3.5 yıl evlilik 4.boşanma kararı

Eşi ailede tek okuyan meslek sahibi.diğerlerinin de durumu iyi aslında hepsinin evi arabası var.ama arkadaşım ve eşi çift maaslı oldugu icin onlardan bekliyorlarmis bazı şeyleri. Eşinin ailesinin kıza bir lafı sözü dedikodusu yokmuş aslında zaten 9 saatlik mesafedeler.

Çok haklısınız aynı yorumları ben de yaptim kendisine.o da düzelmek istiyor .hatalari kolay unutup kabullenmiyor .para konusunda da sanki kocasının ailesi sürekli kendilerini somurecekmis gibi düşünüyormuş .bir kaç olay yaşamışlar.

Hiç kimse vazgeçilmez değildir.

Paraya gelince onun evinin ihtiyacından kısmıyorsa ona ne?Önce bir sömürsünler sonra çemkirir.

Böyle adamı da zor bulur.Evliliğini harcamasın.Gider döner dururur aaaa bir gün bir bakar o kapı açılmıyor

3.5 yılda evlilik oturmuş olmalıydı.Arkadaşınız hatalarını biliyor ams yine de değişmiyorsa bundan sonra zor.Kimsenin kimseyi mutsuz etmeye hakkı yok bence

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duyulmali. Arkadasin bir daha deneyecek basarabilirse 3-5 gun saygi duyacak ama sonra yine ayni olacak cunku karakter meselesi.

Kadinin bu davranisinin nedeni ne? Kimse durduk yerde esinin ailesinden nefret etmez.para konusuna gelince eminim çift maas diye istiyorlardir.inanin surekli esinin ailesi para isteyen biri olarak soyluyorum cok zor bisey.yasamayan bilmez.oyleyse kadinda calismasin rahat rahat otursun evde adam evi gecindirip ailesinide doyurabilecek mi bakalim.adam baristigina gore muhakkak kendinde hatalar vardir.bunu fark etmistir.arkadasiniza nacizane tavsiyem.esinin ailesine hic ses etmesin.yorum yapmasın.gorustuklerinde nezaketli olsun.bence eşi ortaligi yumusatip esiyle aile arasi dengeli bir köprü kurmali

Sabırlı bir koca.
Arkadaşınız bence sonradan kafasını duvara vuracagı şeyler yapmasın.

Helal olsun boyle adam varmiymis... adamin yerinde olsam arkama bakmadan kacadim bol bol sadaka verirdim

Mrb arkadaşlar şuan bir arkadaşım adına yazıyorum sizlere kendisi fikir istiyor sizlerden.biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden;
Bir eş düşünün sizin aldığınıza, giydiğinize,gezdiğinize kısaca hiçbişeyinize karışmaz sizi parasız bırakmaz . Ailenize iyi davranır.sizi üzmemek kırmamak için gayret eder.ancak siz ailesinden hickimseden hoslanmasaniz. Eşiniz tel de bile konussa surat assaniz. Annesi hastalansa eşiniz memlekete gidip onlara destek olmak istese ama siz parayı sorun edip kavga çıkarsanız .onlara 1 kuruş vermesine konuşmasına bile karissaniz. Geldiklerinde surat asıp hürmet etmeseniz. Eşinizin davranislarini sürekli kontrol etmeye çalışsanız.
İşte arkadaşlar olay bu .adam 4.kez bu kızı affediyor. Ciddi bir boşanma eşiğinden 4. Kez dönüyorlar. Arkadaşım hatalarının farkında. Ve düzelmek eşini mutlu etmek istiyor.sizden tavsiyelerinizi bekliyor.ben çok konuştum ama sizlerden de fikir bekliyoruz .şimdiden teşekkürler.:)
adam arkasına dönmeden tabana kuvvetttt

Adam bosanmali
Arkadasiniz icin parmaklarimizi yormaya degmez cunku duzelecek bir insan degil

demekki kadın artık sabrın son noktasında kaynannaya karsı sahsen ben kendi adıma cvp verdim eskiden böyle degildim simdi esim telde konustukca kadının tavırlarından elime teli alıp senin allah diye baslayıp küfür edesim geliyo öyle nefret ediyorum tahammük 0 kaldı yani k,mse durduk yere böyle olmaz vardır bi huzursuzluk
Katılıyorum kesinlikle olayı tek taraflı dinlememek lazım.Allah bilir neler yaptılar ki kıza yoksa hiçbir insan evladı ( psikolojik sorunları yoksa tabi ) tutup da hasta olan kadına eşi gidiyor diye olay çıkarmaz.Kendi annesi de olabilirdi bu durumda çünkü.Demek ki ailesi kıza neler yapmış ki kız artık seslerini bile duymak istemiyor !!!

Hangi bir erkek şans isteyip düzeliyor ki?
Ben arkadaşınızın da düzeleceğini sanmıyorum.

Arkadaşına ciddi ciddi soruyorum düzelmeye niyeti var mı?
Yoksa adamın vaktinden, iyi niyetinden çalmasın artık boşa.
Herkes layığını bulsun, cidden bu adaletsiz eşleşmeler üzüyor beni.

Bir eş düşünün sizin aldığınıza, giydiğinize,gezdiğinize kısaca hiçbişeyinize karışmaz sizi parasız bırakmaz . Ailenize iyi davranır.sizi üzmemek kırmamak için gayret eder.ancak siz ailesinden hickimseden hoslanmasaniz.
buraya kadar ayni ben ve esim.

Eşiniz tel de bile konussa surat assaniz. Annesi hastalansa eşiniz memlekete gidip onlara destek olmak istese ama siz parayı sorun edip kavga çıkarsanız .
aha iste puf noktasi burasi.

esimin ailesi ile gorusmem, konusmam. ama gorusup, konusmasina da karismam. yapilacak seyler makul ise esimi desteklerim; makul bulmuyorsam, nedenlerimi anlatirim. o da zaten yapmaz. ama abuk sabuk her seye sirf ailesini sevmiyorum diye itiraz etmem.

boylece iliskimi devam ettiririm. arkadasiniza da bunu oneririm.

Yorumlarınızın hepsini okuyorum kendisine. Hepinize teşekkürler fikirleriniz için. Aslında kötü bir insan değil arkadaşım. Normalde konuşkan eli açık ve iyi niyetlidir ancak bir kaç olaya takip eşinin ailesini takıntı yapmış benim anladığım .düzelmeyi çok istiyor gerçekten sizin yorumlarınızdan sonra randevu aldı doktora gidecek.inş dua edelim mutluluğu bulsunlar. Çünkü bir yuva kolay kurulmuyor.

Back
X