• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3,5 yıl yalanmış

güzelim yaşadıklarına üzüldüm...sana tavsiyem hemen ayrılma ama bi süre zaman verin bakalım ayrı kalın telefon dışında biraraya gelmyin bakalım sana ne kadar düşecek bu zaman zarfında sende kendini toparlarsın canım

evet kesinlikle arkadaşın dediğini yapmalsın. çok doğru söylemişsiniz

evet kesinlikle arkadaşın dediğini yapmalsın. çok doğru söylemişsiniz

mrhaba annika özelden msj atamadım..seninde bu fikre katılmana sevindim..sende benim yaşadıklarımı yaşamıssın.evet beraberiz hala ama affedemedim onu zaman gerek sanırım dediğiniz gibi..

şu an hiç vaktim yok ama yarın sabah ilk iş bi mesaj yazacaım yaşadıklarımız bu kadar benzer olabilir anca

bal gibide olursun onsuz, önce bu fikri kabullen
nasıl affedebiliyosunuz anlayamıyorum benim yapıma ters bi durum bu
o istediği haltları yesin sonra gelsin affet oldu başka
affedilmemesi gereken bi durum
seni seviyo olsa yapar mıydı sence ?

Canım koskoca KK forumunda sor bakalım.Sözlülük döneminde sorun yaşadım özür diledi ve bi daha aynı sorunu yaşamadım diyen kaç kişi var?En azından sözlülük dönemini uzun tut...İyice düşün ve değerlendir...

bunun gibi erkek arkadaşlarım çok

olarda birgün sevgili olursa ondan da herşeyi beklerim

alper diye bir arkadaşım var çocuk 2-3 tane tlfn kullanıyor
nasıl idare ediyorsun dedm
diğeri ile buluşmadan önce bir öncekine düzüyorum yalanları sabahtan beri dedi
harbidenn de öyle yapıyor

niye böyle yapıyorsun dediğimzde
2sinden de vazgeçemiyorum biri alışkanlık diğeri ilede evlenmeyi düşünüyorum dedi

bunun gibiler artık çoğalıyor
güvenmiyorm hiçbirine

Gerçekten çok zor bir durum bu yaşadığın. :26:

Ayrılmak belki en zor seçenek ama bence en mantıklısı o. Çünkü aynı şeyi yaşaman muhtemel ve bu durumu bir yerde kanıksamaya başlarsan işte o an ipler tamamen elinden gider.

İnşallah yanılıyorumdur ve çok mutlu olursun...

merak ediyorum o telefonu bulmasaydın daha nereye kadar seni aldatmaya devam edecekti..
sen bulunca hemen pişman olup tövbe mi etti.. büyük ihtimal fırsatı olursa tekrar yapar..
ama umuyorum akıllanmış, senin değerini anlamış olsun..

Bir de şunu kendine bir sor bakalım, aynı şeyi sen yapsaydın o seni affeder miydi?
Sanırım hepimiz bu sorunun cevabını biliyoruz.

bal gibide olursun onsuz, önce bu fikri kabullen
nasıl affedebiliyosunuz anlayamıyorum benim yapıma ters bi durum bu
o istediği haltları yesin sonra gelsin affet oldu başka
affedilmemesi gereken bi durum
seni seviyo olsa yapar mıydı sence ?

Bende kesinlikle katılıyorum arkadaşa,seven insan kesinlikle bir başkasına gitmez
allah korusun benim başıma böle bişey gelse onsuz öleceğimi bilsemde affetmem
bir kere yapan insan aynı şeyi tekrar yapar zaten sizin affettiğinizi bildiği için yapmaya da çekinmez diye düşünüyorum..
Tabi siz erkek arkadaşınızdan eminseniz bir daha olmucağını düşünüyosanız bişey diyemem.

üzüldüm cnm senın adına ama onu affetmekle hata yapmışsın yüzde 99 diyorum ben tekrarlıcaktır hatasını 3 5 yılına üzülme sonuçta sen bunları bılmeyerek ve severek geçirdin o yıllarını o üzülsün aldatan yalan atan o onsuzluğa alışamam dıyede bısey yok mutlaka kı alışacaksın canın çok yanıcak ama ömür boyu şüphe etmekten ıyıdır 3 gunluk dunya bi hiç uğruna harcamay değmez hakkında hayırlısı olur umarım

sen yakalayana kadar gayet rahat,yalancı.sen yakalayınca birden akıllandı yani..
hiç inandırıcı değil..seni sevse böyle iğrenç bir şey yapmaz üstelik ciddi bir adım atılmış,söz yapılmış..
güven yoksa ilişki de yoktur..onsuz yapamam diyorsun da sen zaten onsuzmuşsun haberin yokmuş.fiziksel varlığının seninle olmasını,ruhunun aklının başka kadınlarda olmasını seninle birlikte olmak sayıyorsan yanılıyorsun..çok yazık edersin kendine çok

Back
X