3 ac kalitesinde 5. gün embriyosu transferi olanlar gebelik elde ettiniz mi?

ddmmllss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
196
96
13
27
Kızlar merhaba, dün transfer oldum öncelikle çok duygusal bi andı 🥹Transfer öncesinde Embriyolog kalitenin 3ac olduğunu, tutunma ihtimalinin yaşım genç olduğu için 45 civarı olduğunu söyledi. Açıkçası biraz modum düştü. Kalitesi böyle olup gebelik yakalayan var mı?

Kızlar merhaba, dün transfer oldum öncelikle çok duygusal bi andı 🥹Transfer öncesinde Embriyolog kalitenin 3ac olduğunu, tutunma ihtimalinin yaşım genç olduğu için 45 civarı olduğunu söyledi. Açıkçası biraz modum düştü. Kalitesi böyle olup gebelik yakalayan var mı?
Sonucunuz ne oldu acaba bende Eylül ayında 5.gun 2 AA embriyo tranfer olucam inşallah

Ev
Herkes kalite önemli değil diyor ama önemli değilse niye gruplandırıyorlar onu da anlamış değilim. İnşallah siz güzel haberler alırsınız 😊
Evet değil. 2 günlük embriyolar da pozitif alan bile var. Çünkü Allah ol deyince oluyor. Nice 5aa olup negatif gören var. İş kaliteye kalsa idi her 5aa'nın pozitifi görmesi gerekirdi.

Ev

Evet değil. 2 günlük embriyolar da pozitif alan bile var. Çünkü Allah ol deyince oluyor. Nice 5aa olup negatif gören var. İş kaliteye kalsa idi her 5aa'nın pozitifi görmesi gerekirdi.
Tabii ki öyle, Rabbimin bileceği iş. Nasibimizde ne varsa o oluyor. Vaktini bekler her şey 🥹 Rabbimler isteyem herkess, bizlere de tez vakitte müjdeler almayı nasip etsin 💜

Yaaa ne güzel benim ikiside 2aa kalite olarak çok güzel baştaki 2 çapı demekmiş o onemli değil küçük sadece dediler
Evet çapı küçük olunca hücre sayısı biraz az oluyor. Ama rahimde kolayca büyüyebiliyorlar. 6+1 de kalplerini duymuştuk🩷 sayılar sadece bir skorlama herşey önce nasip

Herkes kalite önemli değil diyor ama önemli değilse niye gruplandırıyorlar onu da anlamış değilim. İnşallah siz güzel haberler alırsınız 😊
öyle düşünme benim ilk tüp bebek denememde 5. gün en iyi embiryo ve bi alt kalite embiryo ikisi de tutmadı. simdi tek 5. gün tuttu. belki de oan tutmayacağı tuttu ben öyle bakıyorum. bana sağlık ocağındaki hemşire en en kötü kalite embiryo ile hamile kaldığını söylemişti ben de bu süreçteyken. o yüzden biraz sabretmek lazım

öyle düşünme benim ilk tüp bebek denememde 5. gün en iyi embiryo ve bi alt kalite embiryo ikisi de tutmadı. simdi tek 5. gün tuttu. belki de oan tutmayacağı tuttu ben öyle bakıyorum. bana sağlık ocağındaki hemşire en en kötü kalite embiryo ile hamile kaldığını söylemişti ben de bu süreçteyken. o yüzden biraz sabretmek lazım
Orası tamamen nasip, Rabbimin bizim için yazdığına bağlı.. Rabbim ol dedikten sonra ne durabilir ki önünde? Yoktan var ediyor neticede, ne kalitenin önemi kalıyor ne de günün.. Rabbim hayırlı, sağlıklı müjdeler almayı nasip etsin 🧡

Back
X