• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

ayy Deryabil canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et canım.. diyetisyenlere de güven olmuyor artık.. herkes kendi diyetini kendi yapabilir sizden başka kimse vücdunuzu bilemez neyw ihtiyacı olduğunu falan... tiptoniq canım elma diyetiyle geri aldık kiloları tekrar yapsak sorun olmıcak mı :uhm:

Olur deryaberil gelriz cnsı kaydirigubbakcemile4 KraLicee canım hızLı vermemiz gerekmiyo mu? En azından bayrama kadar eLmayla veririz bence ne diosun? mirmirmirmir

tiptoniq canım başlayalım.. buqn bişe okudm tmm yha başlayalım bi ay kadar uyqulayalım ama brz deişiklik katalım yoksa açlıktan ölrüz :icecream:

ALINTIDIR..!!

merhaba arkadaslar

ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim

ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti

1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi

ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun ruya sandim

sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine

ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar

gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc

bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi

Evet canım bisde oLuruz neden olmayaLım ki =) kaydirigubbakcemile5 Ama bayramda nabcaz bakaLım... :dilcikar:

Tatlım elma dıyetıne ınanıyorum...ben yaptım 3 gÜnde 2 kılo verdım.kahvaltı yapıp akŞam da hafıf atıŞtırmama raĞmen..hem pıyasada satılan elma kapsÜlÜ ıŞe yarıyorsa elmanın kendısı daha Çok ıŞe yarar.Önemlı olan yapabılmek. GÖnderdıĞın yazıyı ben de okumuŞtum. O arkadaŞ dırayetlı ÇıkmıŞ gerÇekten...

haklısınız canlarım.. işe yarıcksa eğer gerçkten zayıflıcaksam değil 1 ay 1 yıl dayananırım.. herkesde aynı etkiyi qöstermez biliyrsunuz.. tiptoniq canım ne zmn başlayalm :1hug:

kızlaaarr kızıcam ama?? bugün yarın derken hep erteliyorsunuz birbirinizi beklicez diye:)
kaçamak dövüşüyorsunuz gibime geliyor...anacım sen bekleme başla...herkesin bünyesi diet yapmaya hazır hissetmesi bir değil ki ?
sen başla başarılarını paylaş ki senin azminle bizde arkandan gelelim ..diyi mi ama :)????

Deryabil canım tek başıma yapınca pes ediyorum ama birile beraber yapınca motive oluyorum.. o yüzden hep beraber başlayalaım a.s.

Canım yarın başLayaLım ben bugün orucum pazar günü uygun bence hiç vakit kaybetmeyeLim.Zaten deryaberiLde kızıyo kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 xD....

Kızlar bu nasıl diyet şok oldum:1shok:
ınsan 1 hafta boyunca hiç bir şey yemeyip aç ta kalsa..15 kilo verilmez gibi geldi bana..:uhm:
Sağlıktan olmakta var sonuçta a.s.

Tamam canım o arada spor yaparsın evet diyetten başka yoLu yok bu işin ama benim hırsım çabuk kırıLdı ve bugün diyeti bozdum :gitme: mafoldumben
Dağçiçeği canım 6 ayda oLcakmış o diyet kaydirigubbakcemile4

Canım..o zaman başlığı düzeltsek mi?Hataya sebep olmayalım.yerimseniben
Çok ani kilo kaybının vücutta verebileceği deformasyonları da hesaba katın kızlar.a.s a.s.

Canım..bu başlık hala düzelmemiş:1no2:
Yanıltıcı olmasın..:sm_confused:
Senin yapabileceğin bir şey değil bu.:1no2:
Haberleşelimde düzeltelim lütfen a.s.

Son düzenleme:
alıntıdırr....

kızlar yenı ÖĞrendıĞım bı yÖntem.bunu daha Çok bÖlgesel zayıflama yÖntemı uygulayan gÜzellık merkezlerı mÜŞterılerıne ÖnerıyormuŞ.
1 hafat yapıyosun vÜcuttakı yaĞaları erımeye yÖnelten bı dıyet.ablamın bır arkadaŞı uygulamıŞ gÖrÜnce kıza ınanamamıŞ kıs baya zayıflamıŞ.bunu 1 hafta tamamladıktan sonra normal dıyete devam edıyosunuz.
Ben bugun baŞaldım sabahtan bellı wc den Çıkamadım.
Bır hafta sonra nasıl sonuÇ alcam bılmıyorum.sıze yazarım.
Bıde bu dıyette spor yapmıyosunuz.ÇÜnkÜ yaĞ erıme baŞladıĞı zaman spor kasa dÖnÜŞtÜrÜyormuŞ.ayrıca hıÇte aÇlık hıssetmıyosunuz.

HergÜn aynı Şekılde yıyosunuz.

Sabah
klasık olan sınırsız domates,salatalık,ve peynır.yanında Çok ınce 1 dılım kepek ekmeĞı

kuŞluk 1 elma yada etıform

ÖĞlen

ıÇebıldıĞınız kadar Çorba .yapan kıŞı sadece Şehrıye Çorbası ıÇmıŞ.

ıkındı

meyve yada bıskÜvı

akŞam

asıl ıŞ burda.akŞam yedıĞınız salatada.

Kuru fasÜlye,barbunya ve nohutu haŞlıyosunuz.
Hepsını karıŞtırıp 1 su bardaĞı gelcek Şekılde alın.
Yarım gÖbek(Şart),salatalık,domates vs.salata ıÇın ne kullanıyosanız.
Hepsını karıŞtırın.

Her akŞam 1 su bardaĞı baklıyat kullanıyosunuz.

BaĞırsakları gerÇekten ÇalıŞtırıyor.

Evet canım diyete başLadım bugün ama yağsız,tuzsuz şehriye çorbası (yarım kase) ve biraz karpuz yedim ve 2 elma yedim bakaLım neLer oLcak sende durumLar nasıL kraLicee? CADIARZU

KızLar başLık değişcek haberiniz oLsun 3 ayda 15 kiLo yada 6 ayda 15 kiLo oLucak ama biz yine burdayız ;) Şeniz

Back
X