3,5 yıldan sonra zamanını çalmak istemiyorum deyip ayrıldı

Siz sorununuzu yazmışsınız , arkadaş elestirmis . Ancak onun derdi ile niye vuruyorsunuz ? Hemde tüp bebek ile ilgili bir durumda . Gerçekten üzücü.
Vuran kim iyi okuyun tüp bebek yüzünden sanirm gergin olduğunu yazmışım ayrıca kimse kimseninn konusuna püüüügghh diye tüküremez sizde ona göre okuyun tamam mi

Vuran kim iyi okuyun tüp bebek yüzünden sanirm gergin olduğunu yazmışım ayrıca kimse kimseninn konusuna püüüügghh diye tüküremez sizde ona göre okuyun tamam mi
Sorununuzu buraya açıp yazıyorsaniz ,hoşunuza gitmeyen olumsuz cümlelere de razısınız demektir . Bu kadar basit .

Sorununuzu buraya açıp yazıyorsaniz ,hoşunuza gitmeyen olumsuz cümlelere de razısınız demektir . Bu kadar basit .
Valla kusura bakmayın saygısızca cevap verene bile olumlu yazmışımdır hep ama tukurmek ne alaka ne iğrençlik bir bayana yakışmayacak hareketler

Yoo kudurması hoşuma gittiği için yazıyom taktığımdan değil

Kız git az ötede zırla xd

Valla kusura bakmayın saygısızca cevap verene bile olumlu yazmışımdır hep ama tukurmek ne alaka ne iğrençlik
Allah aşkına o burada püü yazdı diye tükürmüş mü oluyor . Bu kadar sizde takmayın kimseyi , gerçekten buarada o sevgilinizden size fayda gelmez gerçekten zamanınızı çalmış bir kişilik . Lütfen sizde kendinizi düşünün , nisanlanmişta olsa evlenmiste olsa geride sizin onu düşüneceğinizi halen sevdiginizi vs bilmesin . Unutun gitsin . Alllah büyük yapan yaptığı ile sinanir elbet

Bence adam kendini kurtarmış senden ayrılarak
Valla sabahtan beri arıyor ben en sonunda engelledim dilersen ispat bıle ederim artık ben istemiyorum onu neyse hadi cnm isim gücüm var burda sana vakit harcayamam

Yawru geçen yaz adamın ne olduğu ortaya çıkmış,seni bırakıp başkasına girmiş olmamış geri gelmiş. Onun icin ceptesin yani. Bekle onunla da olmazsa yine sana gelecek.nasil olsa ordasın kabul edersin. Büyük konuşmim ama ben kabul etmezdim. Adamın seninle gelecek düşünmediği o zaman ortaya çıkmış ne diye barışıyorsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…