- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi dimple2015
Ben karşınızdaki adamın size olan sevgisini göremedim yazdıklarınızda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar;
Öncelıkle kendımızı tanıtayım.
Ben 29 yaşında, güzel ve akıllı sayılabilecek bir bayanım. İlişkimde hep açık sözlü ve dürüst oldum, fedakarlık yaptım maddi ve manevi anlamda, affeden, özür dileyen, sorunları çözmek için çözüm arayan ama aynı zamanda kırılan hep ben oldum..!!
Sevgilim 42 yaşında, aşırı düşkün olduğu 8 yaşında bir oğlu var ve bir evlilik yapmış zamanında.. Aynı zamanda beni de etkileyen maddi problemleri var, onu tanıdığımdan beri maddi konularda hep sorumsuz davranıyor ve borcu hiç bitmiyor. Ayrıca sorun olduğunda konuşmak yerine ötelemeyi ya da kaçıp gitmeyi tercih ediyor. Bana karşı güven sorunu var ve kıskanç biri, sürekli beni deniyor, gözetliyor neredeyim ne yapıyorum vs.... Ben bir aile olmak ve ondan çocuk sahibi olmak istiyorum o ise git gel ler yaşıyor, bir gün sıcak bakarken bir gün ben istemiyorum diyor.
Ben o hastayken, bir ara işsiz kaldı o parasız günlerinde, canı sıkkınken, boşanma arefesinde ( o ara tanışmıştık) hep yanında oldum, ona destek oldum ama aynı desteği ondan göremedim.
En son sorun bende evlendim boşandım, evlensek boşanırız, zaten sende çocuk istiyorsun sadece seni yıpratıyorum deyip kestirip attı. Ben psikolojik destek almayı önerdim ama sıcak bakmıyor ki beni sevdiğini de biliyorum.. Ne yapmalıyım sizce ?
Yorumlarınızı tek tek okudum ve teşekkür ederim.
Ben en basından gozumu kapayıp bır yola çıkmışım, ve hayat risklerden ıbaret denemeden goremezsın sonunu diye düşünüyorum. evlenelim boşanırsak sorun değil benim için ama denemezsem içimde hep bir uhde kalacak bunu çok iyi biliyorum.
Aşk ile alakalı yorum yapan arkadaşa da şunu söylemek isterim aşkta mantık aramamak gerekir mantık aşkın bittiği yerde devreye giriyor tecrübeyle sabit diyebilirim..
Genelde hepiniz üzüleceğimi düşündüğünüzden kolay yolu seçip yol yakından dön , arkana bakma, çıkar at hayatından demişiniz ama ben zoru seviyorum. Sadece istediğim onu nasıl kendi güvensizlikleri ve korkuları ile yüzleştirebilirim bana bunu anlatmanızı istiyorum...
Ve sevgi varsa herseye değer bende sevgi çift taraflı olduğu için pes etmiyorum..!!
Ben en basından gozumu kapayıp bır yola çıkmışım, ve hayat risklerden ıbaret denemeden goremezsın sonunu diye düşünüyorum. evlenelim boşanırsak sorun değil benim için ama denemezsem içimde hep bir uhde kalacak bunu çok iyi biliyorum.
Aşk ile alakalı yorum yapan arkadaşa da şunu söylemek isterim aşkta mantık aramamak gerekir mantık aşkın bittiği yerde devreye giriyor tecrübeyle sabit diyebilirim..
Genelde hepiniz üzüleceğimi düşündüğünüzden kolay yolu seçip yol yakından dön , arkana bakma, çıkar at hayatından demişiniz ama ben zoru seviyorum. Sadece istediğim onu nasıl kendi güvensizlikleri ve korkuları ile yüzleştirebilirim bana bunu anlatmanızı istiyorum...
Ve sevgi varsa herseye değer bende sevgi çift taraflı olduğu için pes etmiyorum..!!
Hayal kurmayayım da ne yapayım kestirip atayım mı yani koskoca 3,5 yılı... Verilen emeklere yazık olmaz mı?
Şunu belirtmek isterim biz aşkımızı yaşıyoruz hemde belkide hiçbirinizin yaşamadığı kadar çook yaşıyoruz.. sadece ben evlenmek ve çocuk sahıbı olmak istiyorum ama bu benim istememle olmaz; onunda bunu istemesi lazım ve bilmeli ki ben eski eşi değilim farklı biriyim, denemeden bilemeyiz evlenince ne olacağını! Zaten su an birlikte yaşıyoruz gibi bir durum var evler ayrı ama hep birlikteyiz..
Evlenirsek boşanırıza gelince, evlilik ne demek biliyorum. Her şeyden önce sorumluluk, iki kişinin hayatı olmaktan çıkıp devlet resmiyeti ve aile ile çevrelerin onayıyla gerçekleştirilen bir kurum. Ama kimse boşanmak için evlenmesede boşanmak ta doğal bir süreç.. Biz evli insanlardan farklı değiliz tek eksik bi imza ve aile olmayı tamamlayacak bir çocuk!
İşte bu yüzden bir imza onu niye bu kadar korkutuyor onu anlayamıyorum..
Aranızda gerçek aşk varsa bence denemeye değer.Gerçek aşk en büyük sorunların bile üstesinden gelir.