3 ay gecti ameliyattan hala nefes alamiyorum!!!!

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Septorinoplasti ameliyati oldum 3 ay gecti ve hala nefes alamiyorum ve hala sabahlari zinde kalkamiyorum... oysa tampon cikarken veya doktorun burnumu kontrolde temizledigi anda ne güzel nefes alabiliyodum... bosuna oldum sanki ameliyati hala nefes alamiyorum burnum tikali .. agzim cabuk kuruyor

öncelikle gecmis olsun.. niye boyle olduysa benm doktor sürekli bekle bekle diyor zaman alirmis iyilesmesi yangin yeriymis orasi.... siznki baska bise diyordur umarim? ((((
Teşekkür ederim. Seninkide geçer umarım.. Senin dr un yine birşeyler söylüyormuş.
dr um çok sessiz yapı olarak kendim sorup kendim cevapliyorum bekle diyor sadece...
Ama ben tek taraflı nefes almaktan bıktım. Sol tarafım çoğunlukla tıkalı ve burun kanadim hala şiş ve diğer tarafa göre geniş ve biraz aşağıda duruyor. Ameliyattan öncede sol tarafimdaydi sorun düzelir inşallah

aa aynen bende de öyle. benimde sol tarafim sorunluydu o tarafla cok ugrastiklari icin galiba o taraf biraz daha zaman aliyor.. bekleyelim görelim insAllah güzel olur.. olmazsa da doktoruna soyle kucuk islemler yapsin eger bir yanin yamuk duruyorsa..

En son 1 ay önce gittim gel falan demedi bende gitmiyorum artık. Düzelmez ise ameliyat harici ne gibi işlem yapilabilirki

En son 1 ay önce gittim gel falan demedi bende gitmiyorum artık. Düzelmez ise ameliyat harici ne gibi işlem yapilabilirki
sen yinede pesini birakma benm doktorda ben sorarsam cevap veriyor bende anlamadim ama kesin git kontrollere heleki 6. ayda.
ya tam bilmiyorum ama kucuk islem yapabilirmis muayenehanesinde uyusturup cok hafif agritirmis yani eger bir egrilik varsa onu duzeltmek icin

Ya aslında çok kötü değilde kemik yamuklugu falan yok sadece sislik sanirim 6 ay dolsun bakalım. Hala uyusuklugum var bir de darbe almıştım 2 aylıkken ondan da sismisti. Nefesim duzelirse sorun etmem ufak asimetriyi düzelir inşallah

doktorunuz kim

benim de üç buçuk ay oldu hala nefes alamıyorum aynı durumdayım herkes tamponlar çıkar çıkmaz amaya başlıyor oysa
valla bi kac gün önce kafama göre bir islem yaptim ondan beri acildi gibi burnum:) Muayenede doktor burnumun nefes alip almadigina iyice bakarken mesela sag tarafi kapatiyordu soldaki elmacik kemigimi dışa dogru cekip muayene ediyodu o geldi aklima denedim işe yaradi :))) sizde deneyebilrsiniz ama lütfen cok hafif hareketlerle yapin

valla bi kac gün önce kafama göre bir islem yaptim ondan beri acildi gibi burnum:) Muayenede doktor burnumun nefes alip almadigina iyice bakarken mesela sag tarafi kapatiyordu soldaki elmacik kemigimi dışa dogru cekip muayene ediyodu o geldi aklima denedim işe yaradi :))) sizde deneyebilrsiniz amalütfen cok hafif hareketlerle yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…