Nasıl yoktu düne kadar sorun?Bir gün öncesine kadar hic bir sorun yoktu arkadaşlar deli gbi kıskanan sahiplenen her anı ben olan adam senin zamanını alıyorum sonumuz yok ben başkasıyla evleneceğim üstümde baskı var deyip koşarak kaçarak ayrildi .benim zamanımı çaldığın simdi mi geldi aklına dedim bi suru laf saydım cevap bıle yazmadan engelledi heryerden ..üzüntüden mahvoldum Allah’a bıraktım
O kız degil o başkasıyla sözlü su anNasıl yoktu düne kadar sorun?
Sevgilimin ayrıldığı kız taciz ediyor arayıp konusmalimiyim?
Arkadaşlar slm öncelikle kendime oyle kızıyorum ki resmen bi aptalım bu kdr iyi niyet yeter artık intikam almak istiyroum birlikte olduğum adamdan, sizce ne yapmalıyım ? 3,5 yıllık iliskim var gecen temmuzda ayrılmıştı benden . sebep ailesi baska biriyle evlendirmek istiyor . Beni istemiyorlar...www.kadinlarkulubu.com
Bu ve bunun gibi bir sürü konun var bu adam ile alakalı. Biz demiştik o kızla eninde sonunda evlenirler diye. Evlenir, balayında sana mesaj atar hatta.
Haa tamam o zaman, bu adam düne kadar baldı kaymaktı, şimdi birden çekti gitti başkası ile yüzük taktı. Büyük sürpriz.O kız degil o başkasıyla sözlü su an
Nasıl yoktu düne kadar sorun?
Arkadaşlar slm öncelikle kendime oyle kızıyorum ki resmen bi aptalım bu kdr iyi niyet yeter artık intikam almak istiyroum birlikte olduğum adamdan, sizce ne yapmalıyım ? 3,5 yıllık iliskim var gecen temmuzda ayrılmıştı benden . sebep ailesi baska biriyle evlendirmek istiyor . Beni istemiyorlar...www.kadinlarkulubu.com
Bu ve bunun gibi bir sürü konun var bu adam ile alakalı. Biz demiştik o kızla eninde sonunda evlenirler diye. Evlenir, balayında
Canım sen konuları anlamamışsın adam degil ailesinin bulduğu evlendirmek istedigi kız başkasıyla nisanli su anda .ayrıca ben ne zaman adam bal kaymak demişim pardon ama ????? Ne zmn ovmuşum adamıHaa tamam o zaman, bu adam düne kadar baldı kaymaktı, şimdi birden çekti gitti başkası ile yüzük taktı. Büyük sürpriz.
Gecen yaz ailesi bunu biriyle evlendirmek istiyordu o zaman da benden ayrılmıştı yanı daha sonra kızı istemeyince bana geri döndü bi suru ümitler verdiği icin affetmiştim anladın miHaa tamam o zaman, bu adam düne kadar baldı kaymaktı, şimdi birden çekti gitti başkası ile yüzük taktı. Büyük sürpriz.
Övdün demiyorum, şu açtığın konuya bak. Herşey harikaydı da, birden çekti gitti gibi yazmışsın ama hepimiz biliyoruz ki öyle değil. Merak etme, o psikopat kız bundan da ayırır onu.Canım sen konuları anlamamışsın adam degil ailesinin bulduğu evlendirmek istedigi kız başkasıyla nisanli su anda .ayrıca ben ne zaman adam bal kaymak demişim pardon ama ????? Ne zmn ovmuşum adamı
Böyle ölmez füze atsaydın bacoNasıl yoktu düne kadar sorun?
Bu ve bunun gibi bir sürü konun var bu adam ile alakalı. Biz demiştik o kızla eninde sonunda evlenirler diye. Evlenir, balayında sana mesaj atar hatta.
Sizin gbi ağzı olan anlamadan konuşuyor isteBöyle ölmez füze atsaydın baco
Mutlu olur olmasina da vebalini almis bir kere yanına kalmaz...Bir gün öncesine kadar hic bir sorun yoktu arkadaşlar deli gbi kıskanan sahiplenen her anı ben olan adam senin zamanını alıyorum sonumuz yok ben başkasıyla evleneceğim üstümde baskı var deyip koşarak kaçarak ayrildi .benim zamanımı çaldığın simdi mi geldi aklına dedim bi suru laf saydım cevap bıle yazmadan engelledi heryerden ..üzüntüden mahvoldum Allah’a bıraktım.bu şekilde terk edilmiş olan var mi aranızda bu kişi sizce mutlu olur mu arkadaşlar ?
Haklısınız aynı adam tarafından defalarca terk edildim ders olsun bana hakettiğimi düşünüyorum artıkAynı kişi tarafından kaçıncı terkedilişiniz? Merak etmeyin eğer o kızdan da ayrılırsa yine döner size :)
Yolabilirsiniz sacimi kendimi olan agzimla onunuze serebilirim..su sıra hersey mubah zira taze herşey...Sizin gbi ağzı olan anlamadan konuşuyor iste
Haklısın zaten hata benim bir erkek hata yapıyorsa gerçekten değişmiyor tamamen benim zayiflgiim artık hakettim çünkü defalarca inanıp şans vermemem gerekiyorduÖvdün demiyorum, şu açtığın konuya bak. Herşey harikaydı da, birden çekti gitti gibi yazmışsın ama hepimiz biliyoruz ki öyle değil. Merak etme, o psikopat kız bundan da ayırır onu.
Yok be ne yolayacagimYolabilirsiniz sacimi kendimi olan agzimla onunuze serebilirim..su sıra hersey mubah zira taze herşey...
Bence de hakediyorsunuz, hatalarınızdan ders çıkarıp önünüze bakınHaklısınız aynı adam tarafından defalarca terk edildim ders olsun bana hakettiğimi düşünüyorum artıkhata yapan bida yapıyor affetmemek lazım
İnsan seviyorsa konduramıyor ki? Kim ne derse desin kendisi bile bildigi halde yine de kendini kandiriyor o kandirdigi yerden de inanmak istiyor.Yok be ne yolayacagim
Espri yaptım kusura bakma ayrıca hakettim
Ben bu defadefalarca baskasi icin satıldım ve affettim yanı hata benim
Valla aklını başına al artık, şu paşanın boş zaman aktivitesi olma.Haklısın zaten hata benim bir erkek hata yapıyorsa gerçekten değişmiyor tamamen benim zayiflgiim artık hakettim çünkü defalarca inanıp şans vermemem gerekiyordu
Sorun yoktu dediği şeye bakar mısınızhic bir sorun yoktu arkadaşlar deli gbi kıskanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?