3 ay oldu yamukluk var, yardım!

merhaba arkadaslar bende yaklasık 8 ay once bi ameliyat gecirdim... ilk zamanlar guzeldi ama sislikler inmeye baslayınca burnun orta catısı acık kaldı sisler inince hatalar daha da ortaya cıkıyor artı renk uyusmazlıgım var ust kısım beyaza yakınken alt yani uc kısmı barız koyu sekile ve sol taraf cıkıntılı sag kısım cokmus .. sabrediyorum revizyona hazırladım kendimi istanbulda emre ilhanı dusunuyorum .. benim dr um ilgiszdi zaten 2. aydan sonra gitmedim.. 3 tane dr gezdim benim dr um masajı yapamadın kemik acık kaldı dedi oysa 3 doktorda kemik masajla kapanmaz masaj odemler icin dedi.. bunca zaman kendimi sucladım ta ki diger dr lardan bunları duyunca..size diyecegim amelyattan sonra 2.ayda belli oluyo bi terslik varsa ve kendi dr unuz hic bi zaman gercegi soylemıyo bana gore kotu ise dahi iyi diyebilen dr lar var baska dr a gorunmekte fayda var derim..

canım doktoruma söyledim ama deri fazlalığı var ödem var zaten orjinal burnunda eğriydi filan dedi vallahi bilmiyorum ama böyle üzülüyorum bakıcam bi çaresine canım sen ne düşünüyorsun

ben revizyon istiyorum. bi de benım sağ yanda burun kanadının hemen üstünde bir sertlik var. kemikle kıkırdağın birleştiği yerde. böyle 2 mercimek büyüklüğünde falan ve taş gibi. bi de ondan kurtulmam lazım. cünkü o çok belli oluyo. eğriliği fark etmeyenler onu fark ediyorlar. bi de ben çok kalkık olmasın doğal bir burun olsun demiştim fazlasıyla doğal olmuş... özetle burnumun hiçbi şeyinden memnun değilim. artı deviasyonum da tekrarlamış yine tıkanmaya başladı bi de o sinirimi bozuyo:27:

karamelcim benimde yamuk önden şişler inince belirginleşti iyice hiç içime sinmiyor

Beren yaa senin burnun cok guzeeeel hatta yandan ayni benimki gibiydi cok begenmistim onden farkli burnumuz biraz ama yamukluk gorememistim hic cok uzuldum ya :( cok tatli burnusun var yandan bayiliyorum burnuna doktorun duzeltir hic takma kafana.

Benim 16 ay bitti emre beye oldum ne yamukluk ne asimetrilik hicbisey yok ve yamukluk varsa eger ben gececegini dusunmuyorum yillarca arastirdim maalesef cok uzucu yamukluk olmasi. Doktorlariniza durumu anlatin ellerinden geleni yapacaklardir ama ben olsam burnumu yamultan doktora bi daha ameliyat olmazdim revizyon ameliyatlari daha zor ve riskli cunku.

Son düzenleme:
Sana katiliyorum dg62. Gececek olsa simdiye kadar gecerdi 3. Ayda burun ne olacagini az cok belli ediyo. Bi de bnmki kapali yapildi yani tamamen iyilesmesine az kaldi artik.

Sana katiliyorum dg62. Gececek olsa simdiye kadar gecerdi 3. Ayda burun ne olacagini az cok belli ediyo. Bi de bnmki kapali yapildi yani tamamen iyilesmesine az kaldi artik.

