28 kasım 2010 da yarıldık ve bugun 9 eylül 2011 ne bır ses ne bır haber ben artık onu aramıyorum zaten aradan baya bır zamn gectı ama hala uzuluyorum karsıma baskası bıle cıkmıyor onu unutamıyorum hala arkadaslarım..yaptıgınız yorumlar verdıgınız destekler ıcın cok tesekkur ederım... sureklı aklımda ve o ıstanbula yerlestı gardıyanlıgı kazandı kpss oysakı kpss ye benım ıcın calıstıgını soyluyordu.. ve bana sınav gonu sınırlenıp bagırıp cagırıp kufredıp terkettı konya yolunda ben ındım kufur ettıgı ıcın benım arkamdan bıel aramadı...........ve ben sonrakı surecte salak gıbı onu aradım bılıyorum kızıyorsunuz ama cok sevıyordum.... ve sımdıkı zamn bu ınsan gercekten benı ıstemıyormus...... hep aklıma gelıor baska bırıyle evlenecek orda acaba bırılerıyle tanıstı belkı belkı mutlu ama ben cok mutsuzum hala gelse barısırım dıorum bılıorum yanlıs bı dusunce... facebook tan resmıne bakıorum sadece profıl resmıne bakabılıorum zaten acaba napıo nasıl gecıyo gunlerı dıye cok özledım onu
çok doğru diyosun burdaki bi çok insan tecrübelerinden yola çıkıp senin bugun yaşadığını daha önceden yaşamış olup sana yardımcı olmaya çalışıyo ama insanın canı yanarken burdan giriyo burdan çıkıyo..ama bi gün biticek inşallah..bende küfür hakaret tehdit herşey duydum ama ayrılık sonrası..ayrılık sonrası yapılabilecek bütün adilikleri yaptı bana..defalarca benimle yeniden varmısın dedi hayır dedim..pişman olucaksın dedi en son 20 gun önce..4 ay bi şekilde geçti 20 gün oldu hiç bi şekilde benim aramayışım..hep burdaki arkadaşların desteği sayesinde resmen tuttular beni..en son çarşamba gecesi 8 tane msj attı veda etti bana yarın 11:45te uçağım kalkıcak dedi sustum çok canım yandı ama o bunu bilmiyo dün kabus gibiydi elimin altında en azından telefon numarası varken artık ulaşabileceğim hiç bişe yok belkide böylesi daha iyi..ama geçicek herkesin ki nasıl geçiyosa bizimkide geçicek...burdakı hıcbı yazı rahatlatmıyo demı ınsanı.burdakı her ınsanın soyledıklerı aslında doru seyler ama cnn yanarken olmuyo ıste.acını doya doya yasa bosver bıgun bu acıdan bıkıcaksın gercekten bıkılıyo yeteeer ya dıosun en sonunda ama dıyene kadar off offf
çok doğru diyosun burdaki bi çok insan tecrübelerinden yola çıkıp senin bugun yaşadığını daha önceden yaşamış olup sana yardımcı olmaya çalışıyo ama insanın canı yanarken burdan giriyo burdan çıkıyo..ama bi gün biticek inşallah..bende küfür hakaret tehdit herşey duydum ama ayrılık sonrası..ayrılık sonrası yapılabilecek bütün adilikleri yaptı bana..defalarca benimle yeniden varmısın dedi hayır dedim..pişman olucaksın dedi en son 20 gun önce..4 ay bi şekilde geçti 20 gün oldu hiç bi şekilde benim aramayışım..hep burdaki arkadaşların desteği sayesinde resmen tuttular beni..en son çarşamba gecesi 8 tane msj attı veda etti bana yarın 11:45te uçağım kalkıcak dedi sustum çok canım yandı ama o bunu bilmiyo dün kabus gibiydi elimin altında en azından telefon numarası varken artık ulaşabileceğim hiç bişe yok belkide böylesi daha iyi..ama geçicek herkesin ki nasıl geçiyosa bizimkide geçicek...
