Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz ne oldu acaba bende Eylül ayında 5.gun 2 AA embriyo tranfer olucam inşallahKızlar merhaba, dün transfer oldum öncelikle çok duygusal bi andıTransfer öncesinde Embriyolog kalitenin 3ac olduğunu, tutunma ihtimalinin yaşım genç olduğu için 45 civarı olduğunu söyledi. Açıkçası biraz modum düştü. Kalitesi böyle olup gebelik yakalayan var mı?
Negatif oldu maalesef.Sonucunuz ne oldu acaba bende Eylül ayında 5.gun 2 AA embriyo tranfer olucam inşallah
Yaaa üzüldüm canım bende tedirginim inşallah güzel sonuç alirimNegatif oldu maalesef.
Herkes kalite önemli değil diyor ama önemli değilse niye gruplandırıyorlar onu da anlamış değilim. İnşallah siz güzel haberler alırsınızYaaa üzüldüm canım bende tedirginim inşallah güzel sonuç alirim
Evet değil. 2 günlük embriyolar da pozitif alan bile var. Çünkü Allah ol deyince oluyor. Nice 5aa olup negatif gören var. İş kaliteye kalsa idi her 5aa'nın pozitifi görmesi gerekirdi.Herkes kalite önemli değil diyor ama önemli değilse niye gruplandırıyorlar onu da anlamış değilim. İnşallah siz güzel haberler alırsınız![]()
Benm 2ab ve 3ab ile ikizlerim oldu 5 ay oldu.Ümitsiz olmayınSonucunuz ne oldu acaba bende Eylül ayında 5.gun 2 AA embriyo tranfer olucam inşallah
Tabii ki öyle, Rabbimin bileceği iş. Nasibimizde ne varsa o oluyor. Vaktini bekler her şeyEv
Evet değil. 2 günlük embriyolar da pozitif alan bile var. Çünkü Allah ol deyince oluyor. Nice 5aa olup negatif gören var. İş kaliteye kalsa idi her 5aa'nın pozitifi görmesi gerekirdi.
Maşallah sağlıkla büyüsünler inşallahBenm 2ab ve 3ab ile ikizlerim oldu 5 ay oldu.Ümitsiz olmayın
Yaaa ne güzel benim ikiside 2aa kalite olarak çok güzel baştaki 2 çapı demekmiş o onemli değil küçük sadece dedilerBenm 2ab ve 3ab ile ikizlerim oldu 5 ay oldu.Ümitsiz olmayın
İki tanemi transfer olmustunuz ikisininde kalitesi aynimiydiBende 3aa ile hamıleyım
MaşallahBende 3aa ile hamıleyım
Evet doğru demişler, aa iyi kalite gerçekten. 2 olması aa olmasını etkilemiyorYaaa ne güzel benim ikiside 2aa kalite olarak çok güzel baştaki 2 çapı demekmiş o onemli değil küçük sadece dediler
Evet çapı küçük olunca hücre sayısı biraz az oluyor. Ama rahimde kolayca büyüyebiliyorlar. 6+1 de kalplerini duymuştukYaaa ne güzel benim ikiside 2aa kalite olarak çok güzel baştaki 2 çapı demekmiş o onemli değil küçük sadece dediler
öyle düşünme benim ilk tüp bebek denememde 5. gün en iyi embiryo ve bi alt kalite embiryo ikisi de tutmadı. simdi tek 5. gün tuttu. belki de oan tutmayacağı tuttu ben öyle bakıyorum. bana sağlık ocağındaki hemşire en en kötü kalite embiryo ile hamile kaldığını söylemişti ben de bu süreçteyken. o yüzden biraz sabretmek lazımHerkes kalite önemli değil diyor ama önemli değilse niye gruplandırıyorlar onu da anlamış değilim. İnşallah siz güzel haberler alırsınız![]()
Hayr bir tane oldumİki tanemi transfer olmustunuz ikisininde kalitesi aynimiydi
Evet birde bende genetıklı ıdı ) 4aa gelmedı 3aa ve 3 ab geldı sağlam 1 tanesı oldumMaşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Aa iyi bi kalite bu arada, 3 olması kalitesini düşürmüyor
Orası tamamen nasip, Rabbimin bizim için yazdığına bağlı.. Rabbim ol dedikten sonra ne durabilir ki önünde? Yoktan var ediyor neticede, ne kalitenin önemi kalıyor ne de günün.. Rabbim hayırlı, sağlıklı müjdeler almayı nasip etsinöyle düşünme benim ilk tüp bebek denememde 5. gün en iyi embiryo ve bi alt kalite embiryo ikisi de tutmadı. simdi tek 5. gün tuttu. belki de oan tutmayacağı tuttu ben öyle bakıyorum. bana sağlık ocağındaki hemşire en en kötü kalite embiryo ile hamile kaldığını söylemişti ben de bu süreçteyken. o yüzden biraz sabretmek lazım
MaşallahEvet birde bende genetıklı ıdı ) 4aa gelmedı 3aa ve 3 ab geldı sağlam 1 tanesı oldum