Aşılama 3.aşılamam için öneri merkez lütfen :(

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

chistina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2013
66
34
38
Arkadaşlar 2 başarısız aşılamam dan sonra doktor tüp bebek yapalım desede ben son kez aşılama denemek istiyorum. çünkü 1. aşılamam tuttu ama kimyasal gebelik oluştu. bütün testlerimizi yaptırdık eşimle. sperm dna hasar testi, eşli kromozom testi, ayrıca ben rahim filmi çektirdim. Bizde ki sorun eşimde ve ileri hareketli sayısı ile morfoloji sıkıntılı %2 de. Ben de düşünüyorum 1.de tuttuysa yine tutabilir açıkçası tüp bebek için maddi durumumda müsait değil. Herkesten ricam aşılama için önerebileceğiniz yer varmı? İstanbul avrupa yakasındayım. Bahçeci fulya demeyin çünkü 2 denememi orda yaptırdım. başka yer arıyorum. forumda istanbul tüp bebek merkezini görüyorum sürekli acaba aşılama fiyatını bilen varmı? Şimdiden çok teşekkür ederim.

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize :KK46::anneadayı: :nazar: bahçeci fulyada bir arkadaş aşılama yaptırmıştı tutmadı sonraki ay kendiliğinden tuttu.bende şubatta bahçeci umutta aşılama yaptırmayı düşünüyorum umarım benimde tutar yada bu anlattığım arkadaş gibi olur kendiliğinden.sen bir aşılama için ne kadar para ödedin acaba?ben 1600 tl artı ilaçlar 1500-2000 tl diye biliyorum yani toplam 3-3,5 arası tutar demişlerdi.:KK51:

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize :KK46::anneadayı: :nazar: bahçeci fulyada bir arkadaş aşılama yaptırmıştı tutmadı sonraki ay kendiliğinden tuttu.bende şubatta bahçeci umutta aşılama yaptırmayı düşünüyorum umarım benimde tutar yada bu anlattığım arkadaş gibi olur kendiliğinden.sen bir aşılama için ne kadar para ödedin acaba?ben 1600 tl artı ilaçlar 1500-2000 tl diye biliyorum yani toplam 3-3,5 arası tutar demişlerdi.:KK51:

Amin canim insallah yaa. Ben bahcecide 1 asilama icin 1600 tl odedim ilaclar falanda 200 falan tuttu. 1500 2000 tl olan tup bebek ilaclaridir asilama icin okadar tutmuyor canim insallah tutar ilk mi deniyceksin

Amin canim insallah yaa. Ben bahcecide 1 asilama icin 1600 tl odedim ilaclar falanda 200 falan tuttu. 1500 2000 tl olan tup bebek ilaclaridir asilama icin okadar tutmuyor canim insallah tutar ilk mi deniyceksin
aa öyle mi ben yanlış anlamış olabilirim evet ilk denemem olacak fakat kararsız kaldım tüp bebek mi aşılama mı yaptırsam diye?tüp bebekte %60-70 aşılamada ise %15-20 şansımız varmış.aşılamada tedavi ağızdan mı alınıyor yoksa iğne mi vuruluyor karından anlatır mısın?

Back
X