bana güçlüymüşsün diyen ilk insansın biliyomusun ben bunu daha önce bi tek ondan duydum sen güçlüsün ayaklarının yere sağlam basıyo bende beni unutman için elimden geleni yapıp sana yardımcı olucam demişti ayrıldıktan tam bir hafta sonra ama öyle olmadı işte.. kötü şeyler yaşadım.. bende burdaki yorumları okuyorum bazen gerçekten iyi geliyo ama bazen hiç etki etmiyo..ama şimdilerde bi kitap okuyorum insan olumsuz ne yaşıyosa bunu korkuları yüzünden yaşıyomuş..büyük konuştum başıma geldi olayı..önce bunu atalım üzerimizden olurmu bu neden bizim başımıza geldi deyip bi hayr arayalım.. biz Allahın bir parçasıyız haşa bizim kötülüğümüzü istermi Rabbimiz.. tevekkül edelim mutlaka bi hayr vardır bu işte diyelim ve kabullenmekle başlayalım işe..sonra kendimizi sevelim kendimizi sevmezsek bizi sevenine denk gelemeyiz..ömür çok kısa insan tabi ki istiyo ayrılık yaşamasın sevdiğiyle mutlu olsun hep yanında olsun ama yaşadıkalarımızdan çıkardığımız bi ders olsun bize..yaptığı bütün kötülüklere rağmen bende özlüyorum ama o iyi halini özlüyorum o kadar..evet senın durumunu dun okudum bıyerde.gercekten cok zor ama gercekten gucluymussun ben hayr dıyemezdım..bnm olayda ıse barısmayı dusunmuyorum ama aramasını ıstıyorum bnı unutması dusuncesı ıcımı acıtıyo o delı gıbı arıyan adam sımdı yok kotuyum umrunda dııl.sureklı forumdayım burdakı yorumları okuyorum bu bana ıyımı gelıyo kotumu bılmıoyrum.ama ınanırmısın unutursun zamanla aklına gelmez yazıyolar ya bnm o laf bıle cnmı acıtıyo..cunku bu laf onun ıcınde gecerlı o da unutucak ve her gecen gun bıraz daha unutuyo bıraz daha kopuyo senden
bana güçlüymüşsün diyen ilk insansın biliyomusun ben bunu daha önce bi tek ondan duydum sen güçlüsün ayaklarının yere sağlam basıyo bende beni unutman için elimden geleni yapıp sana yardımcı olucam demişti ayrıldıktan tam bir hafta sonra ama öyle olmadı işte.. kötü şeyler yaşadım.. bende burdaki yorumları okuyorum bazen gerçekten iyi geliyo ama bazen hiç etki etmiyo..ama şimdilerde bi kitap okuyorum insan olumsuz ne yaşıyosa bunu korkuları yüzünden yaşıyomuş..büyük konuştum başıma geldi olayı..önce bunu atalım üzerimizden olurmu bu neden bizim başımıza geldi deyip bi hayr arayalım.. biz Allahın bir parçasıyız haşa bizim kötülüğümüzü istermi Rabbimiz.. tevekkül edelim mutlaka bi hayr vardır bu işte diyelim ve kabullenmekle başlayalım işe..sonra kendimizi sevelim kendimizi sevmezsek bizi sevenine denk gelemeyiz..ömür çok kısa insan tabi ki istiyo ayrılık yaşamasın sevdiğiyle mutlu olsun hep yanında olsun ama yaşadıkalarımızdan çıkardığımız bi ders olsun bize..yaptığı bütün kötülüklere rağmen bende özlüyorum ama o iyi halini özlüyorum o kadar..
ben 3 sene boyunca onsuz ne yaparım düşüncesiyle bunu kaldıramam düşüncesiyle onsuz olduğum anı hayal edip durduk yere aynalara bakıp ağladıkça hep erteledim ama onun fedakarlık yapmadığını gördükçe ilişkimiz imkansızlaştı o beni hep elinin altında istedi bi yol ayrımına geldik 3 seçenek sundum biride bendim o korktu ve bensizliği seçti bende seve seve çıktım hayatından aramadım sormadım o aradı 1 ayda 3 kere üçününde sonunda konuşma kavgaya dönüştü küfür hakaret tehdit herşey duydum.. sonrasında 5 sene önce hayatını mahfeden eski sevgilisini hayatına soktu benim aklımı çok karıştırdı sonra defalarca benimle varmısın dedi hayırdan başka verecek cevap yoktu ki bu güvensizlikte o engellerini aşınca bana koşmadı nispet yaptı..sonrasında yaşanan bir sürü olay en son 2 gun önce veda etti işte 8 tane mesajla bende bir şey yazmadım gitme diyemezdim çünkü yollarımız ayrıldı kapılar kapandı ama pişman olucaksın diyen oydu..bunun üzerine nereye gidiyosun diyede soramazdım.. beni konuşturmak için bi çok şey yaptı konuşmadım son 20 gunde inat ettim burdan bi çok beni engelleyen arkadaş oldu yoksa bende tek başıma gerçekten güçsüz hissediyodum destek ve dayanışma çok önemli..guclusun kı hayr demıssın cekıcegın acıdan korkmadan.ben bazen cok alttan aldım haklıyken bıle cunku korktum yasıcagım acıdan ama sonuc bıttı kacınılmaz son acıdan kacıs olmadı..bn zaten asla yalvarmıcam ona msjda atmam unuttum sansın umrumda dııl sansın bu kadar kolaymıydı ya desın ne cabul sıldı bnı desın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?