Kesinlikle oyle kapali olanlarda burun deliklerinde asimetri cok oluyor sizde oldu mu? O yuzden ben acik teknigi tercih ettim. Eger eski burnunuz cok yamuksa ameliyat sonrasi cok az kalabilme ihtimali var yamuklugun ama cok belirtin degil tabi. Annem de kardesim de ameliyat oldu hic sorun yasamadik burun ameliyati gercekten cok riskli cok zor

İlk zamanlar cok sorun yapıyordum su an lazerle amelıyatı duydum cok rahatlattı bu lazer teknıgıyle amelıyat olup memnun olanlarıda duyunca . Ucu kalkık olsun dıye zaten amelıyat olmuştum . Ucu ındıgı ıcın cok kahroluyordum. Ucunu kaldırmak bu amelıyatla 5 dakıkalık bır ıslemmıs :) süper bırsey . İlk bulduğum aralıkta gıdıcem inş. Bunuda paylaşmak ıstedım. Ben rahatladım revizyon olayı cok kasıyordu benı sızlerıde rahatlatır dıye düşündüm .

canım fotografın var mı ? barız yamukluk varsa nasıl ınkar ettı doktor? onceden asımetrısı olan burunlar tamamen ıyılesmıyor dıyor doktorlar canım...benm de asımetrıktı çoko hafıf bı kayma vardı..hala az da olsa var ama çok sıs

Benımde bır taraf dışa doğru kavıslı o yüzden o acıdan resım cektırmıyorum . Dr um dümdüz dıye ıdda edıyordu . Tmm dedım çektin resım bu acıdan bakalım . Cektık resim baktık baya yamukluk var , o kadarcık kusur kadı kızındada olur dedı . Ama benım burnum amelıyattan önce bu şeklide yamuk degıldı sadece kalkık olsun ve içindeki etler alınsın dıye oldugum amelıyattan bır sürü sorunlarla çıktım . Ne nefes alabılıyorum ne kalkık , ustelık eskısı gıbı düzde degıl su an . Dr lar hep aynı yanı :) klasık ..ler :))

Arkadaşlar daha önce açtığım bir konuda başımda geçenleri ve yeni burnumdan memnun olduğumu söylemiştim.Eski burnuma nazaran hala daha öyleyim eskisinden çok daha iyi.
Ancak önden bakınca resimlerde filan burnum sola doğru eğri duruyor.sol profilden daha düzgünken sağ profilden kemerli gibi dümdüz..doktora ısrarla sordum kavis yapmadınız mı diye hafif kavisli olacak dedi ameliyattan sonra ve kontrole gittiğimde ama yok,yok,yok! o yetmezmiş gibi önden olan yamukluğu burnumu inceleyenler de söylemeye başladı.:(
Ayrıca göz altı çukurlarımın olduğu kısımla burun sırtı arasında top gibi şeyler geliyor elime her iki tarafta da kocaman.Bazen diyorum doktor kemik mi unuttu orda,yanlışlıkla kemik mi koydu düşünmüyo değilim :D
Tecrübeli arkadaşlar yaşadıklarını yazarsa çok sevinirim,3ay-6ay arası değişim oluyor mu?yamukluk azalır mı...
Sabah doktoruma gidicem ama gelin görün ki sıkıntıdan uyku tutmadı o yuzden paylaşmak istedim,.. :(

canm foto yokmu

dg62 bitanem ya nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum keşke dedim çok iyi olana kadar kimseye söylemeseydim yolda çevirenler bile oldu çok güzel die kırmızı ışıkta camı açıp soralar :)) ahh diyorum şimdi sence canım serdar hocayamı söylemeliyim yoksa başka bir doktora yaptırsammı yanlızca ucu yapılıcak caten gürüyorsun ya yandan çok güzel canım senin burnundüa mükemmel çok beğeniyorum :)

dg62 bitanem ya nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum keşke dedim çok iyi olana kadar kimseye söylemeseydim yolda çevirenler bile oldu çok güzel die kırmızı ışıkta camı açıp soralar :)) ahh diyorum şimdi sence canım serdar hocayamı söylemeliyim yoksa başka bir doktora yaptırsammı yanlızca ucu yapılıcak caten gürüyorsun ya yandan çok güzel canım senin burnundüa mükemmel çok beğeniyorum :)

