3 ay oldu hala lohusayım.

muntazaman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
365
151
103
doğum yapalı 3 ay oldu,doğumdan 10 gün sonra kanamam kesildi, 5 gün sonra yeniden başladı neyse 40 gün bu böyle oldu derken, 7 gün temiz kaldım tekrar kanama oldu bir hafta sürdü bitti 5 gün oldu olamdı yeniden başladı.. böyle 3 aydır bıd bıd bıd kanamam oluyor yav, bi temiz kalamadım. doktora gittim bişey yok dedi, zamanla geçer dedi.. progestan verdi ama emzirdiğim için içmedim ben.. var mı böyle kanaması düzelmeyen etmeyen yav uf... eşime de yazık yahu : ))

doğum yapalı 3 ay oldu,doğumdan 10 gün sonra kanamam kesildi, 5 gün sonra yeniden başladı neyse 40 gün bu böyle oldu derken, 7 gün temiz kaldım tekrar kanama oldu bir hafta sürdü bitti 5 gün oldu olamdı yeniden başladı.. böyle 3 aydır bıd bıd bıd kanamam oluyor yav, bi temiz kalamadım. doktora gittim bişey yok dedi, zamanla geçer dedi.. progestan verdi ama emzirdiğim için içmedim ben.. var mı böyle kanaması düzelmeyen etmeyen yav uf... eşime de yazık yahu : ))

senin dayanacak gücün kalmamış gibi sanki sana yazık galiba...:1::66::66::66::62:

senin dayanacak gücün kalmamış gibi sanki sana yazık galiba...:1::66::66::66::62:

yok cinsel olarak değil yanlış anlaşılmış : ))) kanamadan bıktım usandım yahu hep pedle dolaşmak çok zor, halsiz kalmak cabası...
e sinirlilik gerginlik de yanında eşantiyon... bu yüzden de eşime yazık eheh

yok cinsel olarak değil yanlış anlaşılmış : ))) kanamadan bıktım usandım yahu hep pedle dolaşmak çok zor, halsiz kalmak cabası...
e sinirlilik gerginlik de yanında eşantiyon... bu yüzden de eşime yazık eheh

çok inandırıcı değil ama neyse. bende doğum yapmadım ama benim bi arkadaşımda tıpkı sizin gibiydi. ama doğumdan hemen sonra mı yoksa yarası iyileşincemi bilmiyorum alet taktırmıştı. o da kanama yapıyomuş galiba sürekli ilk başlarda.ondan demişti başka bildiğim yok :D

çok inandırıcı değil ama neyse. bende doğum yapmadım ama benim bi arkadaşımda tıpkı sizin gibiydi. ama doğumdan hemen sonra mı yoksa yarası iyileşincemi bilmiyorum alet taktırmıştı. o da kanama yapıyomuş galiba sürekli ilk başlarda.ondan demişti başka bildiğim yok :D

valla artık nasıl algılamak istiyorsan öyle algılayabilirsin, çok önemli değil. önemli olan bu şekilde düzensiz kanama problemi olup olmayan var mı, varsa nedir ne değildir bunu paylaşmak adına açılmış bir konu ve yazılmış bir entrydir bu. Zira kimsenin benim ya da eşimin uçkuruyla ilgilencek ne haddi ne de gereği var. O işin şakası elbet., anlayana :)

ah arkadaşım benim de 68 gün sürmüştü her gün sayıyordum.anlıyorum seni kolay değil gıcık bir iş.bitti mi bitmedi mi ne zaman bitecek de normale dönecem diye düşün dur.neyse ki doktorun bişey yok demiş.senin gibi olan vardır olmaz mı.biter inşallah..

Benimde 50 gün sürmüşdü kesintisiz sizin acaba lohusalık kanaması bitip adet başlamış olabilirmi sanırım ilk aylarda adetlerdede düzensizlik oluyordu zamanla oturuyordu

benim de 60 gün kesintisiz sürmüştü sonra da adet görmeye başladım hemen... geçer ama bazen böyle uzun sürebiliyor ne yazık ki.. sürekli pedle dolaşmak çok can sıkıcı, tamponu şiddetle öneririm çok büyük rahatlık...

Back
X