• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

elma sirkesini kesinlikle denemeyin midem kalktı iğrenç bir tadı var..hayatımda böyle bişey tatmadım..:bbo:

ben yarın diyet ve spora başlıyorum başka yolu yok sanırm diyet dediğim ise yediklerimi azaltcam ol su içicem akşam yemeğini nutacam eğer yaptıklarım işe yararsa yazacağım :1no2:

tamam sonucLaRı YazıCam buqün spor yapamadım uyanamadım ama..kahwaltımı tm yaptım öğle yemeği sebze yicem akşam yemek yemicem..bakalım nolcak sonumuz:gitme:

off yaa annem bir yemek yaptı dayanamadım bozdum :( nolcak öyle ya yarn yine başlıyorum bu sefer bozmıcam...:oklava:

Canım oLsun yarın kesin başLa ama bende yarından sonra eLma diyetine başLıcam istersen sende onu yap Yarın başLayamam kardeşimin doğum günü varda kaydirigubbakcemile2

Yeme bozukluğu nedeniyle 21 yaşında hayatını kaybeden manken Reston'un, hastalığında sadece domates, elma ve meyve suyuyla beslendiği ortaya çıktı

Aneroksiya (yeme bozukluğu) nedeniyle 15 Kasım 2006'da 21 yaşındayken hayatını kaybeden Brezilyalı manken Ana Carolina Reston'un, hastalığında sadece domates, elma ve meyve suyuyla beslendiği ortaya çıktı. Reston'ın ailesi, kızlarının 14 yaşındayken katıldığı güzellik yarışmasıyla mankenliğe adım attığını anlattı.

Reston'da zayıflık takıntısı yaratan ise 2004 yılında Çin'de katıldığı tanıtım oldu. Burada kendisine "Çok şişmansın" denmesine içerleyen Reston buna iş bulamama stresi eklenince aneroksiya'ya tutuldu.

Zamanla durumu kötüleşen genç kız ailesinin uyarılarına rağmen hastalığını kabullenmedi. 1.74 boyundaki Reston, Kasım 2006'da öldüğünde 40 kiloydu. Bu vakadan sonra 'sıfır beden' mankenlere kısıtlama getirilse de genç kızların yaklaşık yüzde ikisinin beslenme bozukluğu yaşadığı tahmin ediliyor.

arkadaşlar allah korusun ya biz de dikkat edelim..Cnm bu arada elma diyeti çok kötü hiç yemek yok hep elma onu uygularsan açlıktan ölürsün :çok üzgünüm:

Dikkat edin hanımlar kendinize lütfen. Ana Carolina Reston yazarak internette arama yapın bakın kız ne güzelmiş ne hale gelmiş. Sıkı rejimlere dikkat edin. Zayıflıktan daha önemlisi sağlıktır.

arkadaşlar önerebilecğinz güzel bi diyet var mı 10 kilo kadar fazlam var uygun bi diyet bulamadım..deneyipte faydasını gördüğünüz bi diyet varsa rica etsem söyleyebilir misniz :a015:

BiLiyorum kumdeniz anoreksi hakkında çok araştırma yaptım ör: luisel ramos

Canım ben yarın eLma diyetne başLıyorum sende başLa istersen,8 günde 10 kiLo vermiş bi arkadaş ;)

Canım ben yarın eLma diyetne başLıyorum sende başLa istersen,8 günde 10 kiLo vermiş bi arkadaş ;)[/QUOTE]

tmm cnm ben de yaparım elma diyetini kaç gün sürüyor peki..yağdan mı kastan mı vermiş arkadaşın???

ben eLma DiYeTine ßaşLıyorum buqün..6 qün sürüyormuş..kendime hakim olacam 6 qün sonra geLişmeLeri yazarım a.s.

6 gün ama ben daha fazLa uyguLamayı düşünüyorum Evet canım bende başlıyorum bügun bakaLım neLer oLucak

önce bi 6 gün uygulucam eğer ii olrsa devam ederim ama olmazsa yoğurt diyetine başlıcam..bir de ben spor yapamıyorum spor yapınca baş ağrısı oluyor bayılacak gibi oluyorum:çok üzgünüm: sporsuz ne kadar işe yarar ki:uhm:

hmm güzel o zmn..ama dayanabileceğimi sanmıyorum 6 gün boyunca sadece elma war :bbo: bugün bitti nerdeyse hadi bkalım 5 gün kaldı :teselli:

Back
X