Annelerin en büyük korkusu çocuklarının ölmesiymiş,
Engelli annelerininki çocuklarından önce ölmek..
Rabbim sizinde anneciğinizin de yardımcısı olsun. Anneniz bunun mükafatını alacaktır mutlaka. Bizler de bugün engelli olabiliriz 1 dk sonraya garantimiz yok bu bir kusur değildir Allah ın vergisi, Allah ın imtihanıdır asıl. Rampalara araba park eden, engelli otoparkına hemencecik içeri girmek için park eden, toplu taşıma araçlarında yardımcı olmayan başını çeviren, onlara kötü gözle bakan, dalga geçen insanlar da asıl kusur.Engelleri aşalım sesimizi duyuralım yardımcı olalım. Garantimiz yok hiçbir şeye..aynen arkadaşım bende engeli olan biriyim annemin tek korkusu annemden sonra ölmem çünkü annemden başka kimse bakmaz bana
Annelerin en büyük korkusu çocuklarının ölmesiymiş,
Engelli annelerininki çocuklarından önce ölmek..
Evet arkadaşlar bugün dünya engelliler günü.
Abuk subuk, saçma sapan, bazen incir çekirdeğini doldurmayan, bazende uzaya sığmayacak kadar büyük acılar yaşayan herkes...
Lütfen bir kenara bırakın dertlerinizi ve bugün gözünüzün görmediğini yada çevreyi algılayacak duyu organlarınızın olmadığını (görme, duyma, konuşma vb...) hayal edin.
Ve acilen içinizdeki bütün sevgileri, ilgileri, empatileri güzel bir paket yapıp engellilere gönderin.
Hepsini çok seviyorum; ve diliyorum ki başka bir dünyada ödülleri kocaman, büsbüyük olsun.
bir engelli annesi olarak hepsi adına ben teşekkür etmek istiyorum.. kızıma baktıkça bazen herşey ne kadar boş diyorum, keşke keşke kızımın kulakları sağlıklı bir şekilde duysaydı da başka bişe istemezdim.. ne yazık ki kendi yaşıtlarından daha zor bir hayat benim kızımı ve tabii ki beni bekliyor.. korkuyorum, o üzülecek ezilecek kendini eksik hissedecek diye...Evet arkadaşlar bugün dünya engelliler günü.
Abuk subuk, saçma sapan, bazen incir çekirdeğini doldurmayan, bazende uzaya sığmayacak kadar büyük acılar yaşayan herkes...
Lütfen bir kenara bırakın dertlerinizi ve bugün gözünüzün görmediğini yada çevreyi algılayacak duyu organlarınızın olmadığını (görme, duyma, konuşma vb...) hayal edin.
Ve acilen içinizdeki bütün sevgileri, ilgileri, empatileri güzel bir paket yapıp engellilere gönderin.
Hepsini çok seviyorum; ve diliyorum ki başka bir dünyada ödülleri kocaman, büsbüyük olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?