• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ay oldu

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Ona cogu zaman kızıp nefret etsem de hala seviyorum. Onu tekrar rehberime ekleyip whatsapp profiline baktım. Çok yakışıklı, havalı bir fotoğraf koymuş. Benleyken hiç öyle şeyler koymazdı. Gözüme daha bir yakışıklı geldi belki artık sevgilisi vardır fotoğrafı yeni sevgilisi çekmiştir... Ağladım.. Üç ay oldu ya üç.. 3... Bir mesaj bile atmadı öldüm mü kaldım mı. Ben çok sevmişim kızlar hiç bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim yasımın. :KK43: Çıldırıcam artık

Sürekli kontrol edip durma sosyalleş biraz yeni aktivitelere katıl.. aklına bile getirmemeye çalış kısa sürede unutursun umarım..

Aşk acısı zordur :(
Yapılacak en mantıklı şey hiçbir şekilde irtibata geçmemek ama malesef pek başaramıyoruz bunu. Hiç haber alacagınız yer yok mu?

Eger nasipse olurdu canim. kendini uzme. anliyorum seni onun yerine birini koyamayacak gibi oluyorsun ama karsina daha iyileri cikacaktir emin ol :)

Acı çekmemenin yolu onu hayatından tamamen (sosyal medya hesaplarından, çevrenden, telefonundan, kalbinden, vs vs vs ) silip atmak. Yoksa 3 ay değil 3 yıl daha acı çekersin.. :( Ayrıca ayrıldıysanız neden arasın ki? Hayat devam ediyor, senin için de öyle.. Aramaması sevio sevmemesi anlamına gelmez bence.. Ayrılmışsın geçmiş bitmiş :işsiz:

Acı çekmemenin yolu onu hayatından tamamen (sosyal medya hesaplarından, çevrenden, telefonundan, kalbinden, vs vs vs ) silip atmak. Yoksa 3 ay değil 3 yıl daha acı çekersin.. :KK43: Ayrıca ayrıldıysanız neden arasın ki? Hayat devam ediyor, senin için de öyle.. Aramaması sevio sevmemesi anlamına gelmez bence.. Ayrılmışsın geçmiş bitmiş :işsiz:
Zaten her yerden sildim haber alamıyorum ondan. Ama kalpten silinmeyince hepsi boşa

Şuan yapmamanız gereken tek şey onun fotoğraflarına bakmak, bu size acıdan başka hiçbir şey vermez,belki hiçbir zaman unutmazsınız ama alışırsınız en azından

Üç aydır hiç haber almadım ondan ortak arkadaşımız yoktu. Ama ben de aramadım mesaj atmadım.
Şimdi şunu kabullenmek gerekir: adamın aklında yoksunuz. Olsaydınız, ayrılık olmazdı. Ya da 3 aydır bir gelişme olurdu.
Kabullendikten sonra yapılacak sey de iletişim olabilecek hesapları kaldırmak, ki zaten bunu da yapmışsınız.
Arada akla geliyor, unutması da zamana kalan birşey malesef.
Fakat ben bu gibi durumlar için fake bir hesaptan takibe alıyorum sahısları. Sapık gibi takip etmiyorum ama bazen nefsime yenik düşüp stalklıyorum. Fake hesap inandırıcı olsun diye takipçi falan satın aldım hatta :D
Kadınlardan korkulur

O benim gibisini bulamaz pişman olur diyodum ama tık yok, sanki ben bulamicam onun gibisini gibi geliyor :)
Benden başkasıyla olamaz kafasıyla ayrıldıysanız yanlış yapmışsınız zaten, öyle böyle en haketmeyenler bile bir bakıyorsunuz mutlu. Bu dünyanın dengesine,düzenine akıl sır ermez o yüzden bunları düşünmeyin.Eski sevgiliniz iyi bir insan, iyi bir arkadaş,iyi bir evlat vs olabilir ama sizin için iyi bir sevgili değilmiş ki ayrılmışsınız. Çok yakışıklı da olsa demekki üzülmüşsünüz. Söyleyin şimdi kaşına gözüne bakıp gönlünüzü doyurabilir misiniz? Hem ayrıldıktan sonra insan iyi hatıraları maalesef daha çok anımsar, lütfen size yaptığı hataları anımsayın, neden ayrıldığınızı anımsayın.

Ne arabesk oluyorsunuz?

3 gün değil, 3 ay

Bu yazdıkların pek sağlıklı değil,

Ya da ben taş kalpliyim

Bittiiyse takip edip daha çok kendine acı çektirmesen canım .
Geçerli bir sebep var ki bitmiş. Onu takibe almak seni herzaman aşağıya çeker . unutamazsın. Bugüne kadar biten hiçbir ilişkime dönüp 1 kez bile bakmadım . çünkü kafamda bittiği an nokta koydum o ilişkilere. Dönüp bakıp merak edecekte birşey olmuyor yani.
3 ay az zaman değil bence yoluna bak melankoliğe bağlama daha fazla :KK14:

Back
X