• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

kızlarrr uzun süre yazamadım unuttunuz mu beni :gitme: 67 küloydum 2 hafta önce spor salonuna yazıldım ilk gün tartıldım ve 68.7 çıktım kaydirigubbakcemile3 şimdi sabah spordan gelince tartıldım ve 66 kiloyum şu an ama yavaş yavaş vericem çok hırslandım kızlar kaydirigubbakcemile3 devam.. ama şunu anladım sporsuz olmuyorr yerimseniben

deryaberil bişe dicem ama kusura bakma her şeye kızıyorsun diyetsz zayıflamak ancak hayal olur yiyip içicem bi saatlik spor yapıp zayıflıcam mı yani kesnlkle hayır.. diyet zayıflamanın ana temeli spor da yardımcısı a.s Tiptoniq canım haklısın ama okul açılıo ben daha bir gr bile veremedim 70 dim 68 oldum 3 aydr da bundan yukarı çıkmadım aşağı indim ama geri aldım :kızgın: :çok üzgünüm:

kızlarrr uzun süre yazamadım unuttunuz mu beni :gitme: 67 küloydum 2 hafta önce spor salonuna yazıldım ilk gün tartıldım ve 68.7 çıktım kaydirigubbakcemile3 şimdi sabah spordan gelince tartıldım ve 66 kiloyum şu an ama yavaş yavaş vericem çok hırslandım kızlar kaydirigubbakcemile3 devam.. ama şunu anladım sporsuz olmuyorr yerimseniben

yok canım unutur muyuz seni hoşgeldin yeniden... opuyorumnanaktan

Evet canım unutur muyuz?:D Ne güzl vermişsn işte.KraLice cnm okuLLar açıLınca başLa o zman heres daha çok şaşırır bu kız nasıL kiLo veriyo diye kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

kızlar ben de diyetteyim temmuz 16 dan beri başladığımda 97.8 kg idim. şu an 91 kg ye indim işallah sizle beraber tüm fazla kilolarımdan kurtulurum. bu arada bayram beni çok korkutuyor ben nasıl dayanıcam tatlı yemeden. tam bir işkence...

inş. tiptoniq canım qelecek yaza bütün fazlalıklarımızdan kurtuluruz..Justadream canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsinn zemuszemus ayrıca yaptığın diyeti de yaz biz de bakalım.. spor yaptın mı peki canımm

Evet canım gzL kiLo vermişsin sağLıkLı oLmş.KraLicee canım ben 1600 kaL. diyeti yapıorum şuan 2 saate bir birşeyLer yiyosun hiç acıkmıosun yani :) opuyorumnanaktan

hımm kaç kilo veriosun peki canımmm yha bn hem yawaş hem kalıcı kilo vermek istiyorum emsela haftada 1 kilo ayda 4 5 kilo civarı yaza kadr da manken qibi olurum zaten a.s.

Canım bu diyetLe 10 günde 5 kiLo veriosun hemde sağLıkLı ayrıca okuL saatlerine de uygun :lepi: :teselli:

Sayfa 34'teki benim yazdığım diyet tatLım :) Ben bugün başLadım çok rahat gidiyo.Acıkma yok kaydirigubbakcemile2

kızlar cok kararsızsınız sızde benım gıbı. ben dıyet yapmaktan vazgectım artık. şimdi su sekılde beslenıyorum sabah klasık kahvaltı dıyeyım. arada bı kase yoogurt öğlen yemekte ne varsa 6 kasık. arada gene 1 kase yogurt akşamları da 1 kase corba bol salata. gece yatadan once yıne yogurt. ısterswenız bırlıkte zayıflayalım bu sekılde. bıde ip atlıyorum hergun nıvea body cdsını yapıyorum kesın verırız boyle

maydanoz suyu ve lahana suyu krülerını de deneyecegım varsanız bırlıkte yol alabılırız.

Canım bu diyeti bozamam babamLa iddiaya girdik :) Maydonoz suyu kürünü yapabiLirim iLerLeyen dönemLerde sanırım.Senin besLenme düzeninde güzel kilo verirsin yıldırımınyağmuru a.s.

konuyu bastan sona okumadim ama basliktan yola cikarak sunu diyebilirimki,3 ayda 15 kilo vermek icin degisik diyetlere yada kurlere gerek yokki,spor ve dengeli beslenme ile verilemiyecek bise degil 3 ayda 15 kiloyerimseniben

Back
X