Keske soylemeseydin kimseye cok guzel burnun bebek burnu gibi:) ben de herkese soyledim devamli burnumun basina bisey geldi carptim falan ama hala sapasaglam :) burunlarimiz cok benziyor zaten ondan seninkine bayildim tam sevdigim tarz:) doktorunla konustun mu hic? Yani ben olsam baska bir doktorla gorusurdum ama doktorun ne diyor bu yamukluga guvenip tekrar ona gidebilirmisin orasini sen biliceksin basit bisey hallederim diyorsa bir daha olmaz diyorsa kesin konusuyorsa doktoruna olabilirsin eminim o yamukluk cok goze batmiyordur o minik burunda :)

canım sen dün yazmışsın ya allah tarafından doktorum beni aradı beren masajlar ne alemde die bende bir güzel içimi döktüm canım emre ilhan nasıl bir numuraysa benim doktorumda çok çok iyi canım ben dürüstçe söyledim hocam başka doktora yaptırıcam ama bozarlar die korkuyorum dedim ne dese beğenirsin berencim sen benim için iyi bir arkadaşsın sakın gitme ama bekli kışa kadar biriz yumuşasın otursun hala beğenmiyorum dersen yaparım dedi canım düzelmezse ğeğr fotolarını bana mail atabilirmisin yaptırırken önden onları göstersem zaten dedim sadece ucu sorunlu tamama gel dedi işte yarın gidicem saolsun bitanedir ve çok iyi bir cerrah canım gerek kalmadı yanı başka doktora allah duydu dualarımım zaten istediğim olsun adak adadım vallahei yaa :) canım işte ne bilim nazarda değiyo gerçekten sende dikkat et o fıstık buruna bitenem :)

Berencim çok sevindim :) Doktorumuz bitanedir, her türlü yardımcı olur. Başkasına gitme demiştim ;) inşallah kendiliğinden düzelir tatlım, gerek kalmaz hiç bişeye. Gelişmeleri anlatırsan sevinirim..

canım sen dün yazmışsın ya allah tarafından doktorum beni aradı beren masajlar ne alemde die bende bir güzel içimi döktüm canım emre ilhan nasıl bir numuraysa benim doktorumda çok çok iyi canım ben dürüstçe söyledim hocam başka doktora yaptırıcam ama bozarlar die korkuyorum dedim ne dese beğenirsin berencim sen benim için iyi bir arkadaşsın sakın gitme ama bekli kışa kadar biriz yumuşasın otursun hala beğenmiyorum dersen yaparım dedi canım düzelmezse ğeğr fotolarını bana mail atabilirmisin yaptırırken önden onları göstersem zaten dedim sadece ucu sorunlu tamama gel dedi işte yarın gidicem saolsun bitanedir ve çok iyi bir cerrah canım gerek kalmadı yanı başka doktora allah duydu dualarımım zaten istediğim olsun adak adadım vallahei yaa :) canım işte ne bilim nazarda değiyo gerçekten sende dikkat et o fıstık buruna bitenem :)

Aaa canim coook sevindimmm ne guzel doktorunun arayip ilgilenmesi arkanda durmasi bekle o zaman bir kac ay 1 senen dolsun yaptirirsin yamukluk duzelmez cunku:( tatlim tabiki gonderirim fotograflarimi lafi bile olmaz bana mailini msj atarmisin:) benim burnum ne darbeler aldi sakarligim yuzunden emre beye diyorum ben test ettim onayladim saglamligini elinize saglik :)))

origami bitanem serdar hocadan şüphem yoktu zaten ama onu üzmememk için gitmemiştim üstüne şuna inandım kibarlık saygı herşeyi çözüyor canım işte bakıcak yarım yine masajlaradevam edicem sonra düzelmezse kışın yapıcak işallah :)

dg62 canım serdar hocam yengeç burcu aşırı duygusal kibar ilgili bilenler tanıyanlar bilir hep arar sorar abi gibi hatırnaz birisi canım dedi açık açık ben yaparım kimseye gitme bozarlar profilden harika ön kısmada çare birlikte bulucaz dedi çok yoğun ama asla üşenmez canım çok iyi birisi bitanem maşallah diyeyim emre hoca çdk güzel burunlar yapıyor arkadaşlarda bilir serdar hoça olmasaydı emre hocaya olucaktım ben bitanem aman sağlam olsun burnun nazar değmesin canım resimler için sonsuz teşekürler bitanem

