiğinden 4. Kez dönüyorlar. Arkadaşım hatalarının farkında. Ve düzelmek eşini mutlu etmek istiyor.sizden tavsiyelerinizi bekliyor.ben çok konuştum ama sizlerden de fikir bekliyoruz .şimdiden teşekkürler.:)
Katılıyorum kesinlikle olayı tek taraflı dinlememek lazım.Allah bilir neler yaptılar ki kıza yoksa hiçbir insan evladı ( psikolojik sorunları yoksa tabi ) tutup da hasta olan kadına eşi gidiyor diye olay çıkarmaz.Kendi annesi de olabilirdi bu durumda çünkü.Demek ki ailesi kıza neler yapmış ki kız artık seslerini bile duymak istemiyor !!!demekki kadın artık sabrın son noktasında kaynannaya karsı sahsen ben kendi adıma cvp verdim eskiden böyle degildim simdi esim telde konustukca kadının tavırlarından elime teli alıp senin allah diye baslayıp küfür edesim geliyo öyle nefret ediyorum tahammük 0 kaldı yani k,mse durduk yere böyle olmaz vardır bi huzursuzluk
buraya kadar ayni ben ve esim.Bir eş düşünün sizin aldığınıza, giydiğinize,gezdiğinize kısaca hiçbişeyinize karışmaz sizi parasız bırakmaz . Ailenize iyi davranır.sizi üzmemek kırmamak için gayret eder.ancak siz ailesinden hickimseden hoslanmasaniz.
aha iste puf noktasi burasi.Eşiniz tel de bile konussa surat assaniz. Annesi hastalansa eşiniz memlekete gidip onlara destek olmak istese ama siz parayı sorun edip kavga çıkarsanız .