Kesinlikle oyle kapali olanlarda burun deliklerinde asimetri cok oluyor sizde oldu mu? O yuzden ben acik teknigi tercih ettim. Eger eski burnunuz cok yamuksa ameliyat sonrasi cok az kalabilme ihtimali var yamuklugun ama cok belirtin degil tabi. Annem de kardesim de ameliyat oldu hic sorun yasamadik burun ameliyati gercekten cok riskli cok zor

benım burun deliklerimde asimetri yok. zaten burun deliklerime şekil verilmedi. eski burnum yamuk değildi ameliyattan sonra yamuldu:50:

origami bitanem serdar hocadan şüphem yoktu zaten ama onu üzmememk için gitmemiştim üstüne şuna inandım kibarlık saygı herşeyi çözüyor canım işte bakıcak yarım yine masajlaradevam edicem sonra düzelmezse kışın yapıcak işallah :)

dg62 canım serdar hocam yengeç burcu aşırı duygusal kibar ilgili bilenler tanıyanlar bilir hep arar sorar abi gibi hatırnaz birisi canım dedi açık açık ben yaparım kimseye gitme bozarlar profilden harika ön kısmada çare birlikte bulucaz dedi çok yoğun ama asla üşenmez canım çok iyi birisi bitanem maşallah diyeyim emre hoca çdk güzel burunlar yapıyor arkadaşlarda bilir serdar hoça olmasaydı emre hocaya olucaktım ben bitanem aman sağlam olsun burnun nazar değmesin canım resimler için sonsuz teşekürler bitanem

Canim cok sevindim senin adina her doktor bu kadar duyarli degil cunku goruyoruz duyuyoruz doktorun da cok sansli senin gibi bi hastasi oldugu icin:) kesinlikle dogru soylemis her doktor yapamaz burnunu bozabilirler rezil ediyorlar ozellikle senin benim burnumuz gibi yapamiyorlar bizim burunlar dumduz ozelliksiz burunlar degil cunku:) sen bana gore daha olumlusun benim burun ucumda yamukluk olsa ayni doktora olurmuydum bilmiyorum :) ama emre beye cok guveniyorum eger sadece ucunda sorunum olsaydi emre bey duzeltmeden birakmazdi arar ilgilenirdi ben de kendisine olurdum heralde seninnde once kendi doktoruna gitmen gorusmen gerekiyor tabi burnu serdar bey yapmis ve senin burnunu en iyi kendisi bilir eminim duzeltir burnun yandan cok tatli cunku:) ben cok takintiliyim cok zor karar verdim deli gibi arastirdim ufacik bisey bile olsa dert ederdim kendime cok mukemmelliyetciyim beni mutlu etmek cok zor iyiki emre beyi secmisim de ufacik sorunla bile karsilasmadim kalin derili olmama ragmen. Keske senin gibi pozitif olsam hep boyle kal allah her zaman o guzel kalbine gore verir eminim :) bu arada sen de benim gibisin burcuna kadar taniyorsun doktorunu yengec burclari duygusal olur kardesim yengec:) ben de emre beyin burcunu merak etmistim ameliyat olmadan once aslan burcuymus belliydi zaten kendine olan guveni ve durusundan kendinden cok emin olusundan:) tatlim sana aksam aticam fotograf ozellikle yakindan onden cekicem merak etme :) simdi disardayim ama aksama halledicem

şişlikten olabilir diyo canım. 6. aydan sonra bir şey denilebilirmiş. ama bence görünen köy kılavuz istemiyor :(

Sislikten dolayi belki olabilir ama gormedigim icin bisey diyemicem cok bariz belliyse yamukluk duzelmeyebilir:( duzelmezse gerekli mudehale yapilir sikma canini

